Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Arkasokak said: tekrarlıyorum, Fenerbahçe kompleksini aşmaya çalışalım, aşamıyorsak bunu dışarıya yansıtmamaya çalışalım... Fenerbahçe düşüşte, kötü oynuyor, futbolcular ciddiyetsiz vs. de bu hakemlerin yaptıkları bir değil iki değil nereye kadar gidicek böyle? hangi rakip takım taraftarı arkadaşıma söylesem size az bile diyorlar. var mı böyle adalet anlayışı sportmenlik :) fener kompleksi değil bu, fenerin iğreti bir takım olmasından kaynaklanan, yöneticisinin mafya, futbolcusunun sokak topçusu olmasından kaynaklanan bir durum. yıllarca hakemler nelerini taşıdı fenerin. ligin diğer 17 takımının toplamı bu kadar yardım görmedi hakemlerde, 2 tane maç sonucuna bile etki etmeyen ofsayt birde dandik faulden dolayı ağlamaya hakkınız yok. aziz drama yapar zaten yeterince. kompleks iyi şeyleri çekememektir bu arada onu belirtiyim. fenerin herhangi iyi birşeyi yok şu anda ki kompleks yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Arkasokak said: tekrarlıyorum, Fenerbahçe kompleksini aşmaya çalışalım, aşamıyorsak bunu dışarıya yansıtmamaya çalışalım... Fenerbahçe düşüşte, kötü oynuyor, futbolcular ciddiyetsiz vs. de bu hakemlerin yaptıkları bir değil iki değil nereye kadar gidicek böyle? hangi rakip takım taraftarı arkadaşıma söylesem size az bile diyorlar. var mı böyle adalet anlayışı sportmenlik :) Seriyi üçe bağlayınca, tehdit savurmak herşeyi düzeltiyor mu? İsyankar, hakkını arayan mı oluyorsun? Daum dışında bir adam olsa, soyunma odasına pencere pervazıyla inmişti elinde.Kendi getirdiği adama onu da yapamıyor.Gitsin dadı tutsun topçuların başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 eeee ?? daha ne diye hakem diye miz miz yapıyorsunz ? bizm macta napti hakemm ?? 3. gol ofsayt.. farkedermydi hayir.. EZ DİK.. cunkü..bos is bu hakem isleri..fener dogru duzgn top oynamıyor..takım ruhu diye bişey yok..sora hakemdi fenarasyondu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 beşiktaş maçında verilmeyen penaltı ve ardından kopan maç, bu maçta verilmeyen penaltı ardından kopan maç. ben maçların sonucuyla ilgilenmiyorum. hakemler, federasyon aklını kullansın bizim elimize koz vermesin, kimse fahiş hata yapmayıp halel getirmesin emeğine... bunca yıllardır ağlayanları duyup dinledik, hep suç Fenerbahçe'ye de bağlandı bir şekilde. ama durum ortada, yapılanları değiştirmiyor hiçbir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ha ben sorununu anladım senin. ya okumuyosun ya okuduğunu anlamıyosun. aynı şeyleri üstüste tekrar ettiğine göre başka bir çare bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Khelben said: Arkasokak said: tekrarlıyorum, Fenerbahçe kompleksini aşmaya çalışalım, aşamıyorsak bunu dışarıya yansıtmamaya çalışalım... Fenerbahçe düşüşte, kötü oynuyor, futbolcular ciddiyetsiz vs. de bu hakemlerin yaptıkları bir değil iki değil nereye kadar gidicek böyle? hangi rakip takım taraftarı arkadaşıma söylesem size az bile diyorlar. var mı böyle adalet anlayışı sportmenlik :) fener kompleksi değil bu, fenerin iğreti bir takım olmasından kaynaklanan, yöneticisinin mafya, futbolcusunun sokak topçusu olmasından kaynaklanan bir durum. yıllarca hakemler nelerini taşıdı fenerin. ligin diğer 17 takımının toplamı bu kadar yardım görmedi hakemlerde, 2 tane maç sonucuna bile etki etmeyen ofsayt birde dandik faulden dolayı ağlamaya hakkınız yok. aziz drama yapar zaten yeterince. kompleks iyi şeyleri çekememektir bu arada onu belirtiyim. fenerin herhangi iyi birşeyi yok şu anda ki kompleks yapalım. neyse gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 penalti verilmedi diye maci birakip yeniliyosa bi takim, problemi hakemde degil takimda araman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Arkasokak said: Khelben said: Arkasokak said: tekrarlıyorum, Fenerbahçe kompleksini aşmaya çalışalım, aşamıyorsak bunu dışarıya yansıtmamaya çalışalım... Fenerbahçe düşüşte, kötü oynuyor, futbolcular ciddiyetsiz vs. de bu hakemlerin yaptıkları bir değil iki değil nereye kadar gidicek böyle? hangi rakip takım taraftarı arkadaşıma söylesem size az bile diyorlar. var mı böyle adalet anlayışı sportmenlik :) fener kompleksi değil bu, fenerin iğreti bir takım olmasından kaynaklanan, yöneticisinin mafya, futbolcusunun sokak topçusu olmasından kaynaklanan bir durum. yıllarca hakemler nelerini taşıdı fenerin. ligin diğer 17 takımının toplamı bu kadar yardım görmedi hakemlerde, 2 tane maç sonucuna bile etki etmeyen ofsayt birde dandik faulden dolayı ağlamaya hakkınız yok. aziz drama yapar zaten yeterince. kompleks iyi şeyleri çekememektir bu arada onu belirtiyim. fenerin herhangi iyi birşeyi yok şu anda ki kompleks yapalım. yönetimine mafya diyen birey, sırf Kemalist ve Alevi olduğu için yıllarca yönetici olmasın diye edilmedik bırakılmayan Adnan Polat'ın takımının taraftarı. öyle yaftalamakla atıp tutmakla olmuyor işte, bak ne güzel bağladım ben de :) helal olsun baya iyi bağlamışın. ona biz kısaca liseli olmadığı için diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 her yere dusene penalti verilseydi 25-18 fln biterdi maclar.. abi cıkıp desene fener oynayamio fln filan diye..siz bizm macta penalti kazansaniz bile o oyunla yenebilcekmydinz ?? ---- saymaya baslamissin.. -Nobrenin vucuduna bile temas etmeyen topun el diye kesilerek golun iptal edilmesi -gs macinda servetin rüştünün elindeki topa faul yaparak girmesi ve gol atmasi(ayni golumuz ibb macinda iptal edilmişti) -ibb macinda sadece adami iten bobo'ya 4 mac ceza verilmesi..ama carlosa yumruk atan keita'ya da ayni ceza verilmesi... -delgado gs macinda abuk subuk atılırken..hakeme dürbun yapan lugano'nun kart görmemesi ve 1 hafta sonra beşiktaş derbisinde oynamasi ....saymak istersen bizde de cok..ve emin ol seninkiler hic kalir cogunun yaninda.. bunlara ragmen sampiyon olduk mu oldk..GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 3 sene şampiyonluk sözü verdi adam, gerekirse federasyonu basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ceza sahası dışında yapılsaydı o hareketler kart bile çıkartılabilirdi. yüreği yetmedi deyip geçin arkadaşım zorlamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yoo. hakem haklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 İlk gol hakem hatası hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 forgiver said: zuahahhahhahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şimdi farkettimde forumda kimse fenerin oyununu konusmuyor 3 haftadir.. :D adamlarin konusulcak bi oyunu yok... biz gülüyoruz fenerliler aglaklık yapıyor böyle gecip gidiyor fener topicleri.. garip..sonra biz troll oluyorz,terbiyesiz oluyorz, hedödöu oluyoruz..Ama fenerliler hakli oluyo garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Fenerbahçe'nin oyunu zaten kabul edilmiş, başarısızız. ben diyorum ki fahiş hata yapılmasın, hakemin, rakip takımların emeğine leke bulaşmasın. ama hala bir Fenerbahçe kompleksidir kaptırmış yazıyor insalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 fenerbahcenin kompleks edilicek bi basarisi yok, olsa bile ben niye kompleks yappim lan, rakip takimlar, yoneticiler futbolcular yapsin. cocuk akliyla yaziyosun hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yahu adma 7. dakikada uçtu çizgiden elle topu çıkardı hem de savunma oyuncusuydu. ama hakem görmedi bunu. hatalar bu sene fenere değil herkese var, o sebeple aziz'in tripleri çok ağlamaklı bariz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Fenerin neyine kompleks yapcaz birader bir saysana GS den fazla yanlarını. Bizde öğrenelim kompleks yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Stadyum ve merchandise muhabbetini sayabiliriz.Fakat bunlar birkaç yıllık çalışmalar, Fenerbahçe öncü oldu bu konuda sağolsun hakkını yemeyelim, fakat aralar da kapanıyor. Kısacası Fenerbahçe'nin özenilcek bir halt tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Galatasaray maçından sonra fenerlilerin cidden bu konularda itiraz etmemesi lazım. abi siz değilmiydiniz ofsayt golle olmayan penaltıyla bizi yenen. maçtan sonra ''zaten yenecektik, galatasaray top oynamadı, 10 senedir hakemle mi yendik vs'' dediniz. galibiyetinize leke sürdürmediniz. o zaman bende şimdi diyorumki kasımpaşa maçında ofsayt olan gol sayılmasa yenebilecekmiydiniz? yada bugün ilk gol verilmese yenebilecekmiydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 mulgear6 said: 3. gol ofsayt he farkeder miydi etmezdi o maç kasımpaşanın hakkıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 diğer kuluplerin fb'den farkı kendini avutma konularında üstün olmaları. en başta bunu sayabiliriz gerisini siz doldurun bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben gidiyim futbol bölümü banım yeni açıldı saçma sapan insanlar da doluştu bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 "Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür ne bilmemnedir.Onun adı konamaz" geyiğiyle koymuşum kupaların, avrupanın bi tarafına en büyük biziz avuntusuyla yıllardır çocuklarınızı yatırıyorsunuz yatağa.Avuntudan söz etmesin Fenerbahçeliler lütfen. ps : İslam Çupi'ye haksızlık olmasın, büyük adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar