Fly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 andropozun sonuçları bunlar inanılmaz leş ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Muhauha herifin mesajı, blogu falan tam komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sözlükteki yazılarını okumuş olsanız. en pis prondan daha leş, iğrenç. o derece, abartı yok. bir de 14 yaş ortalamalı dergide dilberlerimle böle yaptık dilberlerim şöyle yaptık diye oyun yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sözlük nick i ne ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 author Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 author ama bırakmıştı veya atılmıştı çaşıt olduğu için sözlüğü, çok sorunlu bir bünye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 1261. mesaj koptum puahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ayrıca NİYE BİZİM FORUMUMUZDA BÖYLE CELEBRİTY DEATHMATCH LER YAŞANMIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Penth Er Mesaj: 3 bu ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 "sükunetimiz, asaletimizdendir." said: bu ne be skjdhfkshdkfjhsgdfjkas derler adama "seviyesizliğin seviyesi git gide artı" said: şaşırtmalı bir cümle herhalde "içinizdeki bu kin ve nefret neden?" said: bir an hayatı sorguladım. "Çocukluk anılarıma bir kere daha tecavüz edildi" said: =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Sparkcaster said: Penth Er Mesaj: 3 bu ne lan ahahahabi dayanamadim biseyler yazmak icin uye oldum ahahahah kisa donem erim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi ahah este vardı btg tayfasından, adam forumdan ayrılmak istiyorum kaldırın adımı demiş, fırat da ben gerek gördüğümde kaldırırız demiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuya ciddi manada ogz ve lvl ciddi ciddi didişiyorlar diye düşünerek girdim. Gergin havadan yararlanıp biraz komik mesaj atarım falan diye düşünüyordum.. Fakat turgut'un este'nin falan yazdığı "kadroda değilsin ki ayrılasın" gibi olaylar ve "sizi dava ederiz höaaa", "valla bu son mesajım" gibi faciaları gördükten sonra konuya daha fazla absürdlük ekleyemeyeceğimi gördüm. Lvl çok pis self pwn yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bişey dicem. Eskiden levelda "karı kzı aptaldır, bilgisayrdan anlamaz, hiçnbişeyden anlamaz" yazılarını yazan bu cem şancı mıydı? Bloguna da baktım da ne mal adammış, walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Level sıçtı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mokoko said: AHAHAHAHA ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA fatality olmus bu aahahahahahahahahaah durun vurmayin oldu!!!!! vurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 adam olmusde cesedini bile lootlamislar farkinda degil edit: bu arada olay internette yayilmis, cok merak ediyorum levelin tirajina nasil bir etkisi olacak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Adam barzo hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 fail: oy naptim ben, area masters bi el atin silin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bu adam gamer mı şimdi? Öyleyse yazılarını acayip merak ettim. Dragon Age falan epiktir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Gamerden ziyade lamer diye hitap edebiliyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi forumda farkettiyseniz "level'in verdiği oyunlar yeter" modunda da bi sürü mesaj var. pek tiraj falan farketmez. bu olayı anlayıp tepki koyucak adam zaten 2 sene falan önce bırakmıştır level almayı. ama hakaten bi adam efsane topikte "gotik 2 oyununu level sayesinde oynadım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bende aldım level bikez, ama psychonauts veriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar