Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hehe o mavi ninja bir süre bi vazonun içinde hapsolmuştu[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Infernal_Reborn, 11 Temmuz 2004 23:23 tarihinde demiş ki: ehe geçen sene bi topicte regulus la küçükken kimberly ye aşık olduğumuzu söylemiştik. (sonra da taşladılar zaten bizi :D) Neaay sizdemi!!!! :)[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Yaa o güç kristallerini uldular ben sinir olmaya başlamıştım hafiften. Gold Ranger geldikten sonra iyice sinir oldum. Favori karakterimi çıkarttılar çünkü diziden. (Billy :)) Hemde aşık olduğu için :( Ama eski oyunculardan biri geldi o ayrı. (Gerçi Aisha vardı. O gelse daha iyiydi ama. Aisha adını hatırlayan var mı? İlk o zaman duymuştum. Hala bir tek o zaman duydum)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 off aklıma geldikçe iğrenirim[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ne güzel günlerid onlar kızların barbie bebekleri olurdu , erkeklerinde power rangersı :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 biz okulda 'ben kırmızı rangerım kaptanım hüleayn' die kavga ederdik. psikopattık biraz 2. yada 3. sınıftayken. ben siyah ranger dım zack ti adamın ismi. yaratığının adını çok iyi hatırlıyom: hostedon! (böle diyodu dublaj yapan ama başka bişi olması mümkündür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 benim favorim beyazlıydı (ilk başta kötü olan) flüt çalarak robotunu çağırırdı denizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Gabe_Logan, 12 Temmuz 2004 22:21 tarihinde demiş ki: biz okulda 'ben kırmızı rangerım kaptanım hüleayn' die kavga ederdik. psikopattık biraz 2. yada 3. sınıftayken. ben siyah ranger dım zack ti adamın ismi. yaratığının adını çok iyi hatırlıyom: hostedon! (böle diyodu dublaj yapan ama başka bişi olması mümkündür) aynen[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: kiddo, 12 Temmuz 2004 16:58 tarihinde demiş ki: said: Infernal_Reborn, 11 Temmuz 2004 23:23 tarihinde demiş ki: ehe geçen sene bi topicte regulus la küçükken kimberly ye aşık olduğumuzu söylemiştik. (sonra da taşladılar zaten bizi :D) Neaay sizdemi!!!! :) evet naaparsın çocukluk işte :utaniem:[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 oyuncaklarım vardı böyle kırmızı,yeşil,mavi dövüştürürdük heh[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. [Bu mesaj Apache tarafından 12 Temmuz 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Predator-, 12 Temmuz 2004 13:29 tarihinde demiş ki: oha olaya bak amma fanı varmışda haberimiz yok. bende izleerdim valla böyle go gog powerrangger dı dı dırrıı diye başlıyodu ehe. power rangerstan sonra x-men vardı, e power rangers izlerdik o vesileyle.. yoksa bana ne power rangerstan, kapı gibi x-men var :-P[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Infernal_Reborn, 12 Temmuz 2004 23:28 tarihinde demiş ki: evet naaparsın çocukluk işte :utaniem: Ah bende aşıktım ehuluzuzuuzu.. :p[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: sLog, 11 Temmuz 2004 18:43 tarihinde demiş ki: ne takip ederdim war ya. okuldan gelir gelmez anında açardım.. bunlardan 2si birbirine aşıktı falan galba. :P daha sora bunalr iyce irençleşti yok kurbağa falan çıktı ortaya.. ama ilk zamanları baya güzeldi katılıyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 walla oyuncakları vardı belindeki düğmeye basınca kafası dönerdi. bu arada zaten power rangers'ı xmen vesilesiyle tanımıştım, xmen izliyicem diye açmıştım bi baktım bu çıktı.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben onu kof kof pwer rangers anlardım :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 cidden ne derdi ki orda? kasılmıştık anlamaya ama anlayamamıştık[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 valla birbirlerine isimleriyle hitap etmelerine fıtık olurdum! ulan mavi pembe desene niye ismini açıklıosun herkesin ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 valla bildim bileli kıldım ben o diziye acaip salak gelirdi bana :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 herhalde yaş farkı var birazcık çünkü power rangers küçük çocukluğuma denk gelmemişti, yayına ilk girdiği vakitler bile "ne saçmasalak dizi bu böyle" deyip izlememiştim.. :) dünyayı kurtaran adam'ı araklayıp dizi yapmışlar lol[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 abi 19 yaşındayım işte ne zaman vardı o 10-12 yaşlarındayken heralde? ufak olmama raamen sevmedim :-P :-) ya da bu topictekiler sandığımdan daha ufak[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 mavi git 5 boynuzu yaratığı gebert :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Valla bende 12 yaşındaydım izlerken. Ama favorimdi işte. Kişiye göre değişiyor eğlence kavramı. Bende animeleri pek fazla sevmem. herkese göre başka durum :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Sam, 13 Temmuz 2004 11:24 tarihinde demiş ki: dünyayı kurtaran adam'ı araklayıp dizi yapmışlar lol lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Abi bunları ben bi ara videoya fln alıp sonra izlerdim. Ey gidi günler be. Ne salakmışız. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bir de pembe ranger vardı,Kimberly idi.Tommy ile işi götürüyorlardı,çok taş bişeydi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Power Rangers × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 abi 19 yaşındayım işte ne zaman vardı o 10-12 yaşlarındayken heralde? ufak olmama raamen sevmedim :-P :-) ya da bu topictekiler sandığımdan daha ufak[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 mavi git 5 boynuzu yaratığı gebert :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Valla bende 12 yaşındaydım izlerken. Ama favorimdi işte. Kişiye göre değişiyor eğlence kavramı. Bende animeleri pek fazla sevmem. herkese göre başka durum :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Sam, 13 Temmuz 2004 11:24 tarihinde demiş ki: dünyayı kurtaran adam'ı araklayıp dizi yapmışlar lol lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Abi bunları ben bi ara videoya fln alıp sonra izlerdim. Ey gidi günler be. Ne salakmışız. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bir de pembe ranger vardı,Kimberly idi.Tommy ile işi götürüyorlardı,çok taş bişeydi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar