Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızların alt sınıftan birine karşı tutumları

dunkelzahn

Öne çıkan mesajlar

ünide yaş kavramı sçiyor bariz. ondan pek sorun olmuyor gibi yani bizim sınıfta 83'lü de var, 90'lı da. ayrıca ben okulda benden üst sınıf 2 kızla çiktim. biri 2 yaş büyüktü biri 1 yaş küçüktü. alt sınıf olmam pek bişe deiştirmedi.

özet: "OLAY SENDE BİTİYOR! bye."
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

30yaşındaki adamın cebinde parası, sabit bir işi oluyor genelde. yoksa olgunluk falan hikaye.kimse bakmıyor çok olgunmuş değilmiş, aman aklı çok başında geyiklerine.

ginaly olsa da bi grafiğini çıkarsa daha bile guzel olurdu bak.

istisnaların da olması kaydıyla cok dogru bir genelleme oluyore.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ginaly olsa da bi grafiğini çıkarsa daha bile guzel olurdu bak.

Ha benim dayıma, istedin de yapmadık mı.

Yıllarca bu konuda kafa patlattım, data topladım ve sonunda şu grafiğe ulaştım:
kızlar için algılanan olgunluk vs. yaş grafiği

http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/algolg.jpg

Kritik noktalar görüldüğü gibi A, B ve C noktaları.

Kızların genel olarak hızlı olgunlaşmasından dolayı zaten belli bir olgunluk fazlaları oluyor. Normal şartlarda bu algı yıllar içerisinde belli bir olgunluk seviyesine kadar çıkıyor ve yavaş fakat daimi yükselen erkek olgunluğunun altında kalıyor.

Fakat paranın algılanan olgunluğu artırıcı etkisi nedeni ile 17-21 yaş arasındayken, halk erkekleri, zengin hemcinsleri tarafından elendiklerini farkediyorlar. çünkü 17-21 yaş arasında kızlar zengin erkekleri olgun görürken, halk erkeklerini hala kendilerinden daha az olgun görüyorlar. Kaldı ki buradaki kabullenmemiz, zengin erkek ile halk erkeğinin aynı yaşta olduğu. Bir de buna zengin erkeğin yaş fazlasını eklersek, grafikteki gap çok daha fazla olur, halk erkeği iyice elenir.

Bilinçli bir halk erkeği bu gerçeğin farkına varmalı, 17-21 yaş arasında karı kız peşinde koşacağına kariyer ve para için kasıp, cinsel ihtiyacını güzide genelevlerimizde ve yurtdışında gidermeli, üniversite bitince zaten her kızın kendisini olgun göreceğinin bilincinde olmalıdır.

Benim yorumlamam bu kadar, hadi hayırlı işler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...