barnacle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ya mezarcı onu biliom da bi hafta oldu sanırım adam açalı hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mayhem said: 2 hafta oldu açalı işte. fake 1 tane bile açmanızı tavsiye etmem. ürün satın aldığınızda tek tek check ediyorlar(mış), banlenen kişilerden yorumlar okumuştum. ürünlerini göndermemişler. fake olmadığını nasıl anlıyolar ki acaba. benim invite ettiklerim girip bakmıyo bile açıkçası sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mayhem said: 2 hafta oldu açalı işte. fake 1 tane bile açmanızı tavsiye etmem. ürün satın aldığınızda tek tek check ediyorlar(mış), banlenen kişilerden yorumlar okumuştum. ürünlerini göndermemişler.nasıl topladın aga cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 evet Mayhem o konuya bir açıklık getirsen. ben de davet edicem de insanları harbiden bir kere girerler daha girmezler çoğu :) ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 invite abi edit: birde ben üye olduğumda oyun oynamıştım oradan baya ptz gelmişti. edit 2: arkadaşlar fake açmanın tek yolu ip ve mac adresinizi değiştirmekten geçiyor. ip kolayda, mac değiştirebilirseniz fake açıp üye olabilirsiniz. yamulmuyorsam o zaman anlamaları mümkün olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Wii mi? Xbox mı? benim soruma cevap vermediniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Zannediyorum yakında gümletirler o siteyi. Eğer ip ve mac yetiyorsa iş kolay. Bir program sürekli bunları değiştirip yeni üye açabilir. Hatta açılan hesaplarıda gerçek insan gibi otomatik yönetecek bir şey yazılabilir. Böylece o hesaplarda da puan toplanabilir. Patlatır yakında ruslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben nasipleneyim de öyle patlatsınlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 invite atacak olan? maili pm'den atayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 xbox360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aldın mı xbox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi mayhem yine kazanmış. bende ugrasıp bişiler kazanmak istiyorum. Herhangi bir şey. invite atabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 invite istiyorum pls macbook görünce gözüm döndü. 1000 puan yapmak ne kadar sürer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 3 yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 KahnX said: invite istiyorum pls macbook görünce gözüm döndü. 1000 puan yapmak ne kadar sürer ? lazımsa atayım invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oha mayhem ya.bende dağıtıom invite kimse kabul etmiyor o değil sanki adamları dolandırmaya açalışıyormuşum gibi tepki alıom varsa burdan davetiye isteyen (yada bana acıyan :) ) ö.m den yazsın yollayım davet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 invite atabilecek olan varsa; [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gelmüyür ya :C aente'nin ve senin attiklarin gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mayhem said: invite abi edit: birde ben üye olduğumda oyun oynamıştım oradan baya ptz gelmişti. oyun derken? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hotmail'lerde gönderilerde sıkıntı olabiliyor gmail yahoo sorunsuz ulaşıyor davetiye isteyenler özem mesaj atabilir anında gönderim yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sadece 2 kişiye kabul etirebildim ve birisi hotmaildi.adam açtı hemen sorun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 mail seçiyor sanki namussuz bazen anında gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar