Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

last.fm tarzı site ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

groovesharkı apple kabul etmedi daha sonra jailbreake çıkardılar diye biliyorum
çok iyi site ama radiosu last fm kadar iyi değil vip olunca müzik türlerini de seçebiliyosun ama o da kötüydü ben de vip yi iptal edip last fm e verdim aynı parayı
groovesharktanda istediğim şarkıları dinliyorum sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Çok eski topic hortlatiim dedim.

Rusların vkontakte diye facebook benzeri bir sitesi var.
Müzik kısmı harika
Aklınıza gelebilecek her şarkı var.(yani inanmazsınız "vekilime kaymak lazım" ı arattım o bile çıktı.Ses kalitesi de fena değil

Facebook gibi bir hesap açmanız yeterli

Not : site rusça çevirmeniz lazım artık chrome mu kullanırsın google translateden site çevir mi yaparsınız bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
chrome kullanıyosanız eğer bunu yukleyin: https://chrome.google.com/extensions/detail/bbncpldmanoknoahidbgmkgobgmhnafh

daha sonra last fm'e girip herhangi bi şarkının sol tarafında bulunan mavi playe basın. o sıradaki playlist direk çalmaya başlar. ztn bu extension sağ usttarafa bi icon koyuyo. ordan takip edebilirsiniz playlisti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
su groovesharkın güzel yanı nedir biri bana bi izah edebilir mi? igrenc bi dizayn be nefretlik bişey istediğim şarkıyı çalana kadar eziyet cekiyorm bildiğin.

jango kullanıyorum ben random müzik dinlemek icin bu groovesharkın yokmudur böle random müzik bulan dalgası?

last fm gibi senin tarzın bu genc buna uygun da bu gruplar var çalayım da dinle yapan bişeyi yokmudur?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...