Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 :) guizayı fenerbahçenin kendi taraftarı kötülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kötülemiyoruz. guiza'nın kredisi sonsuz diye her fırsatta söylüyoruz. adam o kadar moralsiz ki attığı gole bile sevinemiyor. o üzüldükçe biz de üzülüyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 YENİLSEN DE YENSEN DE TARAFTARIZ SENLE!!! ÜZÜNTÜN DE SEVİNCİNDE SENİNLE BİRLİKTE LAY LAY LA LAY LAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 soktu dendi banlansın tüm fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Red said: :) guizayı fenerbahçenin kendi taraftarı kötülüyor 4 sayfa öne ben kötüledim yine kötülerim beğenende vardır benim gibi yerende vardır herkesinki kendine lakin gelip bunu belirtme gereği niye duyuyorsunki lol hadi lideri selamla koçero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yaklaşık 20dk önce nerdeydiniz yahu, gol atmayı mı beklediniz hehe. zaten fb ile gs aynı şeyin farklı versiyonları olmassa şaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 maç izliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 fenere daum kadar kötüsü gelmemiştir.1. haftadan beri güzel oynadığı maç yok ittire kaktıra maç kazanıyor her maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 daum inatla oyuncu değiştirmiyor. şu huyundan vazgeçse bir nebze edilen küfürler şahsıyla sınırlı kalıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 cado said: fenere daum kadar kötüsü gelmemiştir.1. haftadan beri güzel oynadığı maç yok ittire kaktıra maç kazanıyor her maçta ilk 9-10 maçın çoğunda iyiydi fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 fenerin her yıl 34 maçta en azından 2 maç güzel oynadığını biliyoruz ne hikmetse o maçlarda hep gs'ye denk geliyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi nasıl iyiydi tamam arada iyi oynadığı maçlar vardı ama her maç 1-0 dan sonra sahasına kapanan sıradan anadolu klübü gibi oynuyor.daum 3 puan alayımda nasıl olursa olsun havasında bu kafayla giderse daha çok patlar fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 haftaya cehennemi yaşayacak fenerbahçe. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya bırakın lise sıralarında dönen futbol felsefenizi. gittim ben bira fln çakayım fener ligdeki ilk 8 maçında baya iyiydi. ayrıca güzel oynadıgı maç yok diyorsun arada iyiyidi diyorsun bi dur düşün önce kararını ver sora konusalım asdfasdfas kafam iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 fenerbahçe bayrağının gölgesi bize yeter bazen sevinçli, bazen kederli hayat seninle güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kafan iyi belli.bozuk saat bile 2 kere doğruyu gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 saat kadar olamayanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Guiza gol atmasaydı daha iyi olucaktı. İnşallah ilk yarıda gider sinirlerimi bozuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 cado sanırım Fenerbahçe'nin maçlarını hiç izlememiş... el insaf galatasaray beşiktaş maçlarını izlememişsem eğer girip konuya yorum yapmaktan çekinirken böyle ileri ergen egolu bireylerin Fenerbahçe ilk haftalarda kötü oynadı anadolu takımı gibi kapandı demesine tahammül etmek zorunda mıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qH3TSKzHya8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 o stadda bende vardım. o maşalelerden birini ben attım! fenaydı ama. kapalı bi ara bildiğin tutuşuyodu. dedim aha yandık cehennem dediğimiz yerde dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 başlığı böle baltalarım işte eheh eheh uyuz oldum abi napıyım ehhehe yendiniz bitti yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mendoza said: Guiza gol atmasaydı daha iyi olucaktı. İnşallah ilk yarıda gider sinirlerimi bozuyor artık. Aynen ya düşündüğüm ilk şey bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 guiza iyidir iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 escape bir kere dusun 1 kere yaz yahu. ust uste 1 dakika ara ile postlar. modlar verin arkadasa 5000 post atmis madalyasi kurtulsun database. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar