Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

" Domuz Gribi Amerikan Komplosu !!! "

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Kuş gribinde tavuk dönerler 1 ytl olmuştu öğrenciye yaramıştı . Gençliğimin çürüdüğü yer bereket dönercisi . Lan insan bir lise hayatı boyunca paso bereket te ekmek arası tavuk döner yemeyemi gider . Halbuki içinde dönerde yoktu mayonez abanırdım ben ekmek arası mayonez yerdim
Sosyal ağlarda paylaş

Bende grip oldum 2 hafta kadar oluyor. Hastaneye gittiğimde domuz gribi olabilirsin dendi bana peki test olmayacak mı dedim. Gerek yok dedi doktor zaten grip vakalarının yuzde 90'ı domuz gribi dedi. Ve her sene gripden zaten insanların öldüğünüde söyledi. Ölenlerde zaten genelde kronik hastalığı olan insanlar. Ve gökten 3 elma düşdü v.s.

Bu anımıda paylaşayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Senelerdir ilk kez adam gibi istatistik tutuluyor grip vakalarında o yüzden ölüm sayıları korkunç boyutlara vardı. Eskidende ölüyordu insanlar gripten ama TVlerde yayınlanmıyordu.

yok istatistikler her sene tutuluyor, sadece medya ilgilenmiyor normalde. Yani grip vakasindan olen insan sayisi istatistigi hastaligin medyatikligine gore tutulmaz.

Bu arada probabilityden anlamayan insanlarin olasilik hakkinda herhangi birsey yazmasini yasaklamak lazim. Cok ilginc hesaplar yapiliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...