zeawee Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 millet lütfen yardımcı olun ps3 oyun tavsiyesi lazım ama hani , PCde bu tadı bulamazsın 2 kişi oynanacak, ya da PS3 te böyle çoooook eğlendiğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz oyunlardan? :S mesela PES falan gibi hani olur ya arkadaşlarınla toplanır oynarsın.. 2 kişilik olması öncelik ama bilgisayarda oynanamayacak gibi dediğiniz varsa? lütfen yardımcı olun, saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 guitar hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 guitar hero ne abi:( sene 2009 ben normal gitar çalıyorum gayet mutluyum:S saol ama tavsiyen için başka başka pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bence de guitar hero veya herhangi bir spor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 little big planet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 burnout paradise arcade oyunları herhangi bi dövüş oyunu. casual oynıycaksanız büyük rosterlı bi tane alın tekken6 falan resistance 1 in coop baya eğlenceli little big planet ritim oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 little big planet ve fifa10da ikna oldum, bide dövüş oyunu tavsiyesi verseniz tadından yenmez:) tekken 6 var galiba ama nasıldır bilmiyorum kötü diyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Kaede said: burnout paradise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Arcade oyun güzel olur.KOF MI öneririm ben.Tekken de olur.Hatta tekken'de "ben havada 4 oryu değdiriyom olum" falan dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Fight night round 4 (alsana dovus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Anelor said: little big planet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bide soyle baslik acmayin arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Marvel: Ultimate Alliance 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 resident evil 2 kişi güzel olur kane & lynch 2 kişi oynanıomuydu hatrlamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Red said: resident evil 2 kişi güzel olur katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Soul Calibur IV Dövüş oyunu sevmeseniz ya da oyunun suyunu çıkarıp sıkılsanız bile "en taş karakteri kim yaratcak", "en saçma karakteri kim yaratcak" gibi takılabiliyosun bi süre ksdhjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 2 kilşilik "açın pipinizle oynayın" diye bi oyun var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 4 kişi değil miydi yaa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 zigon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Olm niye tavsiye veriyosunuz adama? Dalga geçsenize onun yerine. Birader niye acil? PS3 oynamazsa ölecek hastalığına mı yakalandın? Yoksa oyunla baştan çıkardıktan sonra arkadaşını yatağa mı atıcaksın nedir derdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ssshhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar