Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Eskişehirspor - Fenerbahçe 05.12.2009 @ 20:00

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

tekrarlıyorum, Fenerbahçe kompleksini aşmaya çalışalım, aşamıyorsak bunu dışarıya yansıtmamaya çalışalım...

Fenerbahçe düşüşte, kötü oynuyor, futbolcular ciddiyetsiz vs. de bu hakemlerin yaptıkları bir değil iki değil nereye kadar gidicek böyle? hangi rakip takım taraftarı arkadaşıma söylesem size az bile diyorlar. var mı böyle adalet anlayışı sportmenlik :)

fener kompleksi değil bu, fenerin iğreti bir takım olmasından kaynaklanan, yöneticisinin mafya, futbolcusunun sokak topçusu olmasından kaynaklanan bir durum.

yıllarca hakemler nelerini taşıdı fenerin. ligin diğer 17 takımının toplamı bu kadar yardım görmedi hakemlerde, 2 tane maç sonucuna bile etki etmeyen ofsayt birde dandik faulden dolayı ağlamaya hakkınız yok. aziz drama yapar zaten yeterince. kompleks iyi şeyleri çekememektir bu arada onu belirtiyim. fenerin herhangi iyi birşeyi yok şu anda ki kompleks yapalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

tekrarlıyorum, Fenerbahçe kompleksini aşmaya çalışalım, aşamıyorsak bunu dışarıya yansıtmamaya çalışalım...

Fenerbahçe düşüşte, kötü oynuyor, futbolcular ciddiyetsiz vs. de bu hakemlerin yaptıkları bir değil iki değil nereye kadar gidicek böyle? hangi rakip takım taraftarı arkadaşıma söylesem size az bile diyorlar. var mı böyle adalet anlayışı sportmenlik :)

Seriyi üçe bağlayınca, tehdit savurmak herşeyi düzeltiyor mu? İsyankar, hakkını arayan mı oluyorsun?

Daum dışında bir adam olsa, soyunma odasına pencere pervazıyla inmişti elinde.Kendi getirdiği adama onu da yapamıyor.Gitsin dadı tutsun topçuların başına.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş maçında verilmeyen penaltı ve ardından kopan maç, bu maçta verilmeyen penaltı ardından kopan maç. ben maçların sonucuyla ilgilenmiyorum. hakemler, federasyon aklını kullansın bizim elimize koz vermesin, kimse fahiş hata yapmayıp halel getirmesin emeğine... bunca yıllardır ağlayanları duyup dinledik, hep suç Fenerbahçe'ye de bağlandı bir şekilde. ama durum ortada, yapılanları değiştirmiyor hiçbir şey :)
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Arkasokak said:

fener kompleksi değil bu, fenerin iğreti bir takım olmasından kaynaklanan, yöneticisinin mafya, futbolcusunun sokak topçusu olmasından kaynaklanan bir durum.

yıllarca hakemler nelerini taşıdı fenerin. ligin diğer 17 takımının toplamı bu kadar yardım görmedi hakemlerde, 2 tane maç sonucuna bile etki etmeyen ofsayt birde dandik faulden dolayı ağlamaya hakkınız yok. aziz drama yapar zaten yeterince. kompleks iyi şeyleri çekememektir bu arada onu belirtiyim. fenerin herhangi iyi birşeyi yok şu anda ki kompleks yapalım.

neyse gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Khelben said:

Arkasokak said:

yönetimine mafya diyen birey, sırf Kemalist ve Alevi olduğu için yıllarca yönetici olmasın diye edilmedik bırakılmayan Adnan Polat'ın takımının taraftarı. öyle yaftalamakla atıp tutmakla olmuyor işte, bak ne güzel bağladım ben de :)

helal olsun baya iyi bağlamışın. ona biz kısaca liseli olmadığı için diyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

her yere dusene penalti verilseydi 25-18 fln biterdi maclar..
abi cıkıp desene fener oynayamio fln filan diye..siz bizm macta penalti kazansaniz bile o oyunla yenebilcekmydinz ??
----
saymaya baslamissin..
-Nobrenin vucuduna bile temas etmeyen topun el diye kesilerek golun iptal edilmesi
-gs macinda servetin rüştünün elindeki topa faul yaparak girmesi ve gol atmasi(ayni golumuz ibb macinda iptal edilmişti)
-ibb macinda sadece adami iten bobo'ya 4 mac ceza verilmesi..ama carlosa yumruk atan keita'ya da ayni ceza verilmesi...
-delgado gs macinda abuk subuk atılırken..hakeme dürbun yapan lugano'nun kart görmemesi ve 1 hafta sonra beşiktaş derbisinde oynamasi
....saymak istersen bizde de cok..ve emin ol seninkiler hic kalir cogunun yaninda..
bunlara ragmen sampiyon olduk mu oldk..GG
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray maçından sonra fenerlilerin cidden bu konularda itiraz etmemesi lazım. abi siz değilmiydiniz ofsayt golle olmayan penaltıyla bizi yenen. maçtan sonra ''zaten yenecektik, galatasaray top oynamadı, 10 senedir hakemle mi yendik vs'' dediniz. galibiyetinize leke sürdürmediniz. o zaman bende şimdi diyorumki kasımpaşa maçında ofsayt olan gol sayılmasa yenebilecekmiydiniz? yada bugün ilk gol verilmese yenebilecekmiydiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

"Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür ne bilmemnedir.Onun adı konamaz" geyiğiyle koymuşum kupaların, avrupanın bi tarafına en büyük biziz avuntusuyla yıllardır çocuklarınızı yatırıyorsunuz yatağa.Avuntudan söz etmesin Fenerbahçeliler lütfen.

ps : İslam Çupi'ye haksızlık olmasın, büyük adamdı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...