Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Deathly Hollows

progamer

Öne çıkan mesajlar

Harry potter'ı kimsenin okumayacağını bildiğinizden "aslında kitabı çok güzel valla bak" diyorsunuz ya bitiriyorsunuz beni.

Okumayız ki biz onu. Ben sanmıyorum lisede bilimum frp takılmış herhangi bir gencin zevk alacağını o seriden. "Kadın çocuk kitabı olarak yazmış kem küm"... okumayın olm o zaman, bırakın 9-10 yaş okusun.

Sağlam flamerım, alayına haterım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
ulen bu HP ilk çıktığı vakit dediydim son film/kitap çıktığı vakit üni'de olcam koca herif olcam gene gidicem izlicem okuycam falan diye

hayat ne garip

son kitabını yarıda bıraktım. filmler de antipatik geliyor :'(

*** önceden de yazmışım hatta cevap vermişler =p;

tinkibinki said:

yav said:

gerçi son kitabın yarısında bıraktım neden bilmiyorum ama öyle işte

h.p. kitabını yarım bırakan bizden değildir. sdf

yalnız cidden baştan sona aksiyon kitabı nasıl yarım bıraktın?

baştan sona aksiyon olmayan yerde bıraktım fsd

ne bileyim ya çadır madır muhabbeti vardı nöbetleşiyolardı kendi aralarında ergen kavgası felan yapmaya başladılar

sonrasını hatırlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

Harry potter'ı kimsenin okumayacağını bildiğinizden "aslında kitabı çok güzel valla bak" diyorsunuz ya bitiriyorsunuz beni.

Okumayız ki biz onu. Ben sanmıyorum lisede bilimum frp takılmış herhangi bir gencin zevk alacağını o seriden. "Kadın çocuk kitabı olarak yazmış kem küm"... okumayın olm o zaman, bırakın 9-10 yaş okusun.

Sağlam flamerım, alayına haterım.

lisede ve sonrasinda frp takildim
seriyide gayet sevdim
zaman çarki kadar asmis olmayabilir ama surukleyici seriydi sonuçta
haterlara olum!
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

HP imba bir seridir. O kadar ustalıkla yazılmıştır ki herhangi bir kitabın herhangi bir sayfasını açıp okumaya başlayın şuanda emin olun kitap sarıcaktır oradan. Denedim test ettim aynen öyle oldu. Ama filmleri rezalet. İlk iki film güzel sonrası rezalet.

Merak ettim bunu nasil test ettin, biraz aciklasana.
Sosyal ağlarda paylaş

Galvatron said:

Frp oynamış,bu tarz şeylerde kurallar olunca daha güzel olduğunu gören bi insan Harry Potter'ın kuralsız saçma dünyasından tiksinebiliyor.
Ama kitapların akıcılığı falan bi şekilde okutuyor yani kendini. Ama asla kaliteli bir seri olamaz gözümde.

Bu tarz seylerde kurallar olunca insanlar daha kolay onuyor sadece
Tecrube edinmis her dm biyerden sonra kendi kurallarini kendisi yaratir yada wod yonetir(Wod yonetir çunku)
Kurallarla insa edilip karmasikligindan dolayi kuralsizlik dunyasi olan Planescapein en populer ve en kaliteli setting olmasinin sebebide budur belki(Planescape dmleri daha iyi bilirler ama benim hakkinda birkaç kitap okuyup çikarttigim budur benim)
Ama ikinci bolume katiliyorum. Kaliteli denemez, ama her turlu okunur.
Sosyal ağlarda paylaş

derFremdeSohn said:

Farinal said:

HP imba bir seridir. O kadar ustalıkla yazılmıştır ki herhangi bir kitabın herhangi bir sayfasını açıp okumaya başlayın şuanda emin olun kitap sarıcaktır oradan. Denedim test ettim aynen öyle oldu. Ama filmleri rezalet. İlk iki film güzel sonrası rezalet.

Merak ettim bunu nasil test ettin, biraz aciklasana.

dreagloth said:

Herhangi bir kitabın herhangi bir sayfasını açıp okuyup sardırmış işte.

yani başka nasıl olabilir?...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...