Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.youtube.com/harrypotter?x=us%3Ffeature%3Dticker premier'i şu an yapılıyor, izlemek isteyen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.imdb.com/features/movies/harrypotter/ live gösteriolar =P tüh gec kalmisim, neese burdan da live gösteriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 alan rickman allah gibi adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 14ünde cikiyo di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 15 biliyorum ben ama imdb 13 yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 12'yi 13'e baglayan gece yarisi gece saat 00:01'de ilk premiere var Almanya'da. 13 ünde Avrupada Premiere olarak giricek günde 3-4 kere. 14 ünde tüm sinemalarda resmi olarak. Türkiyede 15 inde vizyona giriyo sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 cinebonus 13 temmuz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 persembenin son seansi oluyo iste, cumanin ilk seansi, geceyarisi, falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 çarşamba direk vizyonda ya. biletleri bile satılıyor http://www.cinebonus.com.tr/harry-potter-and-the-deathly-hallows-part-2-reald-3d--original--harry-potter-ve-olum-yadigarlari-bolum-2-reald-3d--orijinal.aspx?pageID=161&sid=851&sl=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mahidevran said: 12'yi 13'e baglayan gece yarisi gece saat 00:01'de ilk premiere var Almanya'da. 13 ünde Avrupada Premiere olarak giricek günde 3-4 kere. 14 ünde tüm sinemalarda resmi olarak. Türkiyede 15 inde vizyona giriyo sanirim of ayirttirdim biletimi online ama, Double Feature'i varmis 7nin. o kadar bekledim bugün dayanamayip izledim. keske ona gitseymisim =ü http://www.jimcarreyonline.com/img/recent/news/yesman29.jpg böyle gidicem freak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Philip Womack - Telegraph said: "Perhaps the greatest triumph of this final film is its ability to overcome the deficiencies of J.K' Rowling?s writing," he wrote. "In the last Harry Potter volume, she failed singularly to muster the epic feel needed; as a result, on the page, the concluding battle at Hogwarts was a damp squib. But Yates here transmutes it into a genuinely terrifying spectacle, as bloodied students fight desperately against a horde of screaming black-robed Death Eaters." Grant Rollings - The Sun said: "It's an epic movie dust-up with schoolkids and a handful of good witches and wizards fighting to the death against seemingly superior forces of evil," he wrote. "Imagine a more spectacular battle than that of Helm's Deep in Lord of the Rings. It is dizzying and thrilling, even before the story reaches the monumental climax between the brave orphan and Ralph Fiennes' noseless fiend (villain Voldemort)." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ne kadar harry potter'ci varmış pati'de. daha tv'de denk geldiğim 10 dakikası dışında izlemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 valla harry potter benm için bir devrin kapanışı...hey gidi hey...orta okuldaydım ilk çıktığında.ve şimdi bitiyor efsane,başladığı yerde. fragman gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aynen.. harry ile büyüdüm lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben hiç izlememiştim "bu ne lan velet filmi" diyerekten sequel tarzı film kalmadığından geçen hafta hergün bi tanesini izledim sardı şimdi sonunu bir fan havasında izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hp iidir, çoğu boş fantazi kitabından çok daha iidir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mahidevran said: 12'yi 13'e baglayan gece yarisi gece saat 00:01'de ilk premiere var Almanya'da. 13 ünde Avrupada Premiere olarak giricek günde 3-4 kere. 14 ünde tüm sinemalarda resmi olarak. Türkiyede 15 inde vizyona giriyo sanirim Ankarada 11 Temmuz gecesi imaxde premieri var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bizim dönemin devam filmlerine bak starwars, bttf.. adamların döneme bak hayrı potur, tvaylayt THE WORLD IS DOOMED!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Harryi okumadan laf etmek cok dogru degil. Ben de starwars donemiyim tüm filmleri de ezbere bilirim. Ama bu filmi izlemek için heyecandan ölüyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 senin için genç kalmış.... ya da fazla büyümemişsin, olgunlaşmamışsın. hangisi canını daha çok yakıyorsa onu dedim say. çok gıcık bi gün lan.ben de çok gıcığım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 asıl üzüldüğüm böyleyken http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/06_02/harrypotterR_468x374.jpg böyle olmaları http://4.bp.blogspot.com/_orl6lcS_HwI/TPPOckH_SXI/AAAAAAAABqU/caIaZ-QSnbk/s1600/harry_potter_7_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ron haydarı çeker birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 13 temmuz gelsin :z sabahın köründe ilk seansa giderim j/k 17:00 gibi uyanır anca 18:00 e güzide veledlerle giderim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Haydar yasak beyler aman diyim. Emma <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa said: bizim dönemin devam filmlerine bak starwars, bttf.. adamların döneme bak hayrı potur, tvaylayt THE WORLD IS DOOMED!!!!! harry potter'a laf yok, en azından kitaplarına laf yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar