reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Black-ice said: kimsenin duygularıyla oynamayayım bence dünyada görüp gördüğüm en iğrenç görüntüdür bu. Öffff
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tamam biraz abartmış olabilirim.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Liseden sonra hiç bi sevgilimle aynı kıyafeti giymedim, giymem de. Ne gerek var, zaten eşofman tarzında bir şeyle dışarı çıkmayı sevmem, kız arkadaşımın geniş-bol tshirt giymesini sevmem. Bu durumda aynı giyinmemiz pek mümkün olmuyor.
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi sevgilileri geçin şurda 1 milyon kişi aynı kıyafeti giyiyor ahah
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 geçen sene dershane de vardı böyle bi çift tshirt olarak aynı şeyi giyerlerdi hep el ele idiler tshirt in rengi ise mordu onunda kaplumbağa-kalp gibi bişi vardı sanırım hadi onu geçtim bi kere üstlerinde başka bişi görmedim sdfsf sanırım ayrıldılar hahaha
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 evet sevgililik denen olayı böyle yapmacıklığın b.kunu çıkarmak şeklinde algılayanlar olduğu sürece çok görürüz dayılar o tipleri.
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Penthesilea said: http://www.youtube.com/watch?v=f8aWWYZTO58 abisdaklfjsa
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ross yaa adamim friends gibi mal bir diziyi cekilebilir yapan tek karakterdi ehueheuhu bu adamla ben lise 1 de ayni sirada oturdum, tipkisinin aynisi
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Viktor said: ross yaa adamim friends gibi mal bir diziyi cekilebilir yapan tek karakterdi ehueheuhu bu adamla ben lise 1 de ayni sirada oturdum, tipkisinin aynisi rerere rörörö!
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 O tarz takılan sevgililer kime neyi ıspatlamaya calışıyor hala anlamış değilim. Sevgilisiniz işte lan daha ötesi varmı bunun nedir yani bu artislik? Ama sorucam bigün ne ayaksınız diye.
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bir kız arkadaşım bana zorla üzerinde "this is my Juliet ---->" yazan t-shirt almıştı. Ok sol tarfı gösterdiğinden hep solumda yürürdü rahmetli.
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 partnerlook hakkaten cok yavsak bisey. sevgi pitircigi olduklarini ele güne göstermek istiyo arkadaslar. bi de söyle t-shirtler giymiyolar mi oof. van aynisinin boy friend versionu mevcut. tu tri karsilarina söyle bir adet t-shirt giymis bir elemanin cikmasini diliyorum cani gönülden; in yoour face etkisi biraksin. forroo
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ııııııııııııggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! ben benim gördüğü LO ile VE tshirtlü çiftin yanına VÁGve NER olarak yaklaşmak istemiştim.. vagner love http://blogdofeyo.files.wordpress.com/2008/07/vagner_love_1.jpg
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bi de ayni türün böle fail olanlari da var.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Viktor said: ross yaa adamim friends gibi mal bir diziyi cekilebilir yapan tek karakterdi ehueheuhu bu adamla ben lise 1 de ayni sirada oturdum, tipkisinin aynisi bi dk konu tamamen değişti şimdi OHA.
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yav said: abi sevgilileri geçin şurda 1 milyon kişi aynı kıyafeti giyiyor ahah +1
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Viktor said: ross yaa adamim friends gibi mal bir diziyi cekilebilir yapan tek karakterdi ehueheuhu bu adamla ben lise 1 de ayni sirada oturdum, tipkisinin aynisiabi ross inanilmaz bir oyuncu ya, su sahnenin hastasiyim adam inanilmaz birsey http://www.youtube.com/watch?v=k9HQ09zh_0k
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 meh sux mis o http://www.youtube.com/watch?v=v-ulTJxzgzA&feature=related sole performanslari iyiydi ehuehu
Öne çıkan mesajlar