Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pembe Patilere Davranışlar Vol.1

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
fedaykin, 14 Temmuz 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
:-) Yani önce yazdıklarınıza kendiniz inanmalısınız. Ben öyle sırf erkek erkeğe iken davrandığı gibi bayanlarında yanında aynı şekilde davranan bir adem oğlu daha görmedim. Sırf benim çevremdekiler mi dallama yoksa ufak bir kabullenememe sorunu mu onu düşünmek lazım. Zaten bu şekilde iki tip davranış son derece doğal evrimsel bir şey. Daha önce erkeklerin kadınların yanında neden bir anda evrimleşip erkekler arasında iken ise özüne döndüğünü uzun uzun açıklamıştım, şimdi bir kez daha yazmaya ihtiyaç var mı bilemiyorum.
zaten kadınlar da aynısını yapar
edit: yani uff yıvrım gibi deil de ne biliim makyaj ıvır zıvır gibi şeyler...
[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi dakka bi dakka noluyo nerden çıktı bu tartışma yine anlamadım...

Öncelikle dünkü konuda ben de vardım. Evet arada sırada haddini aşan şeyler oldu ama o kadarı da olacak artık diye düşündüm ben. Benim için o topic baştan sona bir geyikti. Kimseyi kıracak bir söz söylediğimi zannetmiyorum ama eğer öyle bir durum varsa herkesten (mavi/pembe farketmez) kendi adıma özür dilerim. İnanın bana birini kırabileceğini düşündüğüm en ufak bir sözden bile titizlikle kaçınmaya çalıştım ama insanlık halidir düşünememişimdir bir lafım birine ağır gelmiştir bilemem, tekrar af diliyorum.

Ancak dediğim gibi ben o konuyu baştan sona kadar geyik olarak algıladım ve herkesin de öyle algıladığını düşündüm. Hatta sonunda Diab'ın "kimse kimseye kırgın değil di mi" mesajını okuyunca da rahatladım "karşı tarafın" da benimle aynı görüşü paylaştığını anlayıp. Evet, Morgana'nın dediği gibi o konuda çok eğlendim ben, aralıksız 3 saat o konuda bi elim refreshde bi elim quote butonunda kaldım. Kimseye kırgın değilim, hakkımda asılsız iddialarda bulunanlara bile :)

Neyse, arada abartan bir iki arkadaşımız oldu tabii olmadı değil ama onlar da arada kaynadı diye düşünmüştüm. Umarım kırgınlık yoktur kimsede.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

madem ben de goruslerimi belireyim, herkes ne guzel belirtmis.

insanlar arasi esitlik ve uyum su an her birimizin ayri ayri ve farkli olarak deneyimlemekte oldugu sikintilardan tek cikis yolu.

bu dusunceyle ben esitlikten hicbir sekilde taviz verilmemesi gerektigini dusunen bir insanim.

yeter ki herhangi bir kisi digerinin hakkina tecavuz ederek ya da esitlik kavramini bozarak sorunlu davranis arzetmesin.

fikir ozgurluklerinden eylem ozgurlugune bu her daim gecerli bir dusunce.

bu dogrultuda benim 'kitabimda' herhangi bir insana digerinden farkli davranmak soz konusu olamaz.

netice itibariyle hicbiriniz ne erkege ne kadina kaba bir davranisimi gormediniz su gune dek, cunku birinin alinacagi bir davranis bicimini uygulamak esitligin diger tarafini bozar.

tek istisnalar karsi tarafin medeni adap disinda soylemlere girdigi zamanlarda olmustur, yaptigim da her zaman aynidir ; kisi nasil konusuyorsa ben de oyle konusurum. cunku onun hakki ise benim de hakkim demektir.

hmmm unity100 kadinlara karsi cok hoyrat.

bu saptamayi dogrulayacak delil getirene yuz bin lira veriyorum.

hayir.

eger bir kisi, erkek ya da disi, ortaya bir arguman atmissa bunun sorumlulugunu uzerinde tasir. gelen elestirileri de kaldirmak zorundadir duygusal argumanlarla alinma ya da gucenmelerle kacamaz.

haaaa bu bir geyikse, onun geyikligi uzerinde tasinmak zorundadir. bakiniz ema aPlamizin erkekleri tavlama metotlarinda ne kadar gulduk eglendik. ayardan cikti mi ? hayir.

peki ya ema apla bu faaliyeti mutemadiyen surdurse idi ? sik sik bu sekilde seyler yapsa idi ? bir noktadan sonra rahatsiz edici olurdu.

nasil ki aynen soyle ; takildiginiz bir grubunuz var, icinde de saclari dokulen bir arkadas. siz eger bir kez kabak buda esprisi yaparsaniz herkes yarilir. 2. kez yaparsaniz yarilan azalir, dakka basi yaparsaniz o kabak kafa suratiniza gomulebilir aniden.

ben kadin dusmani topicler acilmasindan da hoslanmiyorum. soyledir haindir boyledir canavardir. o topiclerde nasil davranirsam oyle davranirim, kimseye ayrim yapacak degilim bu konuda.

bu arada edepli ve terbiyeli oynasalim, abazan razoor forumu olmasin artik dusuncesini her ne kadar ben de paylassam da herhangi bir irk, din, dil, etnik grup ya da cinse digerlerinden farkli bir tolerans ve merhamet isiklari fiskirtilmasi dogru degil, bu sekilde bir davranis bicimine girilirse ben de esitlik hakkini kullanmayi kendime reva gorecegim. as above as below demisler.

delil getirene yuz bin lira veriyorum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 14 Temmuz 2004 14:42 tarihinde demiş ki:
...
nası yani? bayan oldukları için mi? insanlar cinsiyetlerinden ötürü saygı haketmez. gerçi tabi herkese saygı gösterilsin baz olarak ama. bu değildir yani.

+1 kesinlikle
said:
Nefr, 14 Temmuz 2004 14:47 tarihinde demiş ki:
kesinlikle katılıyorum. burada emaya ayrımcılık yapıyor olmamızın nedeni emanın 14 f ist olması değil, "ema" olmasıdır mesela. =]

+terlikleri vaa :P[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

geyique

ve bence gerexiz bir topic

eşitlik rules 1
ne yani biz erkeğiz diye ayı muamelesi mi görmemiz lazım kimbilir female kesim kendi arasında nasıl şakalaşıyordur....[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 14 Temmuz 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizimkiler gayet ilginç onlarınki de bayağı bir ilginçtir sanırım[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

hic de geyik ve gereksiz bir topic degil.

nasil karar veriverdiniz oyle olduguna.

bu topicde polemigi gecen sey yasadiginiz her alanda vuku buluyor.

otobuste yer vermekten tut universitede asistanin kiz ve erkek ogrencilere farkli davranmasina kadar.

ha bu gereksizse ne gerekli o zaman saclarim yatmiyor yetisin mi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

unity gereksiz demiyor kimse sadece gereğinden fazla uzatılan bir konu bu tamam çok önemli olabilir ama..[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

normal sartlarda degil ama turkiye'de otobuste bayanlara yer verilmeli, forda maruz kalmaktan kurtariyor insani. (ki buna yol acanlarin da erkek oldugunu unutmamak lazim)
universite de ise asistanin kiz ya da erkek normal ya da degil olmasina gore degisiyordu valla durum :) ki zaten muhendislik gibi (50 erkek 1 kiz, bkz:ben) bolumlerde farkli davranilmasi cok dogal, bi kere cok cok azinlik oldugunuz icin herkes (hocalar diger ogrenciler vs) taniyor, yani akademik olarak esit olmakla birlikte mesela elektronik/makine/insaat taki bi kizi oradaki bir erkekle ayni konumda dusunemezsiniz.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 14 Temmuz 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
Ben bundan daha saçma ve manasız bir thread görmedim.
Ben herkese nasıl davranıyorsam, BAĞYAN BÜNYElerede öyle davranırım.Gerçektede böyle nettede böyle bu.
Değişen birşey yok.
Medeniyetin gerektirdiği şeyler bunlar.
Sen tutup hatun masadayken gayet beyfendi takılıp hatun masadan kalkınca hem arkadaşınla "Oh be YIVRIM" muhabbeti çeviriyorsan 100 kat daha maganda yapar bu seni.

+1[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

kimilerine hala yeterli gelmemiş anlaşılan bu yazılanlar. günah benden gitti geliyor c/p :)
said:
:-) Yani önce yazdıklarınıza kendiniz inanmalısınız. Ben öyle sırf erkek erkeğe iken davrandığı gibi bayanlarında yanında aynı şekilde davranan bir adem oğlu daha görmedim. Sırf benim çevremdekiler mi dallama yoksa ufak bir kabullenememe sorunu mu onu düşünmek lazım. Zaten bu şekilde iki tip davranış son derece doğal evrimsel bir şey. Daha önce erkeklerin kadınların yanında neden bir anda evrimleşip erkekler arasında iken ise özüne döndüğünü uzun uzun açıklamıştım, şimdi bir kez daha yazmaya ihtiyaç var mı bilemiyorum.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

İki farklı tür olan kadınlar ve erkekler hemen her konuda çok farklı düşünürler ve tavır sergilerler. En basitinden arkadaşları arasında geğirme yarışması yapmayan çok az erkek varken kız arkadaşının yanında geğiren bir erkek hemen hiç yoktur. Arkadaşları ile en güçlü kim osuruyor diye yarışan, saatlerce abaza muhabbeti yapan, arabalar ve futbol üzerine engin tecrübelerini konuşturan, sorunlarına bir çok durumda kafa göz kırarak çözüm arayan bir ırk çok anlaşılır sebeplerden kadınların yanında bir anda çok kibar yaratıklara dönüşürler çok kısa sürede "evrimleşirler" . Bunlar aradaki ayrılıkların sadece çok küçük ve yüzeysel bir kısmı ama genel olarak durumu özetlemek için yeterli.

Peki bu derece birbirinden farklı iki ırk niye birlikte oluyorlar; Cevabı çok basit, üremek için. Bütün canlılar için en önemli iki güdü yaşamını devam ettirmek ve neslini sürdürmektir. Bu iki güdüsünü yitiren ırklar yok olmaya mahkumdurlar. İnsan ırkının beyin yapısını inceleyecek olursanız 3 ana olgunun yani refleks, yemek yemek ve üreme duygularının beynin ayni bölgesi olan ilkel beyin diye geçen bölge tarafından kontrol edildiğini görürsünüz. İnsan ırkı yaşamını devam ettirmek için acil durumlarda esas beyni devre dışı bırakarak ilkel beyindeki refleksleri aktive eder ve ani hareketlerle tehlike bölgesinden uzaklaştırır. Aynı şekilde yemek yedikçe mutluluk hormonları salgılanır ki yemek yenmeye devam edilsin ve ölünmesin.

Şimdi esas konumuza gelirsek üremek de ilkel beyin tarafindan kontrol edilir ve bilinç altında günün 24 saati size üremelisin üremelisin diye mesajlar gönderir. Erkekler günün 24 saati yılın 365 günü spermlerini saçmaya muktedir olduklarından çok az seçicidirler ve birlikte olabilecekleri hemen her kadınla olma eğilimindedirler. Kadınlar ise ayın sadece çok kısa bir periyodunda doğurgan olduklarından ve yılda en fazla bir kez doğurabildiklerinden daha seçicidirler. Bu son derece doğal bir güdüdür. Irkını en iyi şekilde devam ettirebilmek için seçenekler içinde en iyi olanını, en güçlü, en başarılı, en yakışıklı olanını seçmeye çalışır. Şimdi hemen hiç kimse bunları özel olarak üzerinde düşünerek yapmaz ama bilinçaltında sürekli bu mesajlar dolaşır ve bunların ışığında yol almaya devam eder.

Tabii ki yaşadığımız onca yıl içinde bu durumlarda insanın entellektüel yapısındaki değişimler sonucu bir miktar dönüşümler olmuştur ancak milyonlarca yıllık bir evrimi, artık genlere işlemiş güdüleri 10-15 yılda silmek pek mümkün değildir.

Peki erkekler ve kadınlar niye hala birlikteler, çünkü beyinleri onlara sürekli birlikte olmaları gerektiğini söyleyip duruyor. Cinsel ilişki çok zevklidir, el ele tutuşmak, öpüşmek çok zevklidir diye mesajlar yollayıp duruyor aynı yemek yemek mutluluk verir diye mesajlar verdiği gibi. Ancak dikkat ettiyseniz bu gereklilikler yerine geldikten sonra insanlar tekrar kendi türdeşlerine dönmeye başlarlar. Erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla birlikte vakit geçirmeye başlarlar çünkü birlikte çok daha iyi anlaşıp daha mutlu olurlar. Zaten aşk denilen bu illet de sürekli ayrılıp barışmalar gibi ateşleyici unsurlar veya kavuşamama gibi bir durum yoksa 2 yıl içinde biter ki bu sürede üremek için yeterlidir (doğum kontrolü denilen evrim karşıtı cisimler icat edilmeden önceki dönem).[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
:-) Yani önce yazdıklarınıza kendiniz inanmalısınız. Ben öyle sırf erkek erkeğe iken davrandığı gibi bayanlarında yanında aynı şekilde davranan bir adem oğlu daha görmedim.

erkege davranmaktan kasdettigin 'oha emugoyim ohorihohori' ise, zaten adam olan hicbir yerde oyle davranmaz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 14 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
İki farklı tür olan kadınlar ve erkekler hemen her konuda çok farklı düşünürler ve tavır sergilerler. En basitinden arkadaşları arasında geğirme yarışması yapmayan çok az erkek varken kız arkadaşının yanında geğiren bir erkek hemen hiç yoktur. Arkadaşları ile en güçlü kim osuruyor diye yarışan,

biz literaturde bunlara hattorihanzo diyoruz. benim yanimda osuruk yaristiran bir adamin bi tarafina kibriti cakarim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun elli değişik tonu vardır unityciğim. Öyle en koyu tonunu seçmen gerekmez :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...