Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydin, Azmoya Bilgisayar Yapiyoruz...

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, Arabistana tasindim ve burada bilgisayarim yok (su an babamin ofisindeki leziz 27" imacten baglaniyorum ve cok kiskaniyorum aleti :( ) ve bilgisayar toplayacagim.

Butce sikintim yok cok, tabi 5000$ falan degil de, yine de hafif ucabiliriz. Overclock falan yapan biri degilim, bana guzel bir makina onerebilirseniz cok sevinirim. Burada cogu parca da var sanirim, biraz arastirdim oyle gorunuyor.

Bir de hardware takip edenler varsa, 1 aya falan cikacak yeni janjanli ramler, ekran kartlari vs. varsa beklemeye deger, onlari da bekleyebilirim... Onerilerinizi heycanla bekliyorum efenim.

haa bi de, monitor yerine 42" falan lcd tv alirsam ona baglamam iyi olur mu? Oyunlari guzel guzel filmleri sorunsuz izler miyim? Onlar icin gereken ceviriciler falan var mi yoksa duz dvi - HDMI cevirici mi lazim? Yoksa TV disinda monitor alayim mi yine de? Alirsam da hem goruntu kalitesi guzel, hem de ekrani buyuk hangi monitorler var, kac inc olabiliyor?

Simdiden sagolun.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
haa bi de, monitor yerine 42" falan lcd tv alirsam ona baglamam iyi olur mu? Oyunlari guzel guzel filmleri sorunsuz izler miyim? Onlar icin gereken ceviriciler falan var mi yoksa duz dvi - HDMI cevirici mi lazim? Yoksa TV disinda monitor alayim mi yine de? Alirsam da hem goruntu kalitesi guzel, hem de ekrani buyuk hangi monitorler var, kac inc olabiliyor? Simdiden sagolun.

sorun olacagini sanmiyorum.
zaten ekran kartlarinin da direkt hdmi cikisi var artik.
Sosyal ağlarda paylaş

ben en son cod4 oynadim 52" full-hd plazmada. sipastik kaliteli oldugunu belirtmeliyim.

boyle 1920x1080e 4xaa 16xaf felan kaldiran kartlarla konsollari solda sifir birakabilirsiniz.

tek sorun yazilarda cok yakindan yeteri kadar keskinlik saglanamamasi. o nedenle 32" lik lcd tv yerine, monitor oneriyorum. ki aslinda o kadar buyuk monitorde pro oyun oynamak da zor, sadece gorsel $olen oluyo o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayin bakamadim bugun yeni geldim sayilir. Bugun de aksama kadar bakamayacam ama evet bana soyle core i7 li, guzel ramli, kaliteli ekran kartli falan bi hayali sistem yazar misiniz. emsela hic duymamistim bu 32" mac screen'i.

Tahmini fiyata gore ben de butce ayirmaya calisacagim. SSD de olursa guzel olur, ama hem SSD li hem SSdsiz bakarsak super olur.

Ben acikcasi En cok Ram, CPU ve Ekran karti diyorum. Zamanla cok kral ses karti da alirim, veya direkt te alabilirim, ona da oneri getirirseniz mutlu olurum.

Para var biraz, 5000$ falan da olabilir belki makina, epeydir biriktirdigim bi para var da, ona gore bisi yazarsaniz sevinirim.

NOT: Alienware'e baktim bugun, 8.500 dolara bisi topladim, guzel geldi tabi de yani... acikcasi hazir toplanmis makina yerine kendim teker teker alip kasasini falan kendim begensem daha kral olur sanirsam.,
Sosyal ağlarda paylaş

dude napacan 8500$'lık makine ile, 6 monitör bağlayıp 7200x3600 mü oynayacaksın ehueh

core i7, ati'ın en pahalı kartından al, 8gb ram ve ssd tak, üstüne de istediğin monitörü bağla derim. ilave klasik hdd de ekleyebilirsin. eliyın yerine 5000$'a rahat dört hayvani kart bağlayıp 6 tane 21" 120hz ekranı dizip 7200x3600 3d gözlükle takılırsın ama illa uçukluk yapmak istiyorsan. kalan parayı da elektrik faturasına saklarsın. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

dude napacan 8500$'lık makine ile, 6 monitör bağlayıp 7200x3600 mü oynayacaksın ehueh

core i7, ati'ın en pahalı kartından al, 8gb ram ve ssd tak, üstüne de istediğin monitörü bağla derim. ilave klasik hdd de ekleyebilirsin. eliyın yerine 5000$'a rahat dört hayvani kart bağlayıp 6 tane 21" 120hz ekranı dizip 7200x3600 3d gözlükle takılırsın ama illa uçukluk yapmak istiyorsan. kalan parayı da elektrik faturasına saklarsın. :p

yok canim, siteye gir bak sen de, 8500 dolara kadar sacmasapan fantazi aleti yapiosun. Alacagimdan degil. Alienwareden makina toplama hedesi o aheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...