Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 galatasaray maçlarını izlemeden yorum yapmamak lzm.koşmak fala değil bu takımın sorunu ees es manisa ve ibb maçları gerçekten büyük şanssızlıktı.takım bu maçlardan sora kendine gelemedi.4-5 olacak maçlar.son dakka golleriyle puan kaybı takımdan bi karamsarlık oluşturmuş.çok gol kaçırıyoruz.ve atamayana atıyorlar halamın pipisi olsaydı muabbeti gibi ama yinede gerçek. yoksa elano bile ibb maçında öküz gibi koşuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Fenerbahçe'nin futbolunu beğenmiyorduk da bir iki haftadır galatasarayın maçlarını izleyip moral buluyorum. acizliğin esiri olmuş galatasaraylı futbolcular. o ofsayt taktiği de reykardın çeyiziyle geldi galatasaraya anlaşılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ikinci yarıda gol atarız daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 cavanagh said: tartışmaları da abartmayın abartacaksanız öm ile devam edit: ben eğer maç saatinde bilg başındaysam maç-takım farketmeksizin bu mesajı atarım zaten bu da 3 ve ya 4. kez böyle msg atışımdır kontrol edebilirsin hamza=) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Arkasokak said: Fenerbahçe'nin futbolunu beğenmiyorduk da bir iki haftadır galatasarayın maçlarını izleyip moral buluyorum. acizliğin esiri olmuş galatasaraylı futbolcular. o ofsayt taktiği de reykardın çeyiziyle geldi galatasaraya anlaşılan :) galatasaray, şu defansla bile fenerbahçe'den daha iyi. fenerbahçe'nin defansı da bundan hallice, ileride de bir şey üretildiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 balon said: evet gayet ortada maç.hala oturmuş bir takımımız yok . Abi takımımdan bildiğin soğudum ve sıkıldım. Yani kimse de bana Galatasaraycılık taslamasın. Kendimi bildim bileli fanatiğiyim, 93'lü yıllarda Tanju'lu zamanlarında Kadıköy tribününden Galatasaray bayrağı açarak maç izlediğim günleri bilirim. Uefa kupası ve süper kupadaki takımımı, eski Hakan Şükür'lü takımımı, Prekazi videolarını , Uğur Tütüneker ve Hamza'lı zamanları ezbere bilirim. Fakat bu kadar şımarık bir oyuncu kitlesinin olduğu,kaptanının bu derece sorumsuz olduğu ve işin acı tarafı geçmişinde çok iyi şeyler yapmasına rağmen bu derece başarısız sonuçlar alan bir Galatasaray'dan gayet sıkıldımı söylemek istiyorum. Bu takımın Avrupa vizyonunu ve Türkiye'nin en başarılı takımı olma vizyonundan ve hedefinden uzak tutan her şeye de nanet olsun:P Her geçen sene daha kötü bir Galatasaray izlemekten ben sıkıldım. Sizleri bilmiyorum. Ve artık sıkıldım yani. Takımın sonucu ne olucaksa olsun sıkıldım. Taraftar desen çekirdek çıtlatıyor,3-5 kişi yüzde 90'ı çalıntı olan marşları söylüyor.yıllardır tek düze marşlar,yaratıcılık sıfır.Her gün aramızda maçlara giden arkadaşlarım da üzerlerine alınmasınlar, eleştireceklerdir beni fakat bu böyle üzgünüm. Fenerbahçe'nin ruhsuzluğundan bahsederdik her sene. Bence Galatasaray'ın takım ruhu falan da yapmacık. Ayrıca Turkcell Süper Lig'te bir an önce kapatılsın,gitsin,kopsun hayatımızdan diyorum. Bu gidişle zaten sadece Premier liginden falan bi takım tutucam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Topal atılabilir dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Or1on said: Arkasokak said: Fenerbahçe'nin futbolunu beğenmiyorduk da bir iki haftadır galatasarayın maçlarını izleyip moral buluyorum. acizliğin esiri olmuş galatasaraylı futbolcular. o ofsayt taktiği de reykardın çeyiziyle geldi galatasaraya anlaşılan :) galatasaray, şu defansla bile fenerbahçe'den daha iyi. fenerbahçe'nin defansı da bundan hallice, ileride de bir şey üretildiği yok. aradaki farkı görememişsin. bizimki bireysel kötü performans. galatasaray takım olarak beceriksiz. Fenerbahçe defansı da bu arada galatasarayın defansından iyi hallice olamıcak kadar iyi durumda. aşırı yükten dolay arada falso veriyoruz ama lugano ve özellikle büyük yükseliş gösteren bilica'nın emeğini hiçe saymıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 suBzer0 said: Topal atılabilir dikkat... aynen. rakip orta saha o adama oynuyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Arkasokak said: aradaki farkı görememişsin. bizimki bireysel kötü performans. galatasaray takım olarak beceriksiz. Fenerbahçe defansı da bu arada galatasarayın defansından iyi hallice olamıcak kadar iyi durumda. aşırı yükten dolay arada falso veriyoruz ama lugano ve özellikle büyük yükseliş gösteren bilica'nın emeğini hiçe saymıyalım.bilica yükseliş göstermedi ki iyiydi zaten adam. ayrıca bilica, lugano ve alex hariç tüm takımın yetersiz olduğunu düşünüyorum bireysel olarak bakarsak. ama performans yetersizliği değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 antalya 90+da yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dakak 57 65 e kadar 2-2 yaptık yaptık yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ulan ne var anlamıyorum. ACAYİP SİNİRLENDİM. ne ayak lan bu kücük takımlar!! nerde büyük takımla maç yapsalar kıçlarını yırtarak oynuyolar! normal maçlarda yayıl ohh! abi ne iş anlamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 escape olum sezona yeni başlamış, kadrosu henüz oturmamış takım gibisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 escape said: Ulan ne var anlamıyorum. ACAYİP SİNİRLENDİM. ne ayak lan bu kücük takımlar!! nerde büyük takımla maç yapsalar kıçlarını yırtarak oynuyolar! normal maçlarda yayıl ohh! abi ne iş anlamadım ya. bence 3 buyukler anadolu maclarnda yayarak oynuolar oohhh alirz rahat diye..Avrupa'da derbilerde bir yerlerini yirtiolar..Ligimizn gercegi.. Hoş arada cok baskili istekli oynuyolar orasi ayri tabi.. Bir anadolu takımı 34 macta 8 tane büyk takm maci yapio..3 büyüklerden biride 34 macta 10-12 tane adam gibi mac cikartio :) aslında yakin bişey..Tek olay para.. para onlarda olsa biz kucuk olurz :)(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yok abi yok. Takımın başına benim geçmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Cidden iyi yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ne çakıyodu lan cedinak, direkten döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 of direkten dondu necatini kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 belliydi abi. atamayana attilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 elaaanooo elaanoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 3 olur mu gs? durum ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ELAAAAAAAAAAANOOOOOOOO BLUUUUUUUUUUUUUMEEEEEEEEEEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar