Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Social Network (Facebook)

BaaL

Öne çıkan mesajlar

Hahaha yorumlara yarıldım film harici muhabbet İsmail yk'ya donmus
you are so stupid...his best song'Allah belanı versin' sold 620.000 copy in turkey...and he won a award from...MUYAP...HE IS THE BEST SELLER OF TURKEY...
İsmail YK is the best singer of turkey.....he has millions FANS....he is the number one...

alttan cevap gelmiş yarıturkce yarı ingilizce eleştiriler hahaha
bizi elin gavurlarına nasıl rezil ettiğinizi de bu şekilde öğrenmiş olduk sevgili ibnler & kaşarlar. hepinizi yurtseven kardeşler s.ksin.
bu arada; ismail yk lütfen öl ve bizi bu acıdan kurtar.

Bildigin İsmail betüş gulbiş hüsamettin ykmler basmış
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

baktım biraz yorumlara da çoğu konusu çok basit filan demiş.

kız var, terkedilme ve kuyruk acısı var, dosta ihanet var, entrika var. daha ne olacaktı

Konusu zaten çok çok basit, Facebook'un kurulma hikayesi,

Lakin bunun anlatılış biçimi olağanüstü kurgusundan sinematografik öğelerin kullanımına, oyunculuk performanslarından müziklerine kadar gerçekten harikaydı.

Filmi ilk duyduğumda "ha sie" demiştim ama David Fincher çekecek dediklerinde merakla beklemeye başlamıştım. Sonuna kadar tereddütlü olsam da filmi izlemem de David Fincher'e olan güvenim tekrar tavan yaptı diyebilirim. Artık David Fincher ne çekse izlerim sorgulamadan sadfd
Sosyal ağlarda paylaş

Birde Jesse Eisenberg karakteri öyle bir oynuyor ki ne nefret ediyorsunuz, ne seviyorsunuz, arada kalıyor resmen. Film çünkü başarıya giden yolların birinide Mark ile anlatıyor, inatçı olunması gerektiğini gösteriyor. Film boyunca Sean Parker başarıya giden insanların (yüklü miktarda para kazanmanın etkisiylede) yanlış karar alması yüzünden asıl voleyi vuramadıklarının altını çiziyor. Mark'ta biliyor neyin doğru olduğunu ve bu doğrultuda burnunun dikine gidiyor. Ve film size "Mark yanlış yapıyor" dedirtmiyor, biliyorsunuz başarılı olması için bunları yapması gerektiğini. Ki zaten başarılı olduğunuda biliyoruz :)

Film dengeleri muhteşem sağlıyor, basit karakter yapıları sunmuyor, bildiğimiz gençlik filmlerinde ki ihanet, aşk, aldatma temalarını karakterlerin tepkileri ile farklılaştırıyor. Ve diyor ki artık eski gençlerin çağı değil, artık Nerd'lerin, Geek'lerin çağı. Yani Sean Parker'in de dediği gibi "It's their time!"
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

fede said:

baktım biraz yorumlara da çoğu konusu çok basit filan demiş.

kız var, terkedilme ve kuyruk acısı var, dosta ihanet var, entrika var. daha ne olacaktı

Konusu zaten çok çok basit, Facebook'un kurulma hikayesi,

Lakin bunun anlatılış biçimi olağanüstü kurgusundan sinematografik öğelerin kullanımına, oyunculuk performanslarından müziklerine kadar gerçekten harikaydı.

Filmi ilk duyduğumda "ha sie" demiştim ama David Fincher çekecek dediklerinde merakla beklemeye başlamıştım. Sonuna kadar tereddütlü olsam da filmi izlemem de David Fincher'e olan güvenim tekrar tavan yaptı diyebilirim. Artık David Fincher ne çekse izlerim sorgulamadan sadfd

bende bunları yazmaya gelmiştim :) resmen film çekme dersi verilmiş. bu kadar basit bi konuyu bu kadar sürükleyici ve 1 sn bile sıkılmadan izleme olanağı yaratmak büyük başarıdır.

Çocuk da çok iyi oynamış yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekle bağdaşsa da, bağdaşmasa da umrumda olmayan filmdir. Büyük ihtimal abartıdır da, facebook popülerleşmesini medyaya verdiği reklamlarla yapmış bir sitedir kanımca, yaklaşık 1 aydır önce de hesabımı silmiş bulunmakla kendisini filmde dahi görmek istemediğim sitedir aynı zamanda.

Yemişim facebook'u
Sosyal ağlarda paylaş

DeaN said:

gerçekle bağdaşsa da, bağdaşmasa da umrumda olmayan filmdir. Büyük ihtimal abartıdır da, facebook popülerleşmesini medyaya verdiği reklamlarla yapmış bir sitedir kanımca, yaklaşık 1 aydır önce de hesabımı silmiş bulunmakla kendisini filmde dahi görmek istemediğim sitedir aynı zamanda.

Yemişim facebook'u

sozluk entrysi v34634
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...