tellos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 knoxville said: bi tane sahrayıcedid atatürk caddesi üzerinde var izmir falan diyo tanesi 500kr nası bi yer deneyen oldu mu izmir midye dolma neymiş gittim yedim daha büyükleri yokmu dedim kadın dedi izmir midysin özelliği küçük olması falan dedi mal karı hiç de güzel değil ama onlar bi zincir galiba 1 2 yerde daha gördüm en güzel midye koca koca ve güzel midye beylerbeyinde caddbstnda havelkanın önundki herifindekide fena değil dükkanlarda midyecilernd hepsi aynı ve hepsi tırt
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Iyi de midyenin küçüğü makbuldur zaten. Daha lezzetli olur.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya yemın edıyorum kendercik'in anlattığı midye dolmayla başladı herşey. lahmacun ile devam edip bueno ile bitirmek istiyorum bu dramayı. resmen bu topiklere bir dur denmeli patide. çok canım çekti 3ünüde =(
razzo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 balon said: Gilean said: caddebostan barlar sokoğı marakeşle havelkanın önündeki abim iyidir abim derken elemanın biri di mi bu dükkan falan değil yani evet marakeşimin önünde durur kendisi. istanbulda yedigim en güzel midyeleri bu adamdan yemişimdir.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 midyeler denizin karacigeridir, icine suyu ceker, tum boklari pislikleri suzer temiz suyu denize tekrar gerir verir. afiyet olsun. ama cok lezzettli lan.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Şampiyon berbat. Midye küçük olur, pilavı ne kadar azsa o kadar güzelleşir. İzmir midyesi bir numaradır. İstanbul da yediğim en güzeli, Üsküdar da ara sokaklara girmeden bir yerdi. Balık pazarındaki şarküterilerde harika, daha yeni, keşfettim.
naraso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 haldun tanerin hemen yanındaki seyyarların midyesi süper sakın eski minibüs yeni otobüs durağının ordakinden alma çok kötü tadı.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mercandan yerdik biz. İyidir hoştur.
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 türkiyedeki en iyi midyeci karaköy iskelesindeki balıkçı abimizdedir. dükkanı olmasa da özel getirtir ve acı biber turşusu suyu koyar limonla beraber ömrümde midye yemişliğim çoktur ama bu adamın yaptığı şey lezzet olarak başyapıt. gines rekorlara bile girer o kadar lezzetli adam tezgah tezgah depo tutması lazım gelen yüzlerce yiyo o kadar iyi yani bağımlılık etkisi çok yüksek, yiyenler helal team diyerek ortamı terkediyolar eve ulaşana kadar da vapurda parmaklarını yalıyolar
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Abicim aslında, Beşiktaş iskelesinde var bir abi kardeş, gündüz 4'ten 7'ye kardeş, 7'den gece 11'e abisi durur. Şahanedir. Eskiden aslında, Üsküdar iskelesinde 17'lerinde bir babacan dururdu, 7 8 kardeşi vardı. Abartısız 6 7 sene her akşam en az 20 tane yedim orada. Böylesini yememişsinizdir. Hemen arkasındaki büfeden yarım ekmek yapanları görmüşümdür çocuğun midyesini. Annesi ve kız kardeşleri doldurudu içini, sonra kadıköyde bir pilavcı falan açtı. Aldı yürüdü. Elleri limondan çatlıyordu artık. Ama hayatımda yediğim en lezzetli midye dolmada oydu. Bir de Kadıköy'de vardı, sahilde, Saray'ı geç, Natilus'a doğru devam et, 3. sokağın köşesinde dururdu. O da lezzetliydi baya. 2 3 senedir yemiyordum, geçen ofisten bir çocukla gördük yolda, 73'te durduk, aslında daha giderdi ama çocuk gece içicez abi bırakalım dedi bıraktık. Yoksa en az 120 130 çıkardı o akşam :D. Başlayınca durulmuyor, bir de ufaksa, lıp lıp gidiyor meret :D. Limonu bol olcak şimdi.. pff..
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 işte o limona buz gibi soğuk biber turşusu suyu koyunca extrem seviyelere ulaşıyo aldığın zevk. yani... almanyadan sırf midye için yılbaşına doğru türkiyeye gelmek istiyorum acaba kargoyla falan yollatabilirmym birilerine
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 1 kere migrosdan midye almak gibi bi aptallık ettim, o ne öyle off anlatamam. şekerli pilav yapmışlar caanım midyeyi.yemeden attıydım zaten. kargo için izmirdeki midyeci şakir şehirler arası yolluyo. konuşursan belki yurt dışınada yollatabilirsin. adresinide vereyim teli falan yazıyo. http://www.midyecisakir.com/iletisim.html
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bence de midyenin küçüğü daha iyi, öyle mercanda falan büyükleri var kafam kadar 2 tane yiyosun bi tabak pilav yemiş gibi oluyosun. ne anladım öyle midyeden.
Coder Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mercan da yapar midyeyi haaaa... burada bizim midyenin pilavsızı var, değişik oluyor
Bella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bella said: Kendercik said: Kadıköy'deki balık pazarının içerisinde Gözde Şarküteri var. Kocaman kocaman, çok güzel midye dolmalar var orada da. buna kesin bakıcam. resmen yazdığın yazıyla canım çekti sdfg evet bugün aldım 20 tane.yapıcam dedim mi yaparım sdfg MÜ KEM MEL. çok teşekkür ederim,düzenli müşterisiyim artık =)
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Afiyet olsun. Sıcak falan oluyordu bi de pilavı, hava alacak şekilde koyunca hamur olmuyor vs... @Coder: sizin ora nere? Ben de pilavsız midye yemiştim kuzey ülkelerinde de bir değişik oluyordu avcum kadar midyeyi pilavsız ve çiğ yemek. Biraz alışır gibi olmuştum.
Öne çıkan mesajlar