Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Abi nobrenin taç çizgisinde adamlarla boğuşmasını izlemek istemiyorum.Son dakika orta yapılacak içeri gir be adam.
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 son dakikada atar beşiktaş. aha açtım agzımı. atacak.
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ahahahahah baktılar adamlar sakat gelio sahaya top attılar
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Red said: ahahahahah baktılar adamlar sakat gelio sahaya top attılar rezil yaa:D
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oha dedim şimdi atarlar bu mallara dedim attılar ... ağzıma
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 manu maçıda bitti owen hat trick yaptı
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Red said: ahahahahah baktılar adamlar sakat gelio sahaya top attılar Hadsasd o nasil bir mantalitedir harbi ya :)
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bizim türkler şimdi bütün takımı dopingli çıkartır haa hadi hayırlısı bakalım
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 birşey yazacaktım ama bu sinirle yazmayayım ama yazdım bişi şimdi aman neyse
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Son gol baya güzeldi, Rüştü de bıraksın artık devre arasında, yazık ediyor kariyerine hala para kazanacam diye.
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bi an dedim rekor kırılmayacak heralde ama bu seyirci ağzıyla kuş tutsa yetmez daha Yıldırım Demirören'i desteklemeye devam edenler yeni rekorlara doğru emin adımlarla giderler artık... Bir Galatasaraylı olarak sabredemiyorum bu adama Beşiktaşlıları anlamak mümkün değil. Gerçi adamı stada sokmuyorlar yüzsüz hala takımın başında ama söylencek bişey yok garip takım Beşiktaş...
balon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yeni marşı sevdim. Allah allah allah allah beşiktaaaşş. ayrıca, beşiktaş avrupa takımı değil o yüzden cool story bro.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Şu grup çekildiğinde wolfburg ve cska yı evimizde yeneriz, gerisi gelmez dedik. Ulan gidip 4 puanı deplasmanda alıp evimizde 0 çektik cidden garip takımız ya. O 4 puanıda en zor olanlarından aldık, en kolay deplasman olan CSKA ya yine yenildik, eh be yani.
Öne çıkan mesajlar