Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forgotten realms

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

Sufi'e katılıyorum. Bır çok MMORPG de Role Play yapanlara ahmak gözü ile bakıyor Power Play oyuncular. Bu yüzden Forgotten Realms Online olursa Ultıma Online dan çokta farklı olmayacaktır.

Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz. D&D online yapılıyor şu anda, ona rakip olacağından d&do ın yapımcısı engeller.
Roleplay olayına gelince, masaüstü oyun dışında özellikle vidyo oyunlarında rp yapılabilineceğini sanmıyorum. Öncelikle herkes haşır neşir değil bu kavramla. Sonralıkla rpye imkan tanıyan bi ortamı yok çoğu oyunun. WoW belki biraz farklı olur. Warcraft fanatiklerinin, özellikle de horde oyuncularının horde un bi parçası gibi davranacaklarını düşünüyorum.

Bide bu konunun yeri masaüstü değil Bilgisayar Oyunları[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında doğru söylüyorsunuz bunları söyleyince mantıklı geldi ben forgotten realmsi masaüstünde seviyorum bilgisayar oyununda saçmalarlarsa bu benim için tam bir hayal kırıklığı olabilir o yüzden forgptten realmsi masaüstünde oynamak daha iyi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

forgotten realmsın zaten oyunları var?
ha online diosanız bence iş bi süre sora iskelet döv level atla level atlamak için biraz daha döv falan olaylarına girer.ultimanın levellısı olabilir[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

Baldur's Gate 1, Baldur's Gate 1: Tales Of The Sword Coast
Baldur's Gate 2, Baldur's Gate 2: Throne Of Bhaal
Icewind Dale 1, Icewind Dale 1: Heart Of Winter
Icewind Dale 2
Pool Of Radience: Ruins Of Myth Drannor
Neverwinter Nights, Neverwinter Nights: Shadows Of Undrentide, Neverwinter Nights: Hordes Of The Darkness

daha bir sürü var eskilerden, mesela Menzoberranzan gibi[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

mmorpg'ler hakkında azmo'nun bi lafı var, quotelamak istiyorum, güzel demiş
ayrıca mmorpg'ler hakkında iki topic vereyim:
http://forum.paticik.com/view.php?id=74639&page=0
http://forum.paticik.com/view.php?id=66543&page=0

said:
Azmodai, 25 Mayıs 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
simdi su olay kasio cidden baydim. daoctan beri oynadigim her mmoda ayni.

1. kos
2. skeleton/squib/kurt bul. oldur.
3. 10 tane oldurdun bravo! lvl aldin trainera git
4. kos
5. powershot/accurate shot 0 dan 1 olsun
6. greater skeleton/ big squib / wild wolf oldur
7. 50 tane oldurdun. bravo! lvl aldin trainera git.
8. kos
9. baska bir skill 1 veya powershot 2 olsun.
10. kos
11. xxx oldur.
12 500 tane oldurdun! bravo! level aldin trainera git...

bu islemleri paranteze alip sonsuz kere uygulanacak bir loop devrenin icine sokuyoruz. iste size mmo. :)
[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...