gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 la bu acaba bir komplo olabilir mi bitirme planı gibin al birini vur ötekine gibin? şefik elif cem falan tamam neyse de fırat ın böyle bir cephe alması hala işkillendiriyor beni yav. :S dostluklar geçer eşeklik baki mi kalır yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ne komplosu abi levelın öküzlüğü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ergenekon'un Level'ı bitirme harekatı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 nev-i şahsına münhasır yerine kişiye özel dersen ilk sırada paticik cıkmaz mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 zamaninda beygirgucu.com olacaktik, o zaman gorurdunuz hiti reklami =) o degilde bu elif ne acayip bir insandir ya, fabrika ayarlariyla oynanmis kizin, ayari kacmis hahahahaha ElfSlam said: Bu başlık altında yorum yapan kullanıcılar da yönlendirmeler doğrultusunda suça ortak oluyor; yalan ve iftiraları destekleyerek kendilerini tehlikeye atıyor. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hani bunlar assassins creed 2 olayıyla ilgili de ogz'ye dava açıyorlardı n'oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 VGA'da odul alinca utanmislardir dava acmaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) düzgün bir isime geçmemiz bu kadar zor mu cidden? yaw tamam anlamsal olarak bişeyler bulmak çok zor gelebilir ama bi 4 haneli domaine filan geçsek biraz anlamlı bişeyler olsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Apis said: Rahatlıkla söyleyebilirim ki turkishmuzik'teki Sezen Aksu tartışmasından sonra Türk forum tarihine girecek başlık. önemli yerlerini alıntılasa biri sevabına arşive atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 alıntı yapan banlanır bence edit: seviyeli sezan aksu tartışması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu baya bi bombaymış.. http://oyun.thgtr.com/haber/oyun/level-dergisi-oyunlar-cikmadan-mi-inceleme-yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) "starcraft + kotu oyun" "paladin + blizzard + cleric + kandirildik" ? eheuehueehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 turgutuc said: sevgili Elif.. önemli bir kısmı niye inatla atladığını anlayamıyorum.. hani buradaki insanlar dava açılmakla, tehlikeye atlamakla tehdit ediliyor ya.. e ben de size bir şey sordum.. yine soruyorum.. TİCARİ AMAÇLA SATIŞINI YAPTIĞINIZ LEVEL İSİMLİ DERGİNİN TEMMUZ 2009 SAYISINDA BENİM BİR YAZIM YAYINLANMIŞ MIDIR? BU YAZI YAYINLANIRKEN BENİM İSMİM DERGİ KÜNYESİNDE GEÇMEKTE MİDİR? EĞER İSMİN DERGİ KÜNYESİNDE GEÇMEKTE İSE VE BİR YAZIM YAYINLANMIŞ İSE SİZ BU YAZI İÇİN NE KADAR TELİF ÜCRETİ ÖDEDİNİZ BANA? DEKONT MEKONT NE OLURSA KABULUM BANA VE TÜM TÜRK OYUNCULARINA BİR KANIT VERİN.. VERMEZSENİZ ÜZERİMDEN KAR SAĞLADIĞINIZ İÇİN SİZİ MAHKEMEYE VERECEĞİM.. VE EMİN OLUN SİZİN GİBİ HAVA CİVA BİR NEDEN DEĞİL BU TELİF DAVALARININ NE DURUMDA OLDUĞUNU GİDİN HUKUK BÜRONUZA SORUN.. NEDEN BÜYÜK YAZIYORSUN DELİKANLI DİYECEK OLAN VARSA ONUN NEDENİ DE "SON KEZ YAZIYORUM BANNE" DİYEN ELİFİN İNATLA İŞİNE GELMEYEN YERLERİ CEVAPLAMAMASIDIR.. BU ŞEKİLDE GÖRÜR BELKİ.. şu olay doğru mudur lan işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Viktor said: Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) "starcraft + kotu oyun" "paladin + blizzard + cleric + kandirildik" ? eheuehueehu abi çok pis sesli güldüm nedense ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Viktor said: Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) "starcraft + kotu oyun" "paladin + blizzard + cleric + kandirildik" ? eheuehueehu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abicim ben diyorum sitenin adi ibneyiz.biz olsa cok daha rahat soleriz millete paticik demeye utaniyorum ese dosta olm olmadi tema sistemide war mesela HAYVANIZ.BIZ ERKEGIZULAN.BIZ gibi bi domain alalim o theme acinca sanki sitenin adi hep oymus gibi davransin lan ese dosta link verebilelim bu arada bence deney 7 nazli isini iyi kotardik kopek gibi hit aldik o donem ahahaha nazli nerde aceba lan acc almisti girmedi bi daha sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aslinda ishinasiahsusadatsydta (berkin) eski chip yazari oda gelse burda birileriyle polemik baslatsa dur bi soriyim ne der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 razzRaziel said: turgutuc said: sevgili Elif.. önemli bir kısmı niye inatla atladığını anlayamıyorum.. hani buradaki insanlar dava açılmakla, tehlikeye atlamakla tehdit ediliyor ya.. e ben de size bir şey sordum.. yine soruyorum.. TİCARİ AMAÇLA SATIŞINI YAPTIĞINIZ LEVEL İSİMLİ DERGİNİN TEMMUZ 2009 SAYISINDA BENİM BİR YAZIM YAYINLANMIŞ MIDIR? BU YAZI YAYINLANIRKEN BENİM İSMİM DERGİ KÜNYESİNDE GEÇMEKTE MİDİR? EĞER İSMİN DERGİ KÜNYESİNDE GEÇMEKTE İSE VE BİR YAZIM YAYINLANMIŞ İSE SİZ BU YAZI İÇİN NE KADAR TELİF ÜCRETİ ÖDEDİNİZ BANA? DEKONT MEKONT NE OLURSA KABULUM BANA VE TÜM TÜRK OYUNCULARINA BİR KANIT VERİN.. VERMEZSENİZ ÜZERİMDEN KAR SAĞLADIĞINIZ İÇİN SİZİ MAHKEMEYE VERECEĞİM.. VE EMİN OLUN SİZİN GİBİ HAVA CİVA BİR NEDEN DEĞİL BU TELİF DAVALARININ NE DURUMDA OLDUĞUNU GİDİN HUKUK BÜRONUZA SORUN.. NEDEN BÜYÜK YAZIYORSUN DELİKANLI DİYECEK OLAN VARSA ONUN NEDENİ DE "SON KEZ YAZIYORUM BANNE" DİYEN ELİFİN İNATLA İŞİNE GELMEYEN YERLERİ CEVAPLAMAMASIDIR.. BU ŞEKİLDE GÖRÜR BELKİ.. şu olay doğru mudur lan işe yarar mı? Hangi sayfada bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 pati ismi değişse bi halta benzemez bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Viktor said: Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) "starcraft + kotu oyun" "paladin + blizzard + cleric + kandirildik" ? eheuehueehu GEHEN GEHEN GEHEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Viktor said: Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) "starcraft + kotu oyun" "paladin + blizzard + cleric + kandirildik" ? eheuehueehu ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paticik ismi kötü olduğundan değil ama bilmeyene söyleyince yonja gibi birşey anlıyorlar. Bir çok konuda süper bilgi var ama bence MMO konusunda en sağlam görüş alınacak site. MMO severleri çekecek bir isme sahip olsa bile süper hit alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar