DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu mark napiyodur simdi acaba? ooyle yatiyo mudur butun gun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 niye yatsin abi, isine gidiyo heralde adam, saldim internete mevlam kayira degil ya, hala calisiyo,gelisiyo site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Facebook kasiyo ya baya, takimlari cidden cok iyi, Harvard baglantisi baya besliyor zaten adamlari. Baya kisi calistiriyorlar, stajer de baya aliyorlar, grunt work degil baya yaratici seyler yapiyorlar hem de. Maas biraz daha dusukmus ama. Aslinda calismak icin cok enteresan birsey cunku bircok gelistirmeyi direk live yapiyorlarmis, bu yaz giden bi elemanla konustum, stajerin biri chat'i bozmus, saatlerce bozuk kalmis ehuehue Bizde de stajerin biri final sunumunu yapip direk cekip gitmisti, herifin ofisten cikmadan once check in ettigi kod bizim takimin tum buildi kirmis meger, zavalli bi adam 1 hafta stajerin yarattigi seyi temizlemekle ugrasti ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bence yatiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Penthesilea said: Maas biraz daha dusukmus ama. Niye düşükmüş yahu ? Mark onca milyar dolarlık servetinin birazını çalışanlarına dağıtamamış mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yok artık, bi filmi eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bi filmi eksikti diyonuz da 2008'de başlayarak önümüzdeki yıllardaki bir çok şeyi farklılaştıran pek çok şeyi değiştiren ve daha bi dolu bişeyler yapan bişey bu sosyal medya/sosyal ağ dediğimiz olay. içinde kaybolmadan önce olan bitenin ayıkına varmak biraz zaman ve belli bi görüş istiyo tabi (çok ciddi konuştum abow) 135 sene sonra felsefesini bile çıkartırlar siz durun daha. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 http://www.traileraddict.com/content/columbia-pictures/socialnetwork.jpg Trailer yayınlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bugun izledik bunu okulun sinema salonunda.. bence guzel film, zuckerbergin laf sokmalari falan dehset olmus, justin timberlake de napsteri kuran elemani oynuyo, begenmedim justini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 farmville yoksa 1.5 puanın nerden kırıldığını anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 merak ettim türkiyeye gelir mi ki? ii bi filmdir tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 A ben yorum yapmayi unutmusum buna, kesin gidin abi. Hele CSciler tum muhabbeti anliyo iyice eglenceli oluyor. Da bi gaz vermeyle moral bozuklugu arasi bi duyguyla cikiyosun, "lan ben de yapabilirim" ve "lan adam benim gibiymis amma yapmis" diye hehe. Ama yalan tabi filmin yarisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 22 ekimde türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ZaugnaKhaldun said: 22 ekimde türkiyede vizyona girmeden 1 hafta once sabancida... rektorumu seviyorum ya ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 film fena değil, ama bazı konuyla ilgisi olmayan sahneler vardı gibi cannibal chicken hakkında saverin'in FISH EATS OTHER FISH savunması mükemmeldi ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ismail yk da oynamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Penthesilea said: Ama yalan tabi filmin yarisi. hangi yarısı yalan misal. (izlemeden meraktan soruyorum) zuckerbergin şerefsiz hırsız itin biri olduğu üzerine bir film diye düşünmüştüm ben. (yuh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 öyle bir film zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yeni geldim sinemadan. ben filmi genel anlamıyla beğendim. olayı hiç duygusal ve siz olsaydınız yaparmıydınız kısmına çekmeden yorumlamak gerekir. ufak bir ders niteliğinde film. edit: 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 güzel filmdi beğendim bende tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 film beni bozdu ya özendim adamlara bariz bir şekilde harvard ortamı falan.. herkes cin gibi akıllı ve klas (zengin fsd) bişeyler yapmaya çalışıyorlar falan. öyle bir öğrenci ortamına yetip de girmiş olabilmeyi isteridm valla o değil de napster'ın kurucusunun birlikte olduğu stanford'lu hatun kim? poposu pek güzeldi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bende yeni geldim, hani herşeyi geçtik böylesine basit bir konudan bu kadar başarılı bir film çıkarabildiği için David Fincher reise bir 8.5'da benden çalışır. Andrew Garfield çok iyiydi bu arada, Jesse Eisenberg'den bahsetmeme bile gerek yok, hani kusursuz denebilecek bir oyunculuk sergileşmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yav said: film beni bozdu ya özendim adamlara bariz bir şekilde harvard ortamı falan.. herkes cin gibi akıllı ve klas (zengin fsd) bişeyler yapmaya çalışıyorlar falan. öyle bir öğrenci ortamına yetip de girmiş olabilmeyi isteridm valla o değil de napster'ın kurucusunun birlikte olduğu stanford'lu hatun kim? poposu pek güzeldi yahucidden aşık oldum o popoya :D bu arada Jesse Eisenberg süper adam ya her filminden sonra adama saygım 1 kat daha artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Film çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Gittim begendim kiskandim ben de yapcam. Bookface. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar