HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 5800 için lastfm in programı olduğuna göre, iphone için hayli hayli vardır. bak istersen sitesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 spotify var iphone için, grooveshark da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://mobile.grooveshark.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 screamer radio programini kurabilirsin bilgisayarina... 100 lerce farkli muzik turlerine ait dunyanin bircok ulkesinin radio kanalini bulabilirsin, oldukca basarili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 spotify remoteless diye çıktı. bu mudur ? bilgisayara bağlanmalı vs değildir dimi bi de rusyadada açık değil bu spotify mereti. jailbreakli değil telefon. o yüzden grooveshark ın jailbreakli programını indiremiyorum ayrıca coming soon yazıyor sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 groovesharkı apple kabul etmedi daha sonra jailbreake çıkardılar diye biliyorum çok iyi site ama radiosu last fm kadar iyi değil vip olunca müzik türlerini de seçebiliyosun ama o da kötüydü ben de vip yi iptal edip last fm e verdim aynı parayı groovesharktanda istediğim şarkıları dinliyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Last.fm Scrobbling Need another reason to go VIP? How about integrated last.fm scrobbling? Grooveshark now allows its VIP users the ability to log and monitor their music listening habits through last.fm's music scrobbling feature. son haber ise şu VIP Grooveshark üyeleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Çok eski topic hortlatiim dedim. Rusların vkontakte diye facebook benzeri bir sitesi var. Müzik kısmı harika Aklınıza gelebilecek her şarkı var.(yani inanmazsınız "vekilime kaymak lazım" ı arattım o bile çıktı.Ses kalitesi de fena değil Facebook gibi bir hesap açmanız yeterli Not : site rusça çevirmeniz lazım artık chrome mu kullanırsın google translateden site çevir mi yaparsınız bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 var var ne arasan var. ama sadece müzik için bile takılamaz bu adamlar orda fdsfsd :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 chrome kullanıyosanız eğer bunu yukleyin: https://chrome.google.com/extensions/detail/bbncpldmanoknoahidbgmkgobgmhnafh daha sonra last fm'e girip herhangi bi şarkının sol tarafında bulunan mavi playe basın. o sıradaki playlist direk çalmaya başlar. ztn bu extension sağ usttarafa bi icon koyuyo. ordan takip edebilirsiniz playlisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 https://chrome.google.com/extensions/search?itemlang=&hl=tr&q=vk+music bu da vk muzik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bnm dediğim extension'da ordan alıyo. grooveshark falanda seçilebilio ama ayarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://www.jango.com/ diye de bi site cıkmış kullanan varmı nasıldır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 last.fm'in radyo beleş mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 muzzic diye bi program var.ben genelde radyolarını dinliyorumda kendi listenide oluşturabiliyorsun sanırım.bir nevi fizzy nin programlaşmış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 last.fm de ne kadar süre bu şarkıları böyle full şekilde dinleyebilcez ne zamana kadar ? belli sınırlı günü tarihi var mı bu zımbırtının ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 30 şarkı olması lazım sonra üyelik alman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dün 30 şarkıyı değil 18371 şarkıyı geçmişimdir. dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 neyse abone olmamı istiyor amcoğlu.. paypal gibi durumu ek kart olmasından dolayı kullanamıyorum yani daha doğrusu ekstremi göremeyeceğim için en azından şimdilik bilemeyecem şu durumda. başka bir şekilde ödeme olmaz mı ? reseller falan yok mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aaa bitmiş mi beleş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 betti.. 30 gün falan mı ne veriyo sanırım öyle bir şey. gerçi 2008'den beri üyeyim ben. yılda bi 30 gün veriyo herhalde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 grooveshark dışında bu tür radyo sitesi var mı başka güncel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 su groovesharkın güzel yanı nedir biri bana bi izah edebilir mi? igrenc bi dizayn be nefretlik bişey istediğim şarkıyı çalana kadar eziyet cekiyorm bildiğin. jango kullanıyorum ben random müzik dinlemek icin bu groovesharkın yokmudur böle random müzik bulan dalgası? last fm gibi senin tarzın bu genc buna uygun da bu gruplar var çalayım da dinle yapan bişeyi yokmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar