cado Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 üşüyoruz baros reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bonjo said: Son dakkalar büyükşehir tek kale oynadı be yapmayın , koca gs kendi evinde 2 yi yapamıyorsa yuh artık , neyse susuyorum aşırı sevincimden dolayıda özür diliyorum gs lı arkadaşlarlardan hepimiz taraftarın neticede bugün size yarın bize olur böyle şeyler sıkmayın canınızı ;) dert o değil. 1 kere de siz altın tepsiyle verince biz kabul edelim anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 O diilde Rıdavanın suratında ne var lan öle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hakem adam deilsin lan. çok sinirlendim. hakemi kayseri de satın almış olabilir ama bu kadar belli edilmez ya yuh diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi o değil de, masq vanish level kaçta geliyo? dfasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 go home reykard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ya bu leo franco ne biçim bi adam. hiç mi top tutmazsın be adam. koruyucusuda çok adamın ama. şimdi kesin birileri çıkar yine yapacak bişeyi yoktu der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 da şuan hiç bi takım dalga geçecek durumda değil :).lider olsaydık belki biz geçerdik ama.şuan kayseri lider.beşiktaş fener aynı puanda.gs 30 bursa 29 yani en ufak hatalar gg eder.ki fenerde beşiktaşta iyi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: go home reykard... vay beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 noldu beyler, eskisehir maci hakeminde bisi yok diyenler, bu hakem de de bisi yok. ayrica boydan boya yırtılan forma, priceless ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Deacon said: http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf ne pis bişey lan bu bi saattir gülüyorum aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Khelben said: Bonjo said: Son dakkalar büyükşehir tek kale oynadı be yapmayın , koca gs kendi evinde 2 yi yapamıyorsa yuh artık , neyse susuyorum aşırı sevincimden dolayıda özür diliyorum gs lı arkadaşlarlardan hepimiz taraftarın neticede bugün size yarın bize olur böyle şeyler sıkmayın canınızı ;) dert o değil. 1 kere de siz altın tepsiyle verince biz kabul edelim anasını satiim. Alışkanlık oldu artık ne diyelim , bir haftada anadolu takımı kalsın liderlikte , daha bu lig çok şey götürür , bu arada dünde siz bize takıldınız sinir yapmadık olur öyle atışmalar , gs sız fb , fb siz gs olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Zegna said: noldu beyler, eskisehir maci hakeminde bisi yok diyenler, bu hakem de de bisi yok. ayrica boydan boya yırtılan forma, priceless ahahaha :D hakem kotuyduyle, hakem yuzunden kaybettik uuuuu, emege saygi farkli seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yapmayın etmeyin es es maçında fenerin kaleye şutu yoktu adamlar iyi futbol oynayarak ezerek kazandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 cemad said: abi o değil de, masq vanish level kaçta geliyo? dfasdfsyazdık ya olm önceki sayfalarda, bjk'lılar gibi kaybedince kaçıp, rakip takımın kaybettiği maçları trollemeye çıkmıyoz. ^^ saçma sapan yaslanırsan son 10 dk en kötü takıma bile pozisyon verirsin, karambol'de de golü yersin. hakem korneri yemiş falan geçeceksin. ayrıca vanish level 22'de gelir. 4 rogue kasınca insan ezberliyor. ^^ @Zeg hakem qq'su yok ya. üstüne yürüyen futbolcuları ayıkladı hatta bizim antrenörler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bonjo said: Khelben said: Bonjo said: Son dakkalar büyükşehir tek kale oynadı be yapmayın , koca gs kendi evinde 2 yi yapamıyorsa yuh artık , neyse susuyorum aşırı sevincimden dolayıda özür diliyorum gs lı arkadaşlarlardan hepimiz taraftarın neticede bugün size yarın bize olur böyle şeyler sıkmayın canınızı ;) dert o değil. 1 kere de siz altın tepsiyle verince biz kabul edelim anasını satiim. Alışkanlık oldu artık ne diyelim , bir haftada anadolu takımı kalsın liderlikte , daha bu lig çok şey götürür , bu arada dünde siz bize takıldınız sinir yapmadık olur öyle atışmalar , gs sız fb , fb siz gs olmaz ;) sinir yapma dediğin adamın forma boydan boya yırtılmış asfghadf yanımda annem bak bilmem kaç yaşında kadın ................. diye bi küfür saydı golden sonra ben bile şok oldum. 1 kere yenelim ya 1 kere. haftaya bursa da 3-0 yeniyo zaten banko. biz antalyaya yenilirsek falan kayseri bursa takılırlar yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Masquerade said: cemad said: abi o değil de, masq vanish level kaçta geliyo? dfasdfsyazdık ya olm önceki sayfalarda, bjk'lılar gibi kaybedince kaçıp, rakip takımın kaybettiği maçları trollemeye çıkmıyoz. ^^ saçma sapan yaslanırsan son 10 dk en kötü takıma bile pozisyon verirsin, karambol'de de golü yersin. hakem korneri yemiş falan geçeceksin. ayrıca vanish level 22'de gelir. 4 rogue kasınca insan ezberliyor. ^^ @Zeg hakem qq'su yok ya. üstüne yürüyen futbolcuları ayıkladı hatta bizim antrenörler. :) ayrıca işin gücün yok 4 rogue nası kastın masq insan sıkılır asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Red said: yapmayın etmeyin es es maçında fenerin kaleye şutu yoktu adamlar iyi futbol oynayarak ezerek kazandılar maci izlemeden yorum yapmayalim plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mustafa sarp güzel konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 maçın her dakkasını izledim volkan ordan oraya uçmaktan yoruldu cocukcagız ayrıca ibb nin attıgı golde franco luk bişi yoktu.orda adamın onune zıplaması lazımdı defansın.tertemiz vurdu gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sg-1 said: Deacon said: http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf ne pis bişey lan bu bi saattir gülüyorum aq hakaten lan sinirim bozuldu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar