Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - İstanbul B.B. 06.12.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:

Son dakkalar büyükşehir tek kale oynadı be yapmayın , koca gs kendi evinde 2 yi yapamıyorsa yuh artık , neyse susuyorum aşırı sevincimden dolayıda özür diliyorum gs lı arkadaşlarlardan hepimiz taraftarın neticede bugün size yarın bize olur böyle şeyler sıkmayın canınızı ;)

dert o değil. 1 kere de siz altın tepsiyle verince biz kabul edelim anasını satiim.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Bonjo said:

Son dakkalar büyükşehir tek kale oynadı be yapmayın , koca gs kendi evinde 2 yi yapamıyorsa yuh artık , neyse susuyorum aşırı sevincimden dolayıda özür diliyorum gs lı arkadaşlarlardan hepimiz taraftarın neticede bugün size yarın bize olur böyle şeyler sıkmayın canınızı ;)

dert o değil. 1 kere de siz altın tepsiyle verince biz kabul edelim anasını satiim.

Alışkanlık oldu artık ne diyelim , bir haftada anadolu takımı kalsın liderlikte , daha bu lig çok şey götürür , bu arada dünde siz bize takıldınız sinir yapmadık olur öyle atışmalar , gs sız fb , fb siz gs olmaz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

abi o değil de, masq vanish level kaçta geliyo? dfasdfs
yazdık ya olm önceki sayfalarda, bjk'lılar gibi kaybedince kaçıp, rakip takımın kaybettiği maçları trollemeye çıkmıyoz. ^^

saçma sapan yaslanırsan son 10 dk en kötü takıma bile pozisyon verirsin, karambol'de de golü yersin. hakem korneri yemiş falan geçeceksin.

ayrıca vanish level 22'de gelir. 4 rogue kasınca insan ezberliyor. ^^

@Zeg

hakem qq'su yok ya. üstüne yürüyen futbolcuları ayıkladı hatta bizim antrenörler. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Khelben said:

Bonjo said:

Alışkanlık oldu artık ne diyelim , bir haftada anadolu takımı kalsın liderlikte , daha bu lig çok şey götürür , bu arada dünde siz bize takıldınız sinir yapmadık olur öyle atışmalar , gs sız fb , fb siz gs olmaz ;)

sinir yapma dediğin adamın forma boydan boya yırtılmış asfghadf

yanımda annem bak bilmem kaç yaşında kadın ................. diye bi küfür saydı golden sonra ben bile şok oldum. 1 kere yenelim ya 1 kere. haftaya bursa da 3-0 yeniyo zaten banko. biz antalyaya yenilirsek falan kayseri bursa takılırlar yukarda
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

cemad said:

abi o değil de, masq vanish level kaçta geliyo? dfasdfs
yazdık ya olm önceki sayfalarda, bjk'lılar gibi kaybedince kaçıp, rakip takımın kaybettiği maçları trollemeye çıkmıyoz. ^^

saçma sapan yaslanırsan son 10 dk en kötü takıma bile pozisyon verirsin, karambol'de de golü yersin. hakem korneri yemiş falan geçeceksin.

ayrıca vanish level 22'de gelir. 4 rogue kasınca insan ezberliyor. ^^

@Zeg

hakem qq'su yok ya. üstüne yürüyen futbolcuları ayıkladı hatta bizim antrenörler. :)

ayrıca işin gücün yok 4 rogue nası kastın masq insan sıkılır asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...