Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 merhaba beyler klavyeye bşlamayı düşünüyorum 2. çalgı olarak tavsiye edebilceğiniz uygun bir klavye varmı? biraz ileri amaçlıda olursa iyi olabilir hanii grupta çalabilceğim tarzda birşey..şimdiden çok çok teşekkürler
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Lira mı o yazdıkların? Öyleyse önerebileceğim çok şey yok. Yani şimdi şunu bi netleştirsen iyi olur, klavye derken kasdettiğin şey nedir? Elektronik alt yapıdır efekttir, ben şöyle musedaki gibi yada ne biliyim dream theatredaki gibi bi klavye olarak bakıyorum olaya mı diyorsun? Yoksa piyano/rhodes kafasında mısın?
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o bütçe cidden düşük, oyuncak gibi casio alma istemiyorsan. BU fiyata ancak midi felan bulabilirsin idare edecek ki onlarda live bayağa uğraşırsın
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Roland juno-d var anca biraz daha cikman lazim butceyi
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ki çıkıncada 2. ele bulabilirsin o civara
Mino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 En azından bir Korg X5D, Roland Juno D tarzı bir klavye almaya bak derim.
Öne çıkan mesajlar