reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi soundtrackleri yayinlanmis, altyapii cok ii lan!! fb http://www.youtube.com/watch?v=Ps8hCFfaScg&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Justin Timberlake iyi oynasa bile bana acayip itici geliyor sebebini anlamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Xaenin said: Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bar sahnesindeki elektronik müziği bulamadım bit türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 reyou said: abi soundtrackleri yayinlanmis, altyapii cok ii lan!! fb http://www.youtube.com/watch?v=Ps8hCFfaScg&feature=player_embedded http://techcrunch.com/2010/08/25/facebook-turkish-music-video/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mani said: reyou said: abi soundtrackleri yayinlanmis, altyapii cok ii lan!! fb http://www.youtube.com/watch?v=Ps8hCFfaScg&feature=player_embedded http://techcrunch.com/2010/08/25/facebook-turkish-music-video/ bahahahaha yorumlari okuyun lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sonu iyiydi fslkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 facebook hesabını silmiş biri olarak zerre umrumda olmaz bu film, bende onun umrunda değilim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Hahaha yorumlara yarıldım film harici muhabbet İsmail yk'ya donmus you are so stupid...his best song'Allah belanı versin' sold 620.000 copy in turkey...and he won a award from...MUYAP...HE IS THE BEST SELLER OF TURKEY... İsmail YK is the best singer of turkey.....he has millions FANS....he is the number one... alttan cevap gelmiş yarıturkce yarı ingilizce eleştiriler hahaha bizi elin gavurlarına nasıl rezil ettiğinizi de bu şekilde öğrenmiş olduk sevgili ibnler & kaşarlar. hepinizi yurtseven kardeşler s.ksin. bu arada; ismail yk lütfen öl ve bizi bu acıdan kurtar. Bildigin İsmail betüş gulbiş hüsamettin ykmler basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 baktım biraz yorumlara da çoğu konusu çok basit filan demiş. kız var, terkedilme ve kuyruk acısı var, dosta ihanet var, entrika var. daha ne olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 seks mesela? aksiyon ve korku da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 karman çorman bişey olur o zaman. hababam sınıf 3.5 var mesela öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 izliyim onu tamam. sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Beyler adamın arkasında İsrail var, gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fede said: baktım biraz yorumlara da çoğu konusu çok basit filan demiş. kız var, terkedilme ve kuyruk acısı var, dosta ihanet var, entrika var. daha ne olacaktı Konusu zaten çok çok basit, Facebook'un kurulma hikayesi, Lakin bunun anlatılış biçimi olağanüstü kurgusundan sinematografik öğelerin kullanımına, oyunculuk performanslarından müziklerine kadar gerçekten harikaydı. Filmi ilk duyduğumda "ha sie" demiştim ama David Fincher çekecek dediklerinde merakla beklemeye başlamıştım. Sonuna kadar tereddütlü olsam da filmi izlemem de David Fincher'e olan güvenim tekrar tavan yaptı diyebilirim. Artık David Fincher ne çekse izlerim sorgulamadan sadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben bookface'i yapinca filmimi cekecekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Birde Jesse Eisenberg karakteri öyle bir oynuyor ki ne nefret ediyorsunuz, ne seviyorsunuz, arada kalıyor resmen. Film çünkü başarıya giden yolların birinide Mark ile anlatıyor, inatçı olunması gerektiğini gösteriyor. Film boyunca Sean Parker başarıya giden insanların (yüklü miktarda para kazanmanın etkisiylede) yanlış karar alması yüzünden asıl voleyi vuramadıklarının altını çiziyor. Mark'ta biliyor neyin doğru olduğunu ve bu doğrultuda burnunun dikine gidiyor. Ve film size "Mark yanlış yapıyor" dedirtmiyor, biliyorsunuz başarılı olması için bunları yapması gerektiğini. Ki zaten başarılı olduğunuda biliyoruz :) Film dengeleri muhteşem sağlıyor, basit karakter yapıları sunmuyor, bildiğimiz gençlik filmlerinde ki ihanet, aşk, aldatma temalarını karakterlerin tepkileri ile farklılaştırıyor. Ve diyor ki artık eski gençlerin çağı değil, artık Nerd'lerin, Geek'lerin çağı. Yani Sean Parker'in de dediği gibi "It's their time!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 İnci kaynamış hemen yorumlara dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 DarKRideR said: fede said: baktım biraz yorumlara da çoğu konusu çok basit filan demiş. kız var, terkedilme ve kuyruk acısı var, dosta ihanet var, entrika var. daha ne olacaktı Konusu zaten çok çok basit, Facebook'un kurulma hikayesi, Lakin bunun anlatılış biçimi olağanüstü kurgusundan sinematografik öğelerin kullanımına, oyunculuk performanslarından müziklerine kadar gerçekten harikaydı. Filmi ilk duyduğumda "ha sie" demiştim ama David Fincher çekecek dediklerinde merakla beklemeye başlamıştım. Sonuna kadar tereddütlü olsam da filmi izlemem de David Fincher'e olan güvenim tekrar tavan yaptı diyebilirim. Artık David Fincher ne çekse izlerim sorgulamadan sadfd bende bunları yazmaya gelmiştim :) resmen film çekme dersi verilmiş. bu kadar basit bi konuyu bu kadar sürükleyici ve 1 sn bile sıkılmadan izleme olanağı yaratmak büyük başarıdır. Çocuk da çok iyi oynamış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 nasi film simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 iyi dedik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 izledim şimdi güzel olmuş hemen wikipediaya koşuverdim filmden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Filmin gerçekle bağdaşıp bağdaşmadığıyla ilgili güzel 2 yazı: http://www.slashfilm.com/2010/10/06/the-truth-behind-the-social-network/ http://www.slashfilm.com/2010/10/20/mark-zuckerberg-inaccuracies-the-social-network/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 gerçekle bağdaşsa da, bağdaşmasa da umrumda olmayan filmdir. Büyük ihtimal abartıdır da, facebook popülerleşmesini medyaya verdiği reklamlarla yapmış bir sitedir kanımca, yaklaşık 1 aydır önce de hesabımı silmiş bulunmakla kendisini filmde dahi görmek istemediğim sitedir aynı zamanda. Yemişim facebook'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 DeaN said: gerçekle bağdaşsa da, bağdaşmasa da umrumda olmayan filmdir. Büyük ihtimal abartıdır da, facebook popülerleşmesini medyaya verdiği reklamlarla yapmış bir sitedir kanımca, yaklaşık 1 aydır önce de hesabımı silmiş bulunmakla kendisini filmde dahi görmek istemediğim sitedir aynı zamanda. Yemişim facebook'u sozluk entrysi v34634 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar