MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 lol (:[signature][hline]I Love Liv Tyler IP Adresim Ney Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bayanlar düzgün davrandığı sürece ben düzgün davranırım. Açıkcası konuşmanın seviyesini veya bir başka deyişle samimiyeti bence bayan belirler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bizim genel olarak gördügümüz patide bayanlar gayet düzgün davranıyor. ama bazen erkek patiler ipin ucunu kacırıyor. son günlerde bu konuya özellikle dikkat ettigimizi ve sürekli uyarılar yazmak zorunda kaldıgımızı hatırlayalım. daha seviyeli bir forum için hepimizin dikkat etmesi gereken konular var. toplumda uymak zorunda oldugumuz kurallara burada da uymamız gerekiyor. pati forumları yaşamdan ayrı havada uşan bir olgu degil bizzat yaşamın içinden geldigini, yaşamlarımızın bir parçası olduğunu unutmayalım. gerekiosa hepinizin içine kedi ve ema korkusu yerleştirecegimizi bilesiniz. *! patilerini çıkartır, hırlar*[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Evet işte olay hakkaten de budur. Gris efendi zaten her zaman kalbimizde ayrı bir yerdeydi, kendisine de çok güzel bir eş bulmuş daha bir yeri değerlendi. Gris'den sonra Morgana'da artık mahiyetimdedir, onu üzen beni üzmüş sayılır. Morgana'cığım, forumda birisi seni rahatsız ederse hemen beni haberdar et de tepeliyeyim anında onu :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bone bikti her gun her 15-20 adam dovmekten artik uyariyo oncesine :) edit: kedi bey'in albumdeki cici kedi yavrulariyla cekilmis sevecen resmine bakip aldanmayiniz, gerekince 10 kaplan gucundedir kendisi buralarda. [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 14 Temmuz 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 evet bitmez hakkaten.. bu arada, burda pembe pati mavi pati mor pati falan yok, herkes turuncu pati oncelikle :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ortada kimi zaman gerçek anlamda olmayan kavgayı yanlış anlayıp yapılan geyiği kilitlemeninde anlamı yok. Şayet bir yerde sorun varsa o sorunlu yazı silinir yada başka bir şey yapılır ama konu sarpa sarıyor diye kolay yoldan kilitlenmez. Vur diyince öldürmek kimseye fayda sağlamaz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ya bence bunun konuşulması bile saçma böle yapan kişileri 1 e 1 uyarın gerekirse yaptırım uygulayın bitsin... Böle "kızlara laf atmayın" cart curtla olmaz ki bu işler , kayıtlı 1000lerce user var hepimiz bu yazıları okumak zorundamıyız .. Tamam ben laf edenleri kınamayın demiorum ama nedir bu böle sanki emir verir gibi , hatta üstüne kafa atarım , ağız yırtarım nedir bu yani ? Burası bakırköy meydanı değil ki yapanlara msg atıp uyarın , böle ortalıkta "yengelere laf etmeyin lannn" diye gezmekle olmaz ki ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 şayet insanlar için popüler bir konu ise tabii ki içinde bir sürü gereksiz veya hatalı mesaj da olacaktır. Şayet dikensiz gül bahçesi isteniyorsa o zaman sadece "ben mutluyum, sen mutlusun, hepimiz ne güzel mutluyuz lay lay lom..." şeklinde konular açılmasına müsade edilmelidir. Benim işimi zorlaştırıyor o zaman kökten çözeyim anasını satayım diye yaklaşmak bence çok yanlış.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Narin +1 Bide bi arkadaş demişki bi post ta kahve muhabbeti döndürürüz ama başka bi post a geçeriz bakarız bayan varsa orda saygılı oluruz... Hmm... şimdi 1.si tekrar belirtiyorum bayanlar öyle düşünüldüğü gibi çok nazik çok hassas varlıklar değil. Tabiki aralarında çok hassas olanları var 2 lafa alınan falan var ama bunlar erkekler arasındada var. Erkekler arasında böyle biri olursa oram içerisinde yumuşak dopik falan diye adlandırılıyor. Bu yanlış ama neyse konu bu değil. Ama bayanların erkeklerden daha az küfür bildiği doğrudur fakat daha fazla küfür kullanıyorlar. Bu kanıtlanabilir bişey. Hele 15-18 yaşlar arası bunlar coşar sonra biraz susar 22-25 yaşları arasıda coşarlar bunlar. Yani baya bişiler gördüm takip ettim yani yanılmayacağıma inanıyorum. Kadınların erkeklerden altta kalır yanı yoktur.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 14 Temmuz 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ferrero cok sey biliyosun sen, 40 yasinda falansin di mi booole gormuuus gecirmiiis, ununu eleyip elegi duvara asmis, dunyevi islerden cekilmiiiis, hey allaaam, ucar bunlar 22-25 arasi cosar bunlar, ema'nin izniyle tey tey tey demek istiyorum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 baplar kenkler pliz heyecan yapmayın havalar ısındı diye, başınıza vurmuş sizin sıcaklar.. bunlar da geçecek.. :) istatistik yapılsın böyle incir çekjirdeğini doldurmayacak konuların tartışmaları hep temmuz-ağustos aylarına denk geliyor.. su içtim filan diye başlık açsın birisi de serinlesin millet, sakinleşsin.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Ferrero, 14 Temmuz 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Narin +1 Bide bi arkadaş demişki bi post ta kahve muhabbeti döndürürüz ama başka bi post a geçeriz bakarız bayan varsa orda saygılı oluruz... Hmm... şimdi 1.si tekrar belirtiyorum bayanlar öyle düşünüldüğü gibi çok nazik çok hassas varlıklar değil. Tabiki aralarında çok hassas olanları var 2 lafa alınan falan var ama bunlar erkekler arasındada var. Erkekler arasında böyle biri olursa oram içerisinde yumuşak dopik falan diye adlandırılıyor. Bu yanlış ama neyse konu bu değil. Ama bayanların erkeklerden daha az küfür bildiği doğrudur fakat daha fazla küfür kullanıyorlar. Bu kanıtlanabilir bişey. Hele 15-18 yaşlar arası bunlar coşar sonra biraz susar 22-25 yaşları arasıda coşarlar bunlar. Yani baya bişiler gördüm takip ettim yani yanılmayacağıma inanıyorum. Kadınların erkeklerden altta kalır yanı yoktur. kaç tane kadın tanıtında hassas varlıklar olmadıklarını sölüyosun sen..Kaç yasındasınki bu kadar emin bir dille konusabiliyorsun kadınlar hakkında.. Babam bile 40 yasında "oglum anneni hala çözemedim =) " seklinde konusurken sen 18 yasında biri olarak (gördügüm kadarıyla) ne kadar çözebildin kadınları ki ?[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 devam etmeseydin patlardın di mi eternal?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben ondan once patlayip ettim devam, gozden kacmasin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Sam, 14 Temmuz 2004 17:28 tarihinde demiş ki: baplar kenkler pliz heyecan yapmayın havalar ısındı diye, başınıza vurmuş sizin sıcaklar.. bunlar da geçecek.. :) istatistik yapılsın böyle incir çekjirdeğini doldurmayacak konuların tartışmaları hep temmuz-ağustos aylarına denk geliyor.. su içtim filan diye başlık açsın birisi de serinlesin millet, sakinleşsin.. ;) budur olay tamam 1, 2, 3, tıp! :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Ouz_UFO, 14 Temmuz 2004 17:30 tarihinde demiş ki: devam etmeseydin patlardın di mi eternal? sen ne diyosun arkadaş ?[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 BonePART, çok doğru yorucu bir iş mesaj ayıklamak vs vs ama bu yüzden konu kapatıyorsan yönetim sana yardımcı olacak birini seçsin. Ayrıca narin'e de katılmamak da mümkün değil. Hadi kendimi geçtim, en azından burada takıldığım süreç içinde mesajlarından seni tanıyorum ama tanımamış olana ters tepebilir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sam'in dediini diorum eternal ne dicem[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: edi, 14 Temmuz 2004 17:27 tarihinde demiş ki: ferrero cok sey biliyosun sen, 40 yasinda falansin di mi booole gormuuus gecirmiiis, ununu eleyip elegi duvara asmis, dunyevi islerden cekilmiiiis, hey allaaam, ucar bunlar 22-25 arasi cosar bunlar, ema'nin izniyle tey tey tey demek istiyorum :) Aha dejavu. Böyle bi cevabı bekliodum hemde edi den :) Neyse 40 yaşında değilim. Kadınları çözmedim. Yarısına geldim. Mesela bi problemin yarısına gelip takılırsın ya işte öyle bişi. Nerden bu kanılara vardığımı söylemek istemiyorum yanlış anlaşılabilir. (bkz: Burası Türkiye Yok Öyle) Neyse Neticede söylediklerim bence doğru. Katılmıosan neden katılmadığını söylersen tartışırız güzel bişey olur.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben bundan daha saçma ve manasız bir thread görmedim. Ben herkese nasıl davranıyorsam, BAĞYAN BÜNYElerede öyle davranırım.Gerçektede böyle nettede böyle bu. Değişen birşey yok. Medeniyetin gerektirdiği şeyler bunlar. Sen tutup hatun masadayken gayet beyfendi takılıp hatun masadan kalkınca hem arkadaşınla "Oh be YIVRIM" muhabbeti çeviriyorsan 100 kat daha maganda yapar bu seni.[signature][hline] [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 14 Temmuz 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sırf kız diye özel mesajdan Asl? atan tipler olduğu sürece bu forumda pek pembe pati görmek mümkün değil.Olanlarda dakka bir gol bir tadında böyle tecrübeler yaşayınca foruma birdaha girmiyolar.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 katılmıyorum. tabi ki kadınlara ayrı erkeklere ayrı davranış mantıklı bişi. ben de mesela öyle bi bayan tarafından rahatça bana "olm bi adet geçirmişim kan gölüne döndü ortalık" gibi şeylerin söylenmesiden hoşlanmam. saygı ve riya başka bişeydir ama. k?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 :-) Yani önce yazdıklarınıza kendiniz inanmalısınız. Ben öyle sırf erkek erkeğe iken davrandığı gibi bayanlarında yanında aynı şekilde davranan bir adem oğlu daha görmedim. Sırf benim çevremdekiler mi dallama yoksa ufak bir kabullenememe sorunu mu onu düşünmek lazım. Zaten bu şekilde iki tip davranış son derece doğal evrimsel bir şey. Daha önce erkeklerin kadınların yanında neden bir anda evrimleşip erkekler arasında iken ise özüne döndüğünü uzun uzun açıklamıştım, şimdi bir kez daha yazmaya ihtiyaç var mı bilemiyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Güzelim, bu threadin aynısının tıpkısı zaten varken neden böyle bir şey açıyorsun onu anlamıyoruz biz? Benden öncekiler de demiş zaten yazıldı ne uzatıyorsun diye. Savunduğun şey nedir yani. http://forum.paticik.com/view.php?id=80154 Al bak. Ha yapmak istediğin "Ben thread açayim, seviyeli, hatunlara karşı saygılı görsünler beni." gibi birşeyse, o zaman ayrı zaten. Burada birşey savunamazsın çünkü zaten 100000000 kere konuşuldu bunlar. O yüzden medeniyet timsali gibi "Arkadaşlar biraz saygılı bayanlar var burada." gibi görüldüğünü sanabilirsin, ama hayır bu Narin'inde dediği gibi KIRAATHANE imajı çizittiriveriyor. Umarım açık olabilmişimdir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Pembe Patilere Davranışlar Vol.1 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Ferrero, 14 Temmuz 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Narin +1 Bide bi arkadaş demişki bi post ta kahve muhabbeti döndürürüz ama başka bi post a geçeriz bakarız bayan varsa orda saygılı oluruz... Hmm... şimdi 1.si tekrar belirtiyorum bayanlar öyle düşünüldüğü gibi çok nazik çok hassas varlıklar değil. Tabiki aralarında çok hassas olanları var 2 lafa alınan falan var ama bunlar erkekler arasındada var. Erkekler arasında böyle biri olursa oram içerisinde yumuşak dopik falan diye adlandırılıyor. Bu yanlış ama neyse konu bu değil. Ama bayanların erkeklerden daha az küfür bildiği doğrudur fakat daha fazla küfür kullanıyorlar. Bu kanıtlanabilir bişey. Hele 15-18 yaşlar arası bunlar coşar sonra biraz susar 22-25 yaşları arasıda coşarlar bunlar. Yani baya bişiler gördüm takip ettim yani yanılmayacağıma inanıyorum. Kadınların erkeklerden altta kalır yanı yoktur. kaç tane kadın tanıtında hassas varlıklar olmadıklarını sölüyosun sen..Kaç yasındasınki bu kadar emin bir dille konusabiliyorsun kadınlar hakkında.. Babam bile 40 yasında "oglum anneni hala çözemedim =) " seklinde konusurken sen 18 yasında biri olarak (gördügüm kadarıyla) ne kadar çözebildin kadınları ki ?[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 devam etmeseydin patlardın di mi eternal?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben ondan once patlayip ettim devam, gozden kacmasin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Sam, 14 Temmuz 2004 17:28 tarihinde demiş ki: baplar kenkler pliz heyecan yapmayın havalar ısındı diye, başınıza vurmuş sizin sıcaklar.. bunlar da geçecek.. :) istatistik yapılsın böyle incir çekjirdeğini doldurmayacak konuların tartışmaları hep temmuz-ağustos aylarına denk geliyor.. su içtim filan diye başlık açsın birisi de serinlesin millet, sakinleşsin.. ;) budur olay tamam 1, 2, 3, tıp! :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Ouz_UFO, 14 Temmuz 2004 17:30 tarihinde demiş ki: devam etmeseydin patlardın di mi eternal? sen ne diyosun arkadaş ?[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 BonePART, çok doğru yorucu bir iş mesaj ayıklamak vs vs ama bu yüzden konu kapatıyorsan yönetim sana yardımcı olacak birini seçsin. Ayrıca narin'e de katılmamak da mümkün değil. Hadi kendimi geçtim, en azından burada takıldığım süreç içinde mesajlarından seni tanıyorum ama tanımamış olana ters tepebilir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sam'in dediini diorum eternal ne dicem[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: edi, 14 Temmuz 2004 17:27 tarihinde demiş ki: ferrero cok sey biliyosun sen, 40 yasinda falansin di mi booole gormuuus gecirmiiis, ununu eleyip elegi duvara asmis, dunyevi islerden cekilmiiiis, hey allaaam, ucar bunlar 22-25 arasi cosar bunlar, ema'nin izniyle tey tey tey demek istiyorum :) Aha dejavu. Böyle bi cevabı bekliodum hemde edi den :) Neyse 40 yaşında değilim. Kadınları çözmedim. Yarısına geldim. Mesela bi problemin yarısına gelip takılırsın ya işte öyle bişi. Nerden bu kanılara vardığımı söylemek istemiyorum yanlış anlaşılabilir. (bkz: Burası Türkiye Yok Öyle) Neyse Neticede söylediklerim bence doğru. Katılmıosan neden katılmadığını söylersen tartışırız güzel bişey olur.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben bundan daha saçma ve manasız bir thread görmedim. Ben herkese nasıl davranıyorsam, BAĞYAN BÜNYElerede öyle davranırım.Gerçektede böyle nettede böyle bu. Değişen birşey yok. Medeniyetin gerektirdiği şeyler bunlar. Sen tutup hatun masadayken gayet beyfendi takılıp hatun masadan kalkınca hem arkadaşınla "Oh be YIVRIM" muhabbeti çeviriyorsan 100 kat daha maganda yapar bu seni.[signature][hline] [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 14 Temmuz 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sırf kız diye özel mesajdan Asl? atan tipler olduğu sürece bu forumda pek pembe pati görmek mümkün değil.Olanlarda dakka bir gol bir tadında böyle tecrübeler yaşayınca foruma birdaha girmiyolar.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 katılmıyorum. tabi ki kadınlara ayrı erkeklere ayrı davranış mantıklı bişi. ben de mesela öyle bi bayan tarafından rahatça bana "olm bi adet geçirmişim kan gölüne döndü ortalık" gibi şeylerin söylenmesiden hoşlanmam. saygı ve riya başka bişeydir ama. k?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 :-) Yani önce yazdıklarınıza kendiniz inanmalısınız. Ben öyle sırf erkek erkeğe iken davrandığı gibi bayanlarında yanında aynı şekilde davranan bir adem oğlu daha görmedim. Sırf benim çevremdekiler mi dallama yoksa ufak bir kabullenememe sorunu mu onu düşünmek lazım. Zaten bu şekilde iki tip davranış son derece doğal evrimsel bir şey. Daha önce erkeklerin kadınların yanında neden bir anda evrimleşip erkekler arasında iken ise özüne döndüğünü uzun uzun açıklamıştım, şimdi bir kez daha yazmaya ihtiyaç var mı bilemiyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Güzelim, bu threadin aynısının tıpkısı zaten varken neden böyle bir şey açıyorsun onu anlamıyoruz biz? Benden öncekiler de demiş zaten yazıldı ne uzatıyorsun diye. Savunduğun şey nedir yani. http://forum.paticik.com/view.php?id=80154 Al bak. Ha yapmak istediğin "Ben thread açayim, seviyeli, hatunlara karşı saygılı görsünler beni." gibi birşeyse, o zaman ayrı zaten. Burada birşey savunamazsın çünkü zaten 100000000 kere konuşuldu bunlar. O yüzden medeniyet timsali gibi "Arkadaşlar biraz saygılı bayanlar var burada." gibi görüldüğünü sanabilirsin, ama hayır bu Narin'inde dediği gibi KIRAATHANE imajı çizittiriveriyor. Umarım açık olabilmişimdir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar