Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Kısa Dönem Askerlik Dağıtım Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazisi surgun, dengesizleri depoladilari yer diyor, bugun emekli subayla konustum "orasi torpil bolgesidir, torpillileri oraya gonderirler" diyor.. anlamadim valla. merkez super, ama ilceler cok sakat diyolar.. 2 milyon nufus, 1.5 milyon kurt. taksiciden alinan bir bilgi tabii, ne kadar yuvarlanmistir bilinmez..

abi isparta komando vermisler kisa donem adamlari.. allah sabir versin ya.. inanamiyorum, urfa falan diye sizlaniyordum.. ISPARTA DAG KOMANDOSU VERMISLER ABI ADAMA.. yat kalk sukret anit dik yani. off off, yazik insanlara ya.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bazisi surgun, dengesizleri depoladilari yer diyor, bugun emekli subayla konustum "orasi torpil bolgesidir, torpillileri oraya gonderirler" diyor.. anlamadim valla.

her yer için var aynı geyikler...
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bazisi surgun, dengesizleri depoladilari yer diyor, bugun emekli subayla konustum "orasi torpil bolgesidir, torpillileri oraya gonderirler" diyor.. anlamadim valla. merkez super, ama ilceler cok sakat diyolar.. 2 milyon nufus, 1.5 milyon kurt. taksiciden alinan bir bilgi tabii, ne kadar yuvarlanmistir bilinmez..

abi isparta komando vermisler kisa donem adamlari.. allah sabir versin ya.. inanamiyorum, urfa falan diye sizlaniyordum.. ISPARTA DAG KOMANDOSU VERMISLER ABI ADAMA.. yat kalk sukret anit dik yani. off off, yazik insanlara ya.

urfa iyidir.. jandarma olarak yaptım askerliğimi ben ama tugay'ı da görmüşlüğümüz var.. çok sıkıntı yoktur.. 4 Nisan sizin döneminize denk geliyor.. o gün biraz olay çıkacak sadece ama aksiyonlu geçer işte değişiklik olur =P.. onun dışında sakin bir memleket.. halkın çoğunluğu tabi ki kürt (merkez'in dışındaki bölgelerde 100%'e yakın) ama askerlere bayağı iyi davranıyorlar 'genelde' =).. zaten şehir nüfusunun yarısı asker/jandarma, yarısı da öğrenci nerdeyse eheh..

bu arada, imkanınız varsa SAKIN ktmlere teslim olmayın (sınav sonucunda yazsa bile).. öyle bir zorunluluk yok.. en azından, 319. dönemde yoktu.. iyi ki de doğrudan birliğime katılmışım dedim sonra..
Mesaj tarihi:
Neyse ben gidiyorum artık. Görüşürüz en kısa sürede. Herkesin gönlüne göre, istediği gibi geçsin askerliği, okulu, işi vs.

Bol bol sevgiler herkese.

Tüm ordu mensuplarına gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=DE6HSJmuI6o

sfdsdf
Mesaj tarihi:
Satanael said:

doğu cidden ballısın :D iyiymiş gittigin yer. tam bilemiyorum ama eğer kara denizcisi olmazsan direk bahriyeli olursan yaşarsın :D

inşallah sağ salim yapıp gelim bitsin bu iş :D ankaraya falan yollarlarsa çok iyi olur, onun dışında bodrum marmaris izmir falan açığım hepsine tabi :D
  • Yeni Oluştur...