nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi ya isveçli hatunla bi saattir süper muhabbet ediyoruz takıldı site =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 olm çıkınca pati diyosunuz, nick sorunca kapatıyosunuz. çocuunuzu keserim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bütn patiler kötü insanlar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 razzRaziel said: http://img19.imageshack.us/img19/8341/ad222sz.jpg sagfsadg SDFSDFSDf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Pogodi tarafından NEXT'lendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hadi bakalım sarışın kıvırcık görürseniz biziz sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hona +1 buldum ruletten ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi 3.next te bu geldi ya,çok güzel bi gece olucak bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Hepiniz adına üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 en son bu hale geldim. bu alttaki 2 kişiler yanında bi hatun daha var. benim arkada muzik açıktı, epey dans ettirdim sonra nextlendim tabi.. http://img705.imageshack.us/img705/360/buiyidi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Dragonmax said: HAYIR YAAAAA :( otomatiğe almışım her gelene next next next basıom. şuna da NEXT ddedim. kaldım öle... NAAPTIM BEN dedim :( gitti giden.. faketir bu dimi. fake dimi. fake diyin noonur :( bana da geldi lan bu konuştum biraz sonra direk çektiler diskoneki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi tipden dolayı direkt disconnect çekiyolar bağa. ben de kasmıyom. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Todesengel said: patiden biri çıktı efes bardağında süt içen ama tırsak çıktı nicki söylemedi :D süt içen benim de, efes bardağından sınıfta kaldım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi kanadalı ormancı ekledi benifacebookta kanka olduk herifle lol :D Demin kafasında paticik yazan maskeli biri söylemedi kim olduğunu. Yakalarsam.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 0ne said: abi 3.next te bu geldi ya,çok güzel bi gece olucak bu gece. la bu gerçekmi ? bu bana geldi. baktı baktı bekledi. faketir lan dedim nexteldim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 fakeler belli oluyo hemen ya, arkana sakın bakma, yanında kim var, şu ne gibi sorularda belli ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Dragonmax said: 0ne said: abi 3.next te bu geldi ya,çok güzel bi gece olucak bu gece. la bu gerçekmi ? bu bana geldi. baktı baktı bekledi. faketir lan dedim nexteldim. :D yok ya baya gerçek,biraz muhabbet ettik de,gülüyo saçını falan düzeltiyo(saçında bişey var demiştim). Ama nextledi işte sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yokmu kimse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi ingilizcenden dolayı nextlemiş olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sipeyskeyk said: abi ingilizcenden dolayı nextlemiş olabilir :D taktın sende şu ingilizceme ya sanane kardeşim istediğimi konuşurum,sana mı sorucam nasıl konuşucağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 EN ÇOK BANA SORACAKSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sürahi değilim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 EROL BÜYÜKBURÇUM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ÖÖÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kafasında paticik yazanda motor kaskı mı var ahahaha het höt demeye kalmadanda nextledi cıx cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar