CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ne yetenekler varmış türkiyede be. Valla güzel yarışma, herkes bu yarışmayı bekliyomuş sanki :)
neande Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 paspatur said: beklenmişti AHAAHAHAHAAHAH
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet birkez daha ajıstasyonun işe yaradıgını kanıtladık türkiye'de tam bir klişe oldu.kör cocuk finale kaldı ki cok daha iyileri vardı
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 paspatur said: beklenmişti sinirim bozuldu. sdjgje
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 o adamın yaptigi hesaptan birşey anlayan oldumu aciklasin biri bana
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 6 basamaklı çarpma işlemi tamam. Kolay değil. Ama diğer yaptığı tam bir fiyaskoydu. 1 günlük çalışma ile biraz matematik bilgisi olan bir insan yapabilir. Benim anlamadığım o işe hayret etmeleri. Hiçbiri mi anlamadı lan nasıl yapıldığını. Set ekibi brovalarda yapınca tırstmış falan hahaha. Nasıl yaptığını soran arkadaş için. Başta 4 sayı alıyor topluyor kafadan. Sonradan alacağı 8 sayının toplamının max ve min değerleri arasında rastgele bir sayı ekliyor. Bir sonuç elde ediyor. Kağıda yazıyor. Sonra juriye 8 sayı söyletiyor. Onuda 4 sayının üstüne üstüne ekletip bir sayı daha buluyor. Kağıda yazdığı sayıdan bu 12 sayının toplamını çıkarıp tahtaya şifre diye yazıyor. Sonrada hepsini toplatıp kağıttaki sayıyı bulduruyor.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Bilal Göregen fiyasko olmuş yaa. Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince adlı çalışması çok başarılıydı, bu hafta saçma sapan bişi yapmış, beğenmedim. ALALALLALALLAHINAGURBAN.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://video.mynet.com/dumidumi/Mustafa-Erdem-muthis-yetenegi/465041/ eleman rakamlarla yemiş kafayı da, şu acun değil öbür davar, nasıl bi yılışık bi sevimsiz bi sığ düşünce adamdır lan
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 basketçilerde bi numara yok bence tramplenle bende yaparım onu yalnız dansçı çocuklarda yetenek var. Kareografiği zenginleştirebilirlerse iyi şeyler olabilir
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 1- Yapamazsın 2- TDK Polisi Koreografi dedi
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 1- Yaparım 2- Bilgilendirme için teşekkürler 3- I believe i can touch the sky
Öne çıkan mesajlar