Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Absolut said: Küçük kalbim bi anda eşim içeri girecek diye pır pır atarken anca SS alabildim hehe. benden geçmiş bu işler. Abi sen öyle bişey olduğunda ben sana msnimi vereyim onu ver kıza.SOnra ben sana sen müsait olduğunda tekrar veririm asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Absolut said: Küçük kalbim bi anda eşim içeri girecek diye pır pır atarken anca SS alabildim hehe. benden geçmiş bu işler. euhaeuahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Absolut said: Küçük kalbim bi anda eşim içeri girecek diye pır pır atarken anca SS alabildim hehe. benden geçmiş bu işler. ahaha abso babs prosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Popeye said: o ne be benetton reklami gibi ev AHahaha çok epik bir thread olmuş, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 BonePART said: http://img693.imageshack.us/img693/9027/griz.jpg oha griz cikti lan saygin sen misin olm bu direk ayni cunku AHAHAHA abiii. ama tam bu işlerin adamı ya şaşırmadım. yatağa kurulmuş bi de lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bi gireyim dedimde adam maciti çıkarıp vurdu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kesin bendim. masaya baya iyi vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://i45.tinypic.com/ogyt6x.jpg .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Oha cat harbi cat ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 AAABİİİ o ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 arcane said: BonePART said: http://img693.imageshack.us/img693/9027/griz.jpg oha griz cikti lan saygin sen misin olm bu direk ayni cunku AHAHAHA abiii. ama tam bu işlerin adamı ya şaşırmadım. yatağa kurulmuş bi de lool ya escobar ya saygin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi arada biri cikiyor, onun goruntusu hep aralarda cikmaya basliyor sinir oluyorum. adamin biri cikariyor gosteriyor, sora her next yapisimda onu goruyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 çok büyük yazıları okuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gerçeğini görüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 > Connected, feel free to talk now Stranger: hi You: h You: hi Stranger: from? You: turkey You: ou You: you > Your partner disconnected. Press "Next" to find a new person! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi sen bi "hi" veya "you" düzgün yazamazsan çıkar tabi eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 :) şuan için bi yavaslama var sizde de varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 3000 üzerine çıkınca yavaşlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 TÜRKLER gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dunde 3000 lerdeydi ama tıkırındaydı :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 BEYAZ ZENCİLER GELDİYSE FENA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 PrudenT said: abi arada biri cikiyor, onun goruntusu hep aralarda cikmaya basliyor sinir oluyorum. adamin biri cikariyor gosteriyor, sora her next yapisimda onu goruyorum lol ya evet işte birisi masaya çıkarıp vurduğu an refleksim ne kadar hızlı olursa olsun aradaki nextlerde bunu görüyorum hep "kendimi şanslı hissediyorum" modu direk adsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar