Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 anlatacağım olay besiktaslıların fenerlilere yaptıgı bir sakadır :) asırı komik birsey kesinlikle fenerlilere bir saldırı yoktur zaten olayı duyan fenerliler de gülüyorlar :) nese olayı anlatıyım ben :) besiktas forumlarından ogrendigim kadarıyla böyle bir proje bayaa bir zamandır düsünülüyormus kısmet son fb-bjk macınaymıs :) simdi 3 besiktaslı bir 5 metrelik bir pankart hazırlıyorlar pankartın üstünde "CESUR YÜREK ORTEGA" yazıyor onun hemen altında ise "Cobarde Gallina Ortega" ispanyolca olan bu cümlenin türkçesi "korkak tavuk ortega". bu pankartın altınada isimlerinin kısaltması "YAS-ER-TİM" i ekliyorlar. fb-bjk macında pankartı stada getiriyorlar amacları fenerlilere vermek. pankart yaptırdık ortega icin ama mac icin bilet bulamadıgımız icin sokamıyoruz stada bizim icin siz sokar mısınız diye fenerlilere veriyorlar(yanlarında fenerli arkadasları da varmıs kıramamıslar onları yardım etmisler onların zaten besiktaslı oldugu belli degil hicbi sekilde) fenerliler de bakıyor cesur yürek ortga yazıyor altında da ispanyolca bi yazı sansa ispanyolca bilmiyo adamlar :) ve pankart sokuluyor mactan önce elden ele tribünlerde dolastırılıyor :) :) ortega türkce bilmiyor yani cesur yürek ortegayı anlamicak alttaki ispanyolca yazıyı anlicak :) ortega maçta gördü mü pankartı bilmiyorum ama gazetelerde herhalde görecektir :) pankart milliyet ve fanatikte cıkmıs haber türkte cıkacamıs ve yakında bayaa bi yerde cıkabilir :) su anda ajanssporda haber olarak verildi. :) iste pankart: edit:cabarde yazmısım cobarde olacak :)[Bu mesaj Raid3r tarafından 03 Şubat 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 muahahaha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Yarıldım............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 puyahhaha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ahahahahhaha :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bu fenerlilerin hepsi saf yaaa...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 eheaha güzel[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 dahice kopuş. hala gülüyorum[hline]nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 22:37 tarihinde demiş ki: kapadım konuyu mesaj atmayın PlSsss kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Gazetelerde yayınlanan fotoğrafların altında da "Seyirciler ortegaya bu pankartla destek verdi" falan yazıyomuş. :lol: Açıkçası bundan önceki maçta açılan malum çarşaf olayını beğenmemiştim ama bu taraflı tarafsız herkesin takdir etmesi gereken bir çalışma bence :) Haberin ayrıntısı için : Ajansspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ehe valla ultraslan forumlarında da konusuluyor bu konu ama 1 kisi cıkıp biz zamanında yapmıstık dememis. bence bilirlerdi öle bisi olduysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 eheh cok iyi. noelbaba tum fenerlilere hitaben konusurken sozlerine dikkat et biraz, kimse sen saf diyince eyvallah safiz demek zorunda degil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 hehe süper keklemişler[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Gaztede okudum bu sabah güLmekten yerLere yattım HAHAHAHAHAH[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bugünkü hürriyette de yazdı[hline]kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ii ki oraya kufur fln yazmamıslar yoksa butun espri kacardı ayrıca seviyesiz bisey olurdu cok takdir ettim adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hmm :) [Bu mesaj arcane tarafından 06 Şubat 2003 07:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ya işin zor kısmı o pankartı maç boyu öyle tutmak nasıl zordur gülmeden öyle durcan hehe yanındaki fbliler hırs yapmışlar sen hem galipsin hemde pankartın geyiği süper helal diim adamlara:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Pankartı tutanlar Beşiktaşlı değil. Fenerbahçeli. Yani onlar mutlulukla tutuyolar çünkü haberleri yok HAHHAHA[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bundan böyle 7-8 dil bilen ufak bilgisayarmsı sözlük taşısın taraftarlarda böyle olaylara kurban gitmesinler muahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar