Hagii Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://vimeo.com/6864289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 video açılmıyo arkadaşım. link kırık fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 olum bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 he açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 olm bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bu... bu cevher.. Muhtesem, arsivliyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hoşıfınıda yapıyorım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 5:20den sonrası korku filmi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu ne olm cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bu ne la..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ömrümde bu kadar saykodelik bişi görmedim ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben askerliği kütahyada bu koylerde bu tarlalarda yaptım. yanlışlıkla bu adamla muhabbet etmemişim allahtan şehir gormus okumus adam ayağına gidip rezil olmak var. zaten öle bişi olsa ben bi daha şehre donmezdim. adam ciddi manada kitap okumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 negzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 "vöe" diyor ya. canımdan can aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu belgesel yarışmalara girse, ödül almazsa kafamı keserim. eğer eleman kendisi çektiyse gerçekten helal team. sonuna kadar sıkılmadan izledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ahaha çok acayip bişey yahu Hem komik hem güzel olmuş. Çok acayip çok ilginç bişey televizyona çıkar yakında. Saykodelik hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sonuna kadar izledim çok beğendim ya ben bunu niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gercekmi abi bu adam bu nedir ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 burtonesk said: sonuna kadar izledim çok beğendim ya ben bunu niyeyse. izleyin, ogrenin, adam kendince belgesel cekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Adam ibretlik, her ne kadar yapmacık olsa da telaffuzu falan çok başarılı, kelime haznesini falan geçtim zaten. Belgeselden ziyade adam "ben de yaşıyorum" demiş. Ne bileyim, her gün youtubede, orda burda birbirine eşek şakası yapan, recep ivedik vari komedi videoları çekmeye çalışan insanların videolarını izledikten sonra adam bariz farklı. Yalnız, videonun sonlarına doğru divanda takım elbiseyle oturup "18.30'da işe gideceğim." dediği kısımda kameraya değil de kamerayı bağlayıp görüntü aldığı televizyona bakması, bir yandan da orada kendisiyle göz teması kuramayınca arada gözlerini kameraya çevirmesi mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sonuna kadar izledim ben de hic sIkIlmadan. Herseyi var abi adamin keske benim de oyle bahcelerim, hayvanlarim olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Acip gotunuze gulun bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 di e gülüyorum ben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 adam kendini gelistirmisse bravoda gelistirdigi kitaplar cok sakat evrimin cokusu blmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ama bu adam bence hoca felan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar