Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 @wildpervert: Askere mi tatile mi gidiyorsun? Bizim Sivas'ta kıçımız donarken İskenderun'da Bahriyeliler güneşlensin anasını satayım...
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 prawler'a mızmız title'ı istiyorum =)
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yok bolum öle deme, azcık üşücen o kadar, iskenderunda da çok ağır rüzgar varmış, dikkat et diyolar. nispet yapar gibi olmasında, harbi 4 ayak üstüne düştüm ama bitlise hazırdım diyim sana, resmen şans oldu :D
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 wildpervert said: yok bolum öle deme, azcık üşücen o kadar, iskenderunda da çok ağır rüzgar varmış, dikkat et diyolar. nispet yapar gibi olmasında, harbi 4 ayak üstüne düştüm ama bitlise hazırdım diyim sana, resmen şans oldu :D öyle bu dönemde felaket fırtına oluyor,hatta gittiğin zaman daha görürsün ama bir çok evin çatısı uçar... sizin birlik şehirin girişinde sayılır demirçeliğe yakın,eğer ucak yoluyla gidersen servisler var keşif tur diye aratırsan iskenderuna giden bulabilirsin
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 maxigenous said: Kuvveti: Kara Kuvvetleri Sınıfı: Topçu Statüsü: Kısa Dönem Er Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ ek$iden said: "burda askerlik zordur hemde çok zordur. burdan doğuya dahi gitmek isteyen çok er görürsünüz. zamanında sürgün bölgesi olarak anılırmış, çünkü burda disiplin herşeydir. tam tabiriyle adam burda muma çevrilir. burda küfür yoktur, ama çalışma vardır disiplin vardır spor vardır. zordur burda askerlik, havası soğuktur diğer yerlere benzemez. yazı ve kışı aynı gün yaşarsınız. gündüzleri yanar geceleri donarsınız. sürekli tatbikat ve denetleme vardır. o denetlemeleri yaşayan bilir." deniz sanada topcu olmak yakisir be hahaha
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bende 86 kilo olaraktan bugun teslim oluyorum, bakalim kac kilo olaraktan cikcaz.. daha onemlisi kac IQ girip, kac IQ ciktigin.. kesin orda 10-20 IQ kaybedersin dusunmemekten.. Butun patilere can-i gonulden "kolay" bir askerlik diliyorum, umarim hicbirinizin basiniza hitler tipli, dunyayi size iskence ederek kurtardigini zanneden ust duzey askerler gelmez.. Saglicakla gidelim, saglicakla gelelim, donustete before - after'lari unutmayalim.. Achievement Achieved : TSK
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi daha gitmeden başlamışsın, bi dur, bi git. Artı, dua et acemliğin sivas.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ön sayfalarda da yazmıştım. Usta Birliğim de Sivas. Ya merkezde kalacağız ya da ilçelere dağıtılacağız.
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Boşver hacı bende Van yolcusuyum. :D Orasıda az soğuk değil. ehehe Gerçi gitmeden ustada gideceğim yere bile bir ayar çektiriyorum. Olur inş. :D
Law Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Lopeth said: sözlükten baktığım ilk entry istanbulda kagithane civarinda konuslanan askeri kisla. 4000 e yakin askeri barindiriyor. sürgün yeri. kısa dönemlerin davul zurnayla karşılandığı sonrasında ise fecii halde sikildiği cehennemin dibi. Bizim eve yurume mesafesi ile 30 dakika, girişinde böyle bir bir platform üzerinde kocaman bir tank var.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Hasdal $ube boyle kaathane-tem-kemerburgazi birbirine baglayan yol icinde kaliyo. yolun ortasinda buyuk bi ada var, o adanin yaninda bi tane su-ambar ne idugu belirsiz ah$ap bi tank var. bi de $ubenin onunde platform ustunde gercek bi tank var. ormanin icinde felan ilginc bi yer. izne cikinca kemerburgaz merkezde bi halk lokantasi var, cokgzel doneri var, yemekleri var, git orda ye arasira. ya$am kaliten artsin =P
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Kamuflaj giydim biraz önce. İlginç bir duygu...
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 olm manyak mısın niye giyiyosun şimdiden? =) beyler yau mersinli olan var mı? nerde bu il jandarma komutanlığı? merkeze yakın mı? yarın teslim olmadan önce nereye gidiyim? sağlam bir tıkınmak, tantuni kebap falan abanmak istiyorum bir de..
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Valla iklim olarak güzel yere düşmüşsün Mersin iyidir. Ama bol bol yağmura hazır ol. İl merkezi zaten pek öyle büyük değil, jandarmanın yerini bilmiyorumda bulmakta zorlanacağını hiç sanmıyorum. Tantuni ye bol bol. Kebap filan boşver. :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mersine düşen kimse sana diyorum: tosun bonfile ye orda. hayatımda yediğim en iyi etti ya. bi de horoz falan da oluyo, tavukan pek bi farkı yok. lezzetli ama yine de.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gençler heycan var mı? ben evdeki elektronik eşyaları düzenliyom bizimkilere kullanmayı öğretcem son işlemler euhe, anneme macbook, babama iphone bıraktım. bakalım neler olcak dönene kadar
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben de biraz devir teslim işlemini başlatırım. şifreler, faturalar(ehiehi) falan..
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Sivas soğuktur, tekirdağ daha da soğuktur. O bölgelere giden arkadaşlar bolca yün içlik ve çorap vs vs götürsünler. Beyninizi kapıda falan bırakmayın sadece her ota boka girişmeyin. İnsanlar bilsin sizin onlardan daha akıllı oldugunuzu. Dert ortağı olun insanların saygılarını kazanın, adilik yapmayın.
Joker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 beyler sülüs diye bişi almıyoruz dimi biz?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Absolut said: Sivas soğuktur, tekirdağ daha da soğuktur. ne diyosun?!?!? ohş.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Joker said: beyler sülüs diye bişi almıyoruz dimi biz? :) yavrum ne şirin şey bu böyle. Tekirdağ TRde buz yükü en fazla yerlerden biri. Nem yanı balkanların soğuğu = donmuş sümük.
Joker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 beyler ben direk normal bavul götürüyorum, çok abartmıcak şekilde. ankara'da benimgibi subayların olduğu koğuşta yatacakmışım. bi kaç kişi buldum benim gibi msnden ekledik birbirimizi. hepsi mühendis doktoralı filan insanlar. hırsızlık olmaz diye düşünüyorum :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 joker komtanım hadi yine iyisin asdadf
Öne çıkan mesajlar