roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 http://www.techcrunch.com/2009/12/12/google-phone-unlocked-confirmed/ Buyur buradan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Get ready for the Google Phone. It’s no longer a myth, it’s real. The next “super” Android device will almost certainly be a HTC phone that’s much thinner than even the Droid or iPhone – The Dragon/Passion. HTC ile anlaşılmış,aramada bulamadım açıldıysa affola. Çıksın da alalım yahu. http://www.techcrunch.com/2009/11/17/thegoogle-phone/ http://www.chip.com.tr/video/Google-Phone-Android_196.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 altta acilmisi var: http://forum.paticik.com/read.php?7,4503499 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ilk yazan ben olayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sipeyskeyk anlastiklarini soyledi yeni mi bu ya? Ben neden yazin ogrendim bunu? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 buradan da bakabilirsiniz. http://www.ntvmsnbc.com/id/25031912/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 xwhiplashx said: buradan da bakabilirsiniz. http://www.ntvmsnbc.com/id/25031912/ said: Telefon google'ın ama fotorafı iPhone ile çekiyor ve kullandığı laptop macbook pro. Yakıştı mı hiç? :D budur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 zıhahah! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 neyle ceksin abi google'ın telefonunu yine google'ın telefonu ile mi goruntulesin? ya da google notebook cıkardı da haberimiz mi olmadı? nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu teknoloji firmalarını sanki farklı dinlermiş gibi algılıyorsunuz. yahudi adam nası namaz kılar müslüman dediğin kiliseye mi gidermiş gibi yorumlar geliyor adeta nedir yani hakkaten allala :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 birleştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 acaba nasıl bir kullanıma sahi olacak kahrolası meşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tipi kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 google phone oturması için en az 2-3 yıl gerekli.Alsan ,bozuldumu elinde patlıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 google bu işe de mi girdin google.. edit: bunu da bedavaya dağıtsın her gün reklam falan atsın telefona olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 engadget'a yollami$lar bi tane guzel alet ya. tamamen google aplikasyonlari kullananlar icin ideal olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 multi touch yokmus sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 safari'nin default search engine'i google olarak geldigi icin multi-touch gibi apple'i kizdiracak seyleri yapmiyor google.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 motorola.droidde yok.multitouch. ama.nexuste var.diolar? sonucta isletim sistemi multitouch destekli. bunda olmassa.baskasinda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 motorola droidin avrupa surumunde var multitouch milestone adi ile satiliyor avrupada. nexus da yok multitouch ama kernelinden kapali imis hacker kardesler kirar acar onu sorunsuz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kapasitif oled yapip multitouch koymamak olmazdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 review guvenilir bir review engadgetten. pek etkilenmemisler gibi sanki. hatta motorola droid daha iyi diyeceklermis ama vaz gecmisler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sadece kasa islemci ve ekran parlakligi mi droidden daha iyi olma nedeni. acikcasi sogudum bu reviewdan sonra nexus tan. bana droid daha mantikli geldi. klavyesi de var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kötü apple bi iphone çıkardı ne koskoca nokia ne sony ericsson ne de koca google muadili bi telefon çıkaramadı arkadaş apple ın başarısı değil de diğerlerinin başarısızlığı enteresan... samsung un 50 tane dokunmatik telefonu var, 50 sini toplasan bi iphone kadar kullanışlı olamıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar