BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 İBB çok eksik, bu defans bile 4 gol yemez İBB'den.Ha yerse de 5-6 tane atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ben de tahmin edeyim. İlk golü ibb atar ; 3-1 GS kazanır. Biyerde bişey - bi tuhaf bi pozisyon olur. Ziya abi'leri çıldırır bu hakemlerle olmaz der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Berabere diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 3-0 Gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Abdullah Avcı 3 puanı gs'ye bağışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mehmet Özdilek,Tolunay,Ertuğrul vs. bağışlamıyorsa Abdullah Avcı da bağışlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 geçen hafta yenileceğimizden emindim de, bu hafta şov yaparak yenecekmişiz gibi geliyor. hadi inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu akşama kadar gizli lider olmayı tercih eden Galatasaray son yaşananlardan sonra bunu daha fazla gizleyemeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bence bu aksam liderliği alırız.daha da bırakmayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: bu akşama kadar gizli lider olmayı tercih eden Galatasaray son yaşananlardan sonra bunu daha fazla gizleyemeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Liderliği alırız,bir daha bırakırız,sonra tekrar alırız.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Red said: bence bu aksam liderliği alırız.daha da bırakmayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 BulletRide said: Mehmet Özdilek,Tolunay,Ertuğrul vs. bağışlamıyorsa Abdullah Avcı da bağışlamaz. valla Avcı GS'nin başına geldiğinden beri ben GS'nin İBB ile sorun yaşadığını görmedim bugün de öyle olur np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Red said: bence bu aksam liderliği alırız.daha da bırakmayız :) Liderlik hesapları yaparken 4. kalmayalım da.Temkinli oynamak lazım, resultante importante. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sg-1 said: BulletRide said: Mehmet Özdilek,Tolunay,Ertuğrul vs. bağışlamıyorsa Abdullah Avcı da bağışlamaz. valla Avcı GS'nin başına geldiğinden beri ben GS'nin İBB ile sorun yaşadığını görmedim bugün de öyle olur np Avcı GS'nin başına geldiğinden beri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Dili sürçmüş, adam bizim PAF td'siydi, İBB'ye gelmeden önce. Gs 11: Leo Uğur Topal Servet Balta Sarp Barış Kewell Elano Arda Nönda Keita yedek pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kewell-Keita değişikliği gelir ikinci yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 4-1 GS yener diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Topal Pana maçında kırk yıllık stoper gibiydi, patlamayız umarım.Barış zaten şu takımda en sevdiğim yerli oyuncu, gayet yerinde bir orta saha. Elano efendi top oynamak isterse, Arda marizlemezse oyunu rahat yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 iyi alıştınız dörtlere haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 elano bugün iyi oynayacak, hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ibb eksik berabere biter gibi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Tam kadro olsa katlayacaklar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 :) gs alır maçı ya rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Or1on said: sg-1 said: BulletRide said: Mehmet Özdilek,Tolunay,Ertuğrul vs. bağışlamıyorsa Abdullah Avcı da bağışlamaz. valla Avcı GS'nin başına geldiğinden beri ben GS'nin İBB ile sorun yaşadığını görmedim bugün de öyle olur np Avcı GS'nin başına geldiğinden beri? yav anla işte yanlış yazmışım ibb'nin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar