Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Social Network (Facebook)

BaaL

Öne çıkan mesajlar

Facebook kasiyo ya baya, takimlari cidden cok iyi, Harvard baglantisi baya besliyor zaten adamlari.
Baya kisi calistiriyorlar, stajer de baya aliyorlar, grunt work degil baya yaratici seyler yapiyorlar hem de. Maas biraz daha dusukmus ama.
Aslinda calismak icin cok enteresan birsey cunku bircok gelistirmeyi direk live yapiyorlarmis, bu yaz giden bi elemanla konustum, stajerin biri chat'i bozmus, saatlerce bozuk kalmis ehuehue
Bizde de stajerin biri final sunumunu yapip direk cekip gitmisti, herifin ofisten cikmadan once check in ettigi kod bizim takimin tum buildi kirmis meger, zavalli bi adam 1 hafta stajerin yarattigi seyi temizlemekle ugrasti ehue
Sosyal ağlarda paylaş

bi filmi eksikti diyonuz da 2008'de başlayarak önümüzdeki yıllardaki bir çok şeyi farklılaştıran pek çok şeyi değiştiren ve daha bi dolu bişeyler yapan bişey bu sosyal medya/sosyal ağ dediğimiz olay. içinde kaybolmadan önce olan bitenin ayıkına varmak biraz zaman ve belli bi görüş istiyo tabi (çok ciddi konuştum abow)

135 sene sonra felsefesini bile çıkartırlar siz durun daha. ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
film beni bozdu ya
özendim adamlara bariz bir şekilde
harvard ortamı falan.. herkes cin gibi akıllı ve klas (zengin fsd) bişeyler yapmaya çalışıyorlar falan. öyle bir öğrenci ortamına yetip de girmiş olabilmeyi isteridm valla

o değil de napster'ın kurucusunun birlikte olduğu stanford'lu hatun kim? poposu pek güzeldi yahu
Sosyal ağlarda paylaş

bende yeni geldim, hani herşeyi geçtik böylesine basit bir konudan bu kadar başarılı bir film çıkarabildiği için David Fincher reise bir 8.5'da benden çalışır.

Andrew Garfield çok iyiydi bu arada, Jesse Eisenberg'den bahsetmeme bile gerek yok, hani kusursuz denebilecek bir oyunculuk sergileşmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

film beni bozdu ya
özendim adamlara bariz bir şekilde
harvard ortamı falan.. herkes cin gibi akıllı ve klas (zengin fsd) bişeyler yapmaya çalışıyorlar falan. öyle bir öğrenci ortamına yetip de girmiş olabilmeyi isteridm valla

o değil de napster'ın kurucusunun birlikte olduğu stanford'lu hatun kim? poposu pek güzeldi yahu
cidden aşık oldum o popoya :D

bu arada Jesse Eisenberg süper adam ya her filminden sonra adama saygım 1 kat daha artıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...