GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 f2p oyunlardan yol olabiliyorda çok paran varsa eğer olabiliyor. Zamanı az parası çok olanlara göre aslında tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 katılmıyorum, ticareti bilen biraz zekasını kullanan veya bossları takip eden birisi de çok rahat bir şekilde istediğini alacak duruma gelir. fantezi için arada bir oyuna girip deli gibi para kasıp millete dağıttığım olur. yeterki oyunu oynamayı bilin her oyunda illa başarılı olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Saat 13,00 itibari ile açılmış.. son patch leri yapıyorum suan 10 dakika içinde oyundayım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 |Joker| said: Runes of Magic yeni çıktı, çıkalı 5 6 ay oldu olmadı sanırım. 130 eşya seçebiliyor ve evi dekore edebiliyorsun, çok yeni olduğu için yazmadım. Bir de Darkfall Online var, onda da ev sistemi var mıydı yok muydu emin olmadığım için yazmadım. evet darkfall da var ev sistemi döşeyip vendor falan da koyabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Daha önce oynadığım F2P oyunlardan birkaç tanesi hoşuma gitmişti.Ancak parayla eşya alma olayı benim işime hiç gelmiyor.Çünkü çoğu zaman P2Poyunlardan daha pahalıya geliyor.O yüzden size şöyle bir öneride bulunabilirim.Aylık ücret ödeyerek oyundaki paralı eşyalara sahip olma seçeneği eklenebilir.Yani isteyen aylık ücret öder oynar istemeyen ödemez gibi.Hoşuma giden F2P oyunları başlıca bırakma sebebim bu olmuştur diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Sınırsız mı olacak aylık ödeyene herşey? Sınırlı olacaksa o opsiyon zaten var. Her ay bir kere kredi veya item almak için ne gerekiyorsa ondan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 saat 11 de acılacak dendi. oke dedik ertelendi saat 13 de acılacak dedindi oke dedik.. şimdide sabaha ertelenmiş.. :D bakalım ne zaman açılacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Vallahi hic bir kotu niyet veya artniyet olmadan şimdiye kadarki gözlemlerimle yorum yapıyorum,bu oyun sürekli olarak f2p seklinde olacaksa,türkiyede oynanan diger f2p oyunlarındaki gibi en alt seviye kalitede ve yastaki oyuncular sizin oyunuzada gelecek,oyun f2p oldugu sürece bundan kurtulmanızın imkanı yok.Boylece oyun ne kadar iyi olursa olsun sırf bu insnalar yüzünden degerini kaybedecek,sonundada milletin birbirine küfrettigi birbirine adres ver lan dedigi bir oyun haline gelecek,az sayıdaki kaliteli oyuncularida kaybedeksiniz.15-16 yasına gelmiş 2 lafından biri aq. olan cocukları sizmi egiteceksiniz,hayır. Soyle bir önerim var tutarmı tutmazmı sizin şirket politikasına uyarmı bilmemde,türk oyunculugunu geliştirmek adına bişeyler yapmak istiyorsanız en azından bunlardan birkacını yapmanız gerekir diye düşünüyorum. -su oyunu f2p yapmak yerine aylik cok cuzi bi rakam yapsanız,mesela 10 ytl gibi.Tabi once 3-4 ay open betada kalmanız oyunu sevdirmeniz gerekecek. -gittigidiyordan kendi sitenizden havale ile aylık odemeleri kabul etseniz veya büyük marketlerde satilan gamecard gibi bişeyler yapabilseniz,oyunu oynayanların büyük kısmının kredi karti yok cünkü -boylece cok para odeyen,az para odeyen,hic odemeyen arasındaki adeletsizligi kaldırırsınız ve oyun diger oyuncuların gözünde saygı kazanır,parayla item alma sacmalıgınıda kaldirmanız lazım tabi -Bunlardan sonra dogal olarak kalitesiz veya cok kücük yastaki oyuncu kitlesini büyük oranda elemiş olursunuz. Yoksa yok efendim biz küfür edene ceza vercez,küfürü engellicez,parayla satılan itemler cok büyük etki yapmıcak vs derseniz bende biz bu filmi daha öncede görmüştük derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 . said: -gittigidiyordan kendi sitenizden havale ile aylık odemeleri kabul etseniz veya büyük marketlerde satilan gamecard gibi bişeyler yapabilseniz,oyunu oynayanların büyük kısmının kredi karti yok cünkü Bknz: Gamesultan, Gameturk Bir üstteki mesaja istinaden değil ama burda yorum yapanların çoğu f2p oyunlarının mekanizmasını bilmiyorlar, hatta oynamamışlar hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Amaç para kazanmak mı, yoksa kaliteli hizmet sunmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 GEd said: . said: -gittigidiyordan kendi sitenizden havale ile aylık odemeleri kabul etseniz veya büyük marketlerde satilan gamecard gibi bişeyler yapabilseniz,oyunu oynayanların büyük kısmının kredi karti yok cünkü Bknz: Gamesultan, Gameturk Bir üstteki mesaja istinaden değil ama burda yorum yapanların çoğu f2p oyunlarının mekanizmasını bilmiyorlar, hatta oynamamışlar hiç :) Ben üstüme alınmadım zaten, rappelz dahil bir kaç kaliteli/kalitesiz f2p oynadım,benim dedigim sey oyun f2p olursa,tr deki diger f2p oyunlar gibi seviyesizligin dibe vurdugu bir oyuncu kitlesi olacak,olan gene içlerindeki az sayıdaki kaliteli oyuncuya olacak,1 sene sonrada oyun hatırlanmıycak bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 f2p oyunlarda küfür eden veletlerden daha önemli bir sorun var, oda hile programlarının yoğunluğu ve çokluğu, bunun başarılı bir şekilde engellenmediği hiç bir oyun oynanır olmuyor ve ne kadar f2p gördüysem hepsinde deli gibi hack, hile mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Açık beta başladı sonunda. Küfür eden kimseye rastlamadım zaten OGler sürekli online küfür eden direkt uzaklaştırılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Uzun zamandır bu F2P oyunları ile ilgili sitedeki tanıtımları, bazende atışmaları takip ediyorum. Öncelikle Joygame'e başarıları diliyorum. Umarım istediğiniz hedeflere ulaşırsınız fakat belirtmek istediğim birkaç birşey var burda. - Öncelikle bu forumda gördüğüm kadar çok fazla F2P nefreti var. Ondan deli gibi flame alıyor bu tarz topikler. Bunun sebebininde bu forumda yazı yazanların büyük çoğunluğu P2P MMO'lar oynaması ki bende bunlardan birisiyim. - P2P kitlesinin son yıllarda ciddi bir rakama ulaştığına inanıyorum. Bu forumda birçok kişi son yıllarda çıkan P2P MMO'ları denemiş veya bir süre oynamıştır. Birkaç kaliteli yapım oynadıktan sonra insan gerçekten F2P'deki sistemin bozukluğunu yadırgamaya başlıyor. Her neyse benim burada merak ettiğim Türkiye'de ciddi bir P2P kitlesi oluştuğu için bunlara yönelik çalışma yapmanız F2P'ye yatırım yapmanızdan sizi çok daha ileri götürmez mi? Eminim kaliteli P2P oyunların lokalizasyon çalışmalarını yapmaya çalışsanız çok daha fazla ilgi çeker (birkaç arkadaş "ben türkçe mmo oynamam, turkish community sucks gibi davranışlar içerisine girecek"). Gerçi lokalizasyon yapabilmek için gerekli şeyler hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece merak ettiğim için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 girdik bile biz yillar once turk komunitesi ile mmo oynanmaz cekilmez adamlar cunku cogunlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 türk komunitesinden iyi düşman oluo UO'da böle Yabancı serverda, yabancılarla bir olup TÜRK kesiodum uheauheahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 P2p oyunlardaki Türk komünitesiyle(wow haric) gayette güzel oyun oynanıyor,ha iclerine nadir sayıda uyumsuz,seviyesiz vardır o ayrı.Ha Yabancılar kadar yardımlaşma,ilgi vs. varmı dersen ona bişey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 girdim oyuna level 5 e kadar kastım. karışık bi cok şey var bana göre ama çözende çok.. yabancı oldugumdan kaynaklanıyor galiba. guestleri yapacağım yerleri bulmakta güçlük çekiyorum biraz..haritada bulamıyorum coluk cocuk paso yazıyor bişeyler geyik dönüyor ama OGlerin aktif olması küfürü engelliyor yakında başlar küfürler.(inşallah öyle olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Haritanızı açıp bakarsanız görev veren çoğu npc gözükür. Görevi aldığınızdaysa sağda özeti çıkar ve başınızın üstündeki bir ok sizi yönlendirir aynı zamanda haritada görev yapacağınız alan işaretlenir. Oyun görevlileri hep aktif olacak. İş ilanlarımız her yerde ekibi büyütüyoruz. Crafting sistemini epey geniş tutmuşlar alpha versiyonunda buna dikkat etmemiştim. Nerdeyse her şeyi craft ediyorsunuz. Para ve level kasması zaman alıyor. Bugün çoğu kullanıcı kor puanını level puanı sanıp telefon etti. Oysa level çubuğu yukarıda ki yeşil kısım :D Farklı bir oyun. Karakterlerin animasyonları yavaş gelmişti başta sonra savaşçı karakterinde hızlı skillerin sonradan açıldığını gördüm içim rahatladı. Şu süreci atlattıktan sonra bir kaç yenilik gelecek siteye böylelikle topluluk üzerine daha yoğunlaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 benmi bulamadım yoksa forumda pek açıklama yokmu. oyun içerisindeki yazıları okudum kor olayını çözemedım. bide 44 level olanlardan bahsediyordu millet bu gün açılmadımı server nasıl 44 level oldu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 benim anlamadığım paticik gibi bi ortamda neden hala F2P yapmaya çalıştığınız.. saygı duyuyorum , iştir güzeldir eyvallah ; ama emek ve sinir harcıyorsunuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paticik ortamında özellikle başlık açmak istedim. F2P evet bu forum için çok itici ve zaman harcamaya değmeyecek bir tür olarak görülüyor. Ama 3 4 senedir bu forumun üyesiyim. Burada WOW'un bile bir çok yönden eleştirildğini gördüm, okudum, bende eleştirdim. Burada başlık açtım ki, eleştirileri göreyim, fikirleri ve düşünceleri öğreneyim. Bu forum Ultima'dan beri var ve buradaki üyelerin çoğunun online oyunlara ilgisi en baştan beri var. Burada çıkacak eleştiri, fikir ve düşünceler, kendi adıma, çalıştığım işle alakalı bana çok şey katacak diye düşünüyorum. Bazen çok acımasız eleştiriler de geliyor ama, takdir edenler de var. Önemli olan buradan fikir çıkartabilmek, ilerde yapılacak projelere şekil verebilmek. Herkes 1. senesinde Blizzard olamaz, beklentileri bu şekilde bilmek ve ona göre plan program yapmak lazım. Şu an Türkiye'de online oyun sektöründe bir firmayız, oyun sunuyoruz, 3 sene sonranın adımlarını için çalışıyoruz. Hemen bugün birşeyleri başarmak gibi bir arzumuz yok, ama 3 sene sonra yerimizde saymamak için tüm fikir ve görüşlere ihtiyacımız var. Burası da önemli bir fikir yeri bence. Trolü bol, geyiği çok ama işinde uzman olan insanların da uğrak yeri, arkadaş ortamı, sohbet yeri. Buradan çıkan eleştiriler bile aslında bir yol gösteriyor insana :). İşte bu nedenlerle başlık açtım. Ben de bu forumun üyesi olarak, çalıştığım işle ilgili bir şeyler paylaştım yani. Yarın köpek alsam Bella gibi, isim soracağım yer de burası olacak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 evet oyunu değil ama sinema fragmanlarının arasına bile sıkıştırmış olduğunuz reklamlarınızı takdir ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 betadan çıkmış sanırım full hali eminimki daha farklıdır geliştirilmiştir oynayanınız varmı ? başlamayı düşünüyorumda size danışayım dedim önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 edit isteriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar