scorch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 3.3 ile beraber Scourge Strike ın dönüşü rotasyonlarda değişiklik yaptı zırt pırt SS sokuyoruz rotasyona bildiiniz gibi simdi ben dün merak ettim ve bişey denedim , kendi tecrübeme göre güzelde oldu ama yinede tecrübeli defknayt dpslerden fikir alma ihtiyacı duydum EJ veya mmo-champ foruma yazmıyorum cünkü resmen "bunch of retard those who awaits to point you out for a lol" insanları doldurduğu icin asabımı bozmiim dedim asdfs simdi olay şu unholy - epidemic talentini almıyorum (disase-frost fever süresini uzatan (6sn) yerine death coil dmg arttıran ve d&d cd kısaltan morbidity alıyorum disaselerimin hemen yok olmaması icinde "glyph of icy touch" yerine "glyph of scourge strike" alıyorum. böylece 9sn extra disase-frost fever süresi kazanıorum o da yeterli gelio ayrıca icy touch glyph olmayınca kaybettiğim extra frost fever dmg ini kompanse etmek icin death coil(glyphli) ve d&d kullanıyorum. simdi buraya kadar hersey normal ve bana extra dps artışı katması lazım bilhassa aoe fightlarda trash vs keserken yanlışmıyım? bana bi fikir verebilecek dk unholy aranıyür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Eee ben sorunu anlamadım. Mis gibi alternatif built yapmışsın işte. Dps'mi çıkmıyor nedir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yaptigin hersey bir baska seyi companse etmek uzerine kurulmus =)) onun icin dps artisi sadece ss in verdigi kadar olur.. dnd cd dusuren talent aldigin icin aoe fightlarda tabi bi avantajin olcak ama kacirmaman gereken nokta blizz aoe damage i nerfledi onun icin lan ben burda 20k yapiodum nie simdi anca 12k cikio deme.. onun dısında cook buyuk bi dps kaybı kazancı yapcagın bi hareket gormedim degistirdigin seylerde =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 merak ettiim oydu teşekkürler screwy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi unholy dps oynayacaksan zaten düşük dps yapmayı göz önüne alacaksın, dw frost ile blood zaten dps yapıyor adam gibi. unholy'nin tek olayı ebon plague buffı, ben unholy oynarken, scrub gear ile 2.5k dps göremez iken blood ile 4k gördüm, çok farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abooo trix sen bayaa geride kalmışssın bence unholy suanda acık ara en iyi dps spec ki düsük dps yapmiyorum suan ilk3 dmgdone a oynuyorum hep ama merakım hani ne derece farkeder bu sekilde yapsam dps yi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 SS nerfi etkilemedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Etkiledi baya bi. Blood tekrar tepede diye okudum jerks'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yemın edıyorum aynı konuyu ben açıcaktım ellerin dert görmesin. kanser olmak üzereydim ki blood a döndüm yine ufaktan toplamaya başladım dps i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 daha bugun icc25 unholy bir babsinin 4.bossta 8 -9k yaptgini gordum gayet her try da bilemedim.. ama EJ yalan soylemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi o 8 9 k yapan elemanların alayının tüm itemlerinin 245 oldugunu goruceksın hatta toc hc itemlerine bile sahip olduklarını. biz öyle 3 5 itemle kendi yağımızda kavruluyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 4.cu bossta 8k yapiosa chari silsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ehehe i love the smell of hardcore in the morning =)).. walla ben dk ile sadeec tanklik yapiyorum.. dps spec oyle blood duruyo.. arada zorla toc10 da falan dps yapiolar beni onda da 5k falan yapiyo t8 set.. t9 nasi hic bilemiycem =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Miraul said: 4.cu bossta 8k yapiosa chari silsin :) Şu an single target peak dps nedir 10dk'lik fightlarda falan? Bizim dps 10m'de shamansız vs.siz 4k civarı bir ortalamayla oynuyor, 25m puglar da 7.2k'dan yukarı dps görmedim. Onlar da hunter ya da mage. (single target btw) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 iki dps talenti arasında kaldım http://eu.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=6&tal=2305000500000000000000000000320253503520030103000331013512000000000000000000000000000000 http://www.wowhead.com/?talent#jfEMV00Isfof0stZfM0hxc:LuamVz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 walla UH ile blood ile yaptığımdan cok daha sağlam dps yapıorum blood un kral olduğunu söledikleri zamanlarda bile bakmıştım top end heroic 25man yapan guildlerin wwslerine fln coğunluk unholy idi, sanırım gear scale ile ilgili bi olay bu spell dmg verdii icin cılgın scale oluo galiba unholy tam detayını bilmiorum ama dün ICC raidi sonunda 1.oldum dps de misal, ha guild dandiktir dersin dps yapmayı bilmiolar dersin ona bisi diyemem doğrudur, ama kendi bulunduğum ortam da blood ile 5. unholy ile 1.olabiliosam tamamdır yani benim icin eheh world firstlere raid yapmıoruz ki ztn ^^ http://www.wowmeteronline.com/search/boss/1801#common25 ii dps yapan 1 tane blood var ama unholy speclerin 90%ı ii dps yapıo meterlere tek tek bakarsan üşenmeyip ;p ha target dummy gibi karşında duran bosslarda fln blood tek atıyo olabilir ama sanmıorum ki o kadar basit olsun ICC raid instancesi 5manleri gördük yani durduun yerden dps yap bossu olmaz herhalde en fazla ilk boss gibi olur işte ehu. yine de EJ ye biraz bakındım ama coğu aynı fikirde gibi geldi boss fight icin blood deniyor sustained dps icin ama yardır yardır aoe yapacaksan, hareketli bir combat a gireceksen unholy go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 rotasyon alabilirmiyim blood icin IT+SS+HS+HS+coil atiyorum sonra kaliyorum oyle DS atmak mi gerekiyor dark rune aktiflestirmek icin daha 78 lvlim gerci sorayim dedim ciksin surda aradan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 it + ss + hs + hs + ds(deathstrike) + dc(atabildigin kadar) + ds + 4x hs. blood rune talentın aktif ise sıkıntı cekmıosun bu 4 ünü atmakta. itemlerin saglamsa eğer çok kaliteli dps cıkartıyosun. armor penet ile crit abanırsan zaten aşırı çok hoş bi dps sergiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sux gearlı Dk'm ile 5.1k yaptım 10Man Saurfang'de. Raidden aldığım bufflar; %3 arcane empowerment ve %3 master poisoner. (gife shaman pl0x) http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Acha Rotasyon cidden ağır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 biri bana dual wield frost tank talenti yazabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Buyse said: biri bana dual wield frost tank talenti yazabilir mi Talentchic yardımcı olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 konu dps ama bosuna yeni konu acilmasin dedim bir sey soracagim bu aralar paso blood dk goruyorum tanklayan nedir olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 e blood hep iyiydi, bide unholy nin agzına etmisler gecen tankliyim dedim talentları verdim, ulan diyorum unholy blight nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Blood Tank; - Single Target Aggro - Vampiric Blood - Hysteria / Abom Might gibi sağlam bufflar Raid'e. - Stamina Talent sebebiyle extra HP. (%6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Masquerade said: Blood Tank; - Single Target Aggro - Vampiric Blood - Hysteria / Abom Might gibi sağlam bufflar Raid'e. - Stamina Talent sebebiyle extra HP. (%6) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar