BaaL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yönetmen : david fincher senaryo : aaron sorkin oyuncular : jesse eisenberg, justin timberlake ... http://www.imdb.com/title/tt1285016/ vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 David Fincer dediğin David Fincher değil mi? Yani böyle işlerle uğraşan David Fincer adında başka bir yönetmen yok? Bildiğimiz David Fincher yani. Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Abi Justin Timberlake'i son filminden sonra kim hala filmde oynatır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Xaenin said: David Fincer dediğin David Fincher değil mi? Yani böyle işlerle uğraşan David Fincer adında başka bir yönetmen yok? Bildiğimiz David Fincher yani. Yok artık. oha dikkat etmemişim ona.. parası bitmiş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 biri bizle dalga mı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Writer olarak Aaron Sorkin gözüküyor,gerçek kimliğiyle Entourage'da oynamıştı 1-2 bölüm.İyi senaryo yazarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Xaenin said: David Fincer dediğin David Fincher değil mi? Yani böyle işlerle uğraşan David Fincer adında başka bir yönetmen yok? Bildiğimiz David Fincher yani. Yok artık. fincer ne harbiden aceleden yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Keşke doğru olsaymış, gerçekten David Fincher =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 eeh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 justin timberlake oynuo diye bu kadar karamsar bakmayın olaya, belki güzel bir film olur. Gerçi konu facebook'ken ne kadar güzel olabilir bilemedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 türkleri banlıcaklar bu herkesin bilgi girebildiği sitelerden lol edit: AAAA yok yahu ben başka bişey sandım var böyle bi film evet doğru ben bambaşka şeyler düşündüm. fail yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 BulletRide said: Writer olarak Aaron Sorkin gözüküyor,gerçek kimliğiyle Entourage'da oynamıştı 1-2 bölüm.İyi senaryo yazarıdır. studio 60 on sunset trip müthiş diziydi. Aaron Sorkin'in. David Fincher'ın elide varsa bence iyi birşeyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mark zuckerberg diyor, hey allam adam skindirik bi site yapti diye filmini yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 site açılmıyort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aquila said: mark zuckerberg diyor, hey allam adam skindirik bi site yapti diye filmini yapiyolar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ya böyle bir filmde hani nası bi aksiyon fln olabilir ki. "OMG! Site çökmüş!" den daha heyecanlı bir olay olmyacak herhal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 romantik komedi olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 lan bi çıksın film hele hele. beğenmeyen logout olabilir sinema salonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 niye aksiyon olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mark'in facebook oncesi ve sonrasi hayati, sean parker'in islere dahil olmasi, acilan davalar zart zurt guzel bir film olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 penth, hayatta paradan ve büyük emperyalist şirketlerden önemli şeyler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fincherin elinden kötü bi film çıkma ihtimali yok bence. justin timberlake'in yıldızı parlar bu filmle diye düşünüyorum. sonuçta oyunculuktan çok yönetmenin oyuncuyu nasıl gösterdiğidir iş yapan kanımca. ben baya merak ettim, bomba bişey çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 daha kötü bir fikir olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar