Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 YOYOYOYOYOYOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ps3'ün gideri var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 gözümden bir damla yaş geldi ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kız enrage olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 acıdım adama. gitti guzelim ps3. ustune kız da gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sana puanım 9 kanka:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bir de şu var. Kız, adamın xbox'ını parçalıyor. http://www.youtube.com/watch?v=dtWurY7wtpc Sonra adam da kızın netbook'unu parçalıyor. http://www.youtube.com/watch?v=DgsqQdxp488 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 xbox360'ı parçayalan hatun gibi bir sevgilim olsun konsol oynamam ki arkadaş ? orada mantık hatası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ps3 ü parçalayan kız da ayrı güzel hakkını yemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 eleman laptopa golf sopasını çakarken içimden bi parça koptu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bana nedense bunlar hep viral gibi geliyor (izlemedim hiçbirini gerçi lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Quel-Thul said: stopp yoo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 senin xbox 200 dolardı bu 2000 dolar :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi ne bicim asian lan bu irenc endonezyali mi cinli mi neyse artik japon olsa istedigi kadar kirsin umrumda olmaz ama zaten japon olsa kirmaz memleketim gibi kokuyo der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kingpin said: xbox360'ı parçayalan hatun gibi bir sevgilim olsun konsol oynamam ki arkadaş ? orada mantık hatası var. Yok öyle birşey. Başlardaki gibi gitmiyor herşey. Ha aralıksız kafa kaldırmaksızın hatunu bir kenara atıp oyun oynamak normal demiyorum tabi fakat 24/7 ilgi alaka dibinden ayrılmamayı bekleyen hatunlar böyle arızalar çıkarıyor işte çünkü bunun olması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hakkaten abi demeyin şöyle kız arkadaşım olsa napıyım konsolu diye fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Nessarien said: kingpin said: xbox360'ı parçayalan hatun gibi bir sevgilim olsun konsol oynamam ki arkadaş ? orada mantık hatası var. Yok öyle birşey. Başlardaki gibi gitmiyor herşey. Ha aralıksız kafa kaldırmaksızın hatunu bir kenara atıp oyun oynamak normal demiyorum tabi fakat 24/7 ilgi alaka dibinden ayrılmamayı bekleyen hatunlar böyle arızalar çıkarıyor işte çünkü bunun olması mümkün değil. cozum kiz arkadasida oynatmak en guzeli hatta mesela onu ps3e atip kendin pcde oynamak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 BonePART said: abi ne bicim asian lan bu irenc endonezyali mi cinli mi neyse artik japon olsa istedigi kadar kirsin umrumda olmaz ama zaten japon olsa kirmaz memleketim gibi kokuyo der ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 devamı yok mu bunun? white nigga boyfriend drinks his asian girlfriend's spinal fluid falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 devamı youtube'da olmaz zaten edöt: Vingthor said: devamı yok mu bunun? white nigga boyfriend drinks his asian girlfriend's spinal fluid falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 algoritması yanlış, gider arkası PS3 olsa sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 axedice said: said: Asian said: Girlfriend said: Destroy Çok yanlış keywordler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Eve geldim, zar zor aldığım ps2'yi parçalıyor. (Ps2 bide) Direk şoryuken ile başlarım. Sonuç; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 vurulur mu lan, sevişirken iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Çocuğa mı yoksa ps3 mi acısam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar