Phae Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Harry potter'ı kimsenin okumayacağını bildiğinizden "aslında kitabı çok güzel valla bak" diyorsunuz ya bitiriyorsunuz beni. Okumayız ki biz onu. Ben sanmıyorum lisede bilimum frp takılmış herhangi bir gencin zevk alacağını o seriden. "Kadın çocuk kitabı olarak yazmış kem küm"... okumayın olm o zaman, bırakın 9-10 yaş okusun. Sağlam flamerım, alayına haterım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ne heri potiri lan, kil misiniz yun musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 gayet mükemmeldir hp kitapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi böyle hater mesajları gorunce, üzülüyorum valla. ben bunlarla büyüdüm lan! ha bi de helga hufflepuff r0x! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_59SmDK0kS0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 twilight with magic gibi duruyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ulen bu HP ilk çıktığı vakit dediydim son film/kitap çıktığı vakit üni'de olcam koca herif olcam gene gidicem izlicem okuycam falan diye hayat ne garip son kitabını yarıda bıraktım. filmler de antipatik geliyor :'( *** önceden de yazmışım hatta cevap vermişler =p; tinkibinki said: yav said: gerçi son kitabın yarısında bıraktım neden bilmiyorum ama öyle işte h.p. kitabını yarım bırakan bizden değildir. sdf yalnız cidden baştan sona aksiyon kitabı nasıl yarım bıraktın? baştan sona aksiyon olmayan yerde bıraktım fsd ne bileyim ya çadır madır muhabbeti vardı nöbetleşiyolardı kendi aralarında ergen kavgası felan yapmaya başladılar sonrasını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 çocuklar büyüdü filmle resmen haha artık genç oldular :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 TheRiverBelow said: asıl bomba 7. de olcak gibime geliyo. 6. film geçiş gibi bişeydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Innuendo said: twilight with magic gibi duruyo sdf harry potter twilightı döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bu seriyi adam gibi yönetmene, daha düzgün oyunculara (E.W kalsın ama) verseler bayağı epic bişi çıkardı. En son 5. kitabın filmini izledim evde fast forwardlayarak. Hikaye güzel bence gerçekten. Ama filmer çok tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 HP imba bir seridir. O kadar ustalıkla yazılmıştır ki herhangi bir kitabın herhangi bir sayfasını açıp okumaya başlayın şuanda emin olun kitap sarıcaktır oradan. Denedim test ettim aynen öyle oldu. Ama filmleri rezalet. İlk iki film güzel sonrası rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hermione epey büyümüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Kütür kütür olmuş da diyebilirsin Bone, artık underage dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Kitaplar güzel cidden. Ama en son 5. filmi izledim berbattı. Ötesine bakmadım. En iyi kitap da dördüncüsüydü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hermione demisken http://forum.paticik.com/thumbnails/4dd/db4/6f5/72f/4be/a22/360/0a5/491/29d/0f_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Wispy said: Kütür kütür olmuş da diyebilirsin Bone, artık underage dil. doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Phae said: Harry potter'ı kimsenin okumayacağını bildiğinizden "aslında kitabı çok güzel valla bak" diyorsunuz ya bitiriyorsunuz beni. Okumayız ki biz onu. Ben sanmıyorum lisede bilimum frp takılmış herhangi bir gencin zevk alacağını o seriden. "Kadın çocuk kitabı olarak yazmış kem küm"... okumayın olm o zaman, bırakın 9-10 yaş okusun. Sağlam flamerım, alayına haterım. lisede ve sonrasinda frp takildim seriyide gayet sevdim zaman çarki kadar asmis olmayabilir ama surukleyici seriydi sonuçta haterlara olum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Frp oynamış,bu tarz şeylerde kurallar olunca daha güzel olduğunu gören bi insan Harry Potter'ın kuralsız saçma dünyasından tiksinebiliyor. Ama kitapların akıcılığı falan bi şekilde okutuyor yani kendini. Ama asla kaliteli bir seri olamaz gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Wispy said: Kütür kütür olmuş da diyebilirsin Bone, artık underage dil. /b/ yarısı bu kıza hasta zaten asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Farinal said: HP imba bir seridir. O kadar ustalıkla yazılmıştır ki herhangi bir kitabın herhangi bir sayfasını açıp okumaya başlayın şuanda emin olun kitap sarıcaktır oradan. Denedim test ettim aynen öyle oldu. Ama filmleri rezalet. İlk iki film güzel sonrası rezalet. Merak ettim bunu nasil test ettin, biraz aciklasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Herhangi bir kitabın herhangi bir sayfasını açıp okuyup sardırmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Galvatron said: Frp oynamış,bu tarz şeylerde kurallar olunca daha güzel olduğunu gören bi insan Harry Potter'ın kuralsız saçma dünyasından tiksinebiliyor. Ama kitapların akıcılığı falan bi şekilde okutuyor yani kendini. Ama asla kaliteli bir seri olamaz gözümde. Bu tarz seylerde kurallar olunca insanlar daha kolay onuyor sadece Tecrube edinmis her dm biyerden sonra kendi kurallarini kendisi yaratir yada wod yonetir(Wod yonetir çunku) Kurallarla insa edilip karmasikligindan dolayi kuralsizlik dunyasi olan Planescapein en populer ve en kaliteli setting olmasinin sebebide budur belki(Planescape dmleri daha iyi bilirler ama benim hakkinda birkaç kitap okuyup çikarttigim budur benim) Ama ikinci bolume katiliyorum. Kaliteli denemez, ama her turlu okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 derFremdeSohn said: Farinal said: HP imba bir seridir. O kadar ustalıkla yazılmıştır ki herhangi bir kitabın herhangi bir sayfasını açıp okumaya başlayın şuanda emin olun kitap sarıcaktır oradan. Denedim test ettim aynen öyle oldu. Ama filmleri rezalet. İlk iki film güzel sonrası rezalet. Merak ettim bunu nasil test ettin, biraz aciklasana. dreagloth said: Herhangi bir kitabın herhangi bir sayfasını açıp okuyup sardırmış işte. yani başka nasıl olabilir?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Kolpaladi gibi duruyo ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar