asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 iyi güzel de Kissinger başkan değil di ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Domuz gribi Kuş gribi vsvs.. bildiğimiz gribin önüne sıfat getirilmiş hali. amaç aşılardan para kazanmak. bunu hala anlamayan varsa pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kuş gribinde tavuk dönerler 1 ytl olmuştu öğrenciye yaramıştı . Gençliğimin çürüdüğü yer bereket dönercisi . Lan insan bir lise hayatı boyunca paso bereket te ekmek arası tavuk döner yemeyemi gider . Halbuki içinde dönerde yoktu mayonez abanırdım ben ekmek arası mayonez yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Viktor said: http://localcrank.files.wordpress.com/2008/10/tinfoil-hat1.jpg aaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahaha hiç okumadım direk bunu gördüm yetti, sg1:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sg1 said: Domuz Gribinden ölme ihtimalinizse: 8 milyonda bir. (Dünyada bin 154 kişinin öldüğünü temel alırsak) çok saçma.. domuz gribi topu topu 6 aydır filan var. ortalama insan hayatıyla bunu genişletmen lazım.75'yaş dersek 150 ile çarpman lazım o değeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://abundanthope.net/pages/article_3733.shtml Bu hatunun dediklerine mi inanacağız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bende grip oldum 2 hafta kadar oluyor. Hastaneye gittiğimde domuz gribi olabilirsin dendi bana peki test olmayacak mı dedim. Gerek yok dedi doktor zaten grip vakalarının yuzde 90'ı domuz gribi dedi. Ve her sene gripden zaten insanların öldüğünüde söyledi. Ölenlerde zaten genelde kronik hastalığı olan insanlar. Ve gökten 3 elma düşdü v.s. Bu anımıda paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Normal gribin tersine, olumler 24-50 yas grubu civarinda oluyor (% 46) duz gripte daha cok yaslilar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Senelerdir ilk kez adam gibi istatistik tutuluyor grip vakalarında o yüzden ölüm sayıları korkunç boyutlara vardı. Eskidende ölüyordu insanlar gripten ama TVlerde yayınlanmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 fede said: Sam said: neden "eski" sağlık bakanı olduğu belli heh. abi iyi olanı ömür boyu tutmuyolar sdflks uhehae buna ben de çok güldüm lan niyeyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Absolut said: Senelerdir ilk kez adam gibi istatistik tutuluyor grip vakalarında o yüzden ölüm sayıları korkunç boyutlara vardı. Eskidende ölüyordu insanlar gripten ama TVlerde yayınlanmıyordu. yok istatistikler her sene tutuluyor, sadece medya ilgilenmiyor normalde. Yani grip vakasindan olen insan sayisi istatistigi hastaligin medyatikligine gore tutulmaz. Bu arada probabilityden anlamayan insanlarin olasilik hakkinda herhangi birsey yazmasini yasaklamak lazim. Cok ilginc hesaplar yapiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Öldürmek istemesi saçma geliyor tabi kulağa ama ilaç şirketlerine kazandırma isteği falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar