MeSh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ünide yaş kavramı sçiyor bariz. ondan pek sorun olmuyor gibi yani bizim sınıfta 83'lü de var, 90'lı da. ayrıca ben okulda benden üst sınıf 2 kızla çiktim. biri 2 yaş büyüktü biri 1 yaş küçüktü. alt sınıf olmam pek bişe deiştirmedi. özet: "OLAY SENDE BİTİYOR! bye." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 benim bi arkadaşımın arkadaşı,ciddi ciddi yıldız teknikte mühendislik okuyorum ve bilmemne grubunda çalıyorum diye bi kız ayarlayıp uzun süre çıktı. evet böyle insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 alt sınıftaki bi elemanın o kızdan yaş olarak küçük olma ihtimali yüksek olduğu ve erkekler geç olgunlaştığı için kızlar kendilerinden büyük erkeklerle çıkmayı tercih ettikleri için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bella said: benim bi arkadaşımın arkadaşı,ciddi ciddi yıldız teknikte mühendislik okuyorum ve bilmemne grubunda çalıyorum diye bi kız ayarlayıp uzun süre çıktı. evet böyle insanlar var. muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Horrible said: erkekler geç olgunlaştığı için bu devasa bir yalan yalnız farkındasın di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kişiden kişiye değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Olivies said: abi yalan söyleyin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bi arkadaş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Saeros said: Horrible said: erkekler geç olgunlaştığı için bu devasa bir yalan yalnız farkındasın di mi Ya bence öyle bir genelleme yapabilirsin fakat istisnalarını göz ardı etmemek koşuluyla ki istisnaları da baya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kızlar için daha rahat yapılır o genelleme ben üniversitede mesela hiç bebek taklidi yapıp karşısındakini etkileyen adam görmedim ama bi dolu kız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu veya su sen kızın yanında bebe gibi kalırsan senden küçük bile olsa affedersin ama nah çıkarsın kız senden büyük olabilir ama sen görüşlerin düşüncelerinle onunla aynı oldugunu hatta üstün oldugunu gösterirsen no problem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 fede said: kızlar için daha rahat yapılır o genelleme ben üniversitede mesela hiç bebek taklidi yapıp karşısındakini etkileyen adam görmedim ama bi dolu kız var. ahahahaghadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben yaptım cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 dasaaa said: 30yaşındaki adamın cebinde parası, sabit bir işi oluyor genelde. yoksa olgunluk falan hikaye.kimse bakmıyor çok olgunmuş değilmiş, aman aklı çok başında geyiklerine. ginaly olsa da bi grafiğini çıkarsa daha bile guzel olurdu bak. istisnaların da olması kaydıyla cok dogru bir genelleme oluyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 lorenzo von matterhorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 dasaa farklı açıdan bakmışsın ama katılmamak elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Saeros said: Horrible said: erkekler geç olgunlaştığı için bu devasa bir yalan yalnız farkındasın di mi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben olgun dogdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dasaaa said: ginaly olsa da bi grafiğini çıkarsa daha bile guzel olurdu bak. Ha benim dayıma, istedin de yapmadık mı. Yıllarca bu konuda kafa patlattım, data topladım ve sonunda şu grafiğe ulaştım: kızlar için algılanan olgunluk vs. yaş grafiği http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/algolg.jpg Kritik noktalar görüldüğü gibi A, B ve C noktaları. Kızların genel olarak hızlı olgunlaşmasından dolayı zaten belli bir olgunluk fazlaları oluyor. Normal şartlarda bu algı yıllar içerisinde belli bir olgunluk seviyesine kadar çıkıyor ve yavaş fakat daimi yükselen erkek olgunluğunun altında kalıyor. Fakat paranın algılanan olgunluğu artırıcı etkisi nedeni ile 17-21 yaş arasındayken, halk erkekleri, zengin hemcinsleri tarafından elendiklerini farkediyorlar. çünkü 17-21 yaş arasında kızlar zengin erkekleri olgun görürken, halk erkeklerini hala kendilerinden daha az olgun görüyorlar. Kaldı ki buradaki kabullenmemiz, zengin erkek ile halk erkeğinin aynı yaşta olduğu. Bir de buna zengin erkeğin yaş fazlasını eklersek, grafikteki gap çok daha fazla olur, halk erkeği iyice elenir. Bilinçli bir halk erkeği bu gerçeğin farkına varmalı, 17-21 yaş arasında karı kız peşinde koşacağına kariyer ve para için kasıp, cinsel ihtiyacını güzide genelevlerimizde ve yurtdışında gidermeli, üniversite bitince zaten her kızın kendisini olgun göreceğinin bilincinde olmalıdır. Benim yorumlamam bu kadar, hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 beyler sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ama o öyle değil. kızlar çabuk olgunlaşıyo. erkekler geç. kızlar o yüzden büyüklerle takılıyo. öyleydi dimi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kızlar çabuk dolgunlaştığı için buyukler daha genç kızlarla takılıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 İkinci sınıftayken 3lerden bi kıza arkadaş olalım mı dedim hayır dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abvblizzard said: Saeros said: Horrible said: erkekler geç olgunlaştığı için bu devasa bir yalan yalnız farkındasın di mi .(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar