CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahah hep atlasla uçuyorum, severim 69u
machine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Gotunuzu kaldırır. -Atlas Jet Bunu da kullansınlar.
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Orası kızıltoprak migros değilmi :D
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 siz daha duygusal halı yıkama ile tanışmadınız mı?en duygusal hali yikama
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şimdi thy çekik gözlü bir türk kızını çıkartıp bizimki çok dar! ama bizimle uçmak çok keyifli çünkü thy bilmem kaç yıllık deneyimi ile yolcuların üstün konfor sunuyor falan derse noolcak arkadaş. gerçi yalan hani.. üstün konforu bırak üstün dökmeni bile sunamaz thy.. hem acaip kadrolaştılar. imkan olsa o reklamı bizimki çok dar diyen bi sıkmabaşla yaparlar.. alttaki metin de artık hosteslerimizin başı bağlı uçaklar haremli ve selamlı gibi bişi olur. gerçi olmaz yaw.. o kadar da değilller. di mi? hani sonuçta ekonomik olarak da iyi gidiyorlar.. OH BE! biran korkmuştum thy bu reklama cevap verir mi diye de sonradan anladım ki cevap faşan vermez buna.. ikinciler kendi aralarında kapışsın işte. birinci belli ikinci kim falan der maximum..
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ahah bugnu ewe dönerken 2 katlı otobüste kahkaha attım bunun yüzünden :D lan dedim burada diilmiydi bu dur bakiyim dedim bi baktım puhahuahuaa diye bi patlattım yanımdaki teyze noldu ewladım tepkimesiyle karşılaştım nası açıklayabilirim ki teyzeye sdfgadsf
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 size yarın resmini çekip koyacağım tabela; AĞZIMA ALMAM DİYORLAR,ALINCA LÖP LÖP YİYORLAR. LÖPLÖP KOKOREÇ.
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sipeyskeyk said: AĞZIMA ALMAM DİYORLAR,ALINCA LÖP LÖP YİYORLAR. LÖPLÖP KOKOREÇ. ahahhaahhahahahahahahahahahahah süpermiş...:D
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 AHAHAHA baslık efsane olmus be. Bu arada arkadasa katılıyorum: -Deno- said: artık favorimsin atlas. gerci fiyatları pegasus ve sunexpress kadar uygun gibi gorunmuyor ama koltuk aralarının rahat olması o parayı vermeye deger kendi adıma.
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 İyide bu atlas uçakları sakat. Ne zaman bi "havada panik" haberi gelse altından bu firma çıkıyo. Böle diye diye en sonunda oturtcaklar(!) insanları.
sesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 EAAA ben eskiden orda oturuyordum lan. Memories...
Öne çıkan mesajlar