Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Eskişehirspor - Fenerbahçe 05.12.2009 @ 20:00

paspatur

Öne çıkan mesajlar

başlığı alevlendirmek gibi bir niyetim olmadığı için senin cevabını özel mesajdan yolluyorum az sonra.

konuyu ilgilendiren kısmıyla ilgili yorumum da yukarıda zaten. ibb'yi yenince gs lider olacak ve kime olduğu belli olan cevabım daha da anlam kazanacak. biz böyleysek, siz şöylesiniz tarzı yorumların altı boş olduğu ortaya çıkacak.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

-kendi takımının içler acısı halini görmeden sağa sola laf yetiştirene ne denir?

-fenerli.

rakip taraftarın fenerbahçe puan kaybettiğinde sevinmesi ise gayet normal. sene sonu projeksiyonları içinse çok erken.

Bizim halimiz zaten içler acısı , tarihin en kötü zamanlarını yaşıyoruz dedim , son 7 haftada tek galibiyet var (oda gs 'a) 1 hükmen galibiyet , 1 beraberlik , 4 mağlubiyet...
ee bugün gs kazanırsa 1 puan gerideyiz , beşiktaşın gs ın da hali içler acısı demekki..lig başında fikstüre baktıgımda ilk yarıyı 5-6 puan geride kapatırsak büyük şansımız var diyordum ,valla bence şu rezil Fenerbahçeyi geçemeyen gs a ve bjk a yazıklar olsun öncelikle..
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

başlığı alevlendirmek gibi bir niyetim olmadığı için senin cevabını özel mesajdan yolluyorum az sonra.

konuyu ilgilendiren kısmıyla ilgili yorumum da yukarıda zaten. ibb'yi yenince gs lider olacak ve kime olduğu belli olan cevabım daha da anlam kazanacak. biz böyleysek, siz şöylesiniz tarzı yorumların altı boş olduğu ortaya çıkacak.

Özelden ilettiğim cevapta da vurguladığım gibi. Tüm takımlarımız aynı bokun laciverti. Asırlık kulüpler babalarının çiftiği gibi yönetiliyor başkanlar tarafından. Taraftar da arkasından gidiyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Bunu söyleyen acaba basketbol şubesi dolandırıcılık yapan bir takımın taraftarı mı, yoksa kendi başkanına 60 mio borcu olduğu için başka başkan seçemeyen takımın taraftarı mı merak ettim.

sana mı kaldı galatasarayın dolandırıcılığı? o dolandırıcılığı yapan basket şubesi değil, basket teknik heyeti. Ufak bir maçta büyük bir terbiyesizlikti o. Sen sanıyor musun o olaydan yöneticilerin haberi vardı? Hiç bir yönetici böyle birşeyi kabul etmez. çok temiz oldukları için değil çok gereksiz birşey olduğu için. Olayı bi kavra sonra sataş etrafa. Futbol topicinde hiç birşey bulamayıp sonra bir klubün maddi durumuna bir klubün basket koluna sataşmak iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

huun said:

-kendi takımının içler acısı halini görmeden sağa sola laf yetiştirene ne denir?

-fenerli.

rakip taraftarın fenerbahçe puan kaybettiğinde sevinmesi ise gayet normal. sene sonu projeksiyonları içinse çok erken.

Bizim halimiz zaten içler acısı , tarihin en kötü zamanlarını yaşıyoruz dedim , son 7 haftada tek galibiyet var (oda gs 'a) 1 hükmen galibiyet , 1 beraberlik , 4 mağlubiyet...
ee bugün gs kazanırsa 1 puan gerideyiz , beşiktaşın gs ın da hali içler acısı demekki..lig başında fikstüre baktıgımda ilk yarıyı 5-6 puan geride kapatırsak büyük şansımız var diyordum ,valla bence şu rezil Fenerbahçeyi geçemeyen gs a ve bjk a yazıklar olsun öncelikle..

hahaha sen kendi işini kendin görme,ondan sonra da çamur at..Gerçekten komik oluyor fenerliler her puan kaybı olan maç sonrası..
Sosyal ağlarda paylaş

bütün takımlar çok kötü buna eyvallah, da şöyle bir durum var. biz demirören yeter diye bağırıyoruz kaç zamandır. geçen sene şampiyon olsak da "ne kadar boktan bir başkan var şampiyon olsak da arkasında değiliz" diyorduk.

Fenerbahçe' de harcanan yine milyon dolarlar var ve 2 senedir takımın durumu ortada. halen de başkana tapılıyor. takımın bu sezon da kötü olduğu daha yeni yeni kabullenilmeye başlandı. aziz yıldırım ise hala dokunulmaz ve perfect bi başkan fenerlilere göre.

Galatasaray' da, borç malum... bunun üstüne transferler yapılıyor. biz beşiktaşlılar olarak "ohh gökhan zan dan kurtulduk" derken galatasaraylılar "abi milli takımın göbeğindeki adam, beleşe yine iyidir" diyorlar. görüyoruz işte iyi olanı. sezon başında yönetim göklere çıkartılıyordu über düper transfer vs diye, los galacticos türkiye şubesini kurdu diye. fakat futbolun tek yönlü oynanmadığı günümüzde, yalnız hücuma yatırım yapan galatasaray ın durumu de yavaş yavaş standartların altına düşmeye başlıyor.

Evet, yukarıda da belirtildiği üzre 3 takımın da birbirinden farkı yok. fakat bu 3 büyük takımdan yalnızca beşiktaş halinden memnun değil ve eleştiri bayraklarını çok uzun zamandan beri yükseltmiş durumda. bu yüzden gs liler ve fb liler lütfen bir dönüp aynaya baksınlar ve 2 senenin hesabını beşiktaşlılar dan deil yönetimlerinden sormaya başlasınlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Başkan yaptıklarıyla sonsuz krediyi taraftardan kendi aldı. taraftarın lütfüyle bu konumda değil, gördüğümüz başkanların hiçbirinin yapmaya yüreğinin yetmediği çıkışları yaptı. ha belki Adnan Polat ilerliyen zamanda Aziz Başkan'a denk olabilir o da camiada sevdiğim yöneticilerden zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu tamam aziz yıldırım iyi bir başkan diyelim (ekonomik yönden ihya etti feneri tamam). peki daha kaç sene bu paralarla güzel futbol oynamayan, güzel futbolu geçtim sonuç alamayan bir fenerbahçe ye tahammül edecek fenerbahçe taraftarı?

serdar bilgili de güzel şeyler yaptı beşiktaş için, ama yeri gelince istifa etmesini de bildi...
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Ligde tarihin en kötü zamanını geçiriyoruz tartışmasız ve ilk yarının sonu geliyor , en kötü zamanımızda bile puan sıralamasında tepedeyiz , Antep , Bursa , Beşiktaş , Kayseri , Eskişehir , Diyarbakır ve Trabzon deplasmanlarını bitiriyoruz..
2.yarıda da İstanbul dışında 2 ankara deplasmanı Sivas ve Manisa deplasmanları kalıyor , şimdi kahkalar atanlar ligin sonunda napacaklar bakalım , buna birazda ağlanacak hale gülmek deniyor , Fenerbahçenin bu kadar kötü oldugu bir dönemde puan farkını açamazsanız daha da açamazsınız ;)

artık değilsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

son haftalarda yedikleri 3. gollerin ofsayt olduğu için serzenişte bulunan, hatta ve hatta o goller yenmeseymiş mutlak suretle bir beraberlik golü bulup puan çıkaracaklarmış nidaları atan aziz yıldırım, sorarım şimdi sana ;

ofsaytten goller atıp üçer puanı indirirken neredeydin ?

rakiplerin attığı nizami goller ofsayt gerekçeleri ile iptal edilirken neredeydin ?

senin futbolcuların sahada her türlü kırmızı kartı hak ederken bunları görmemezlikten gelip
devam ettiren hakem camiasına ve daha sonra bunlara ekran görüntüleri ile bile ceza vermeyen federasyona ne diye kızıyorsun ?

klüpler birliği başkanı olmak demek kendi klübünün hakkını savunamamak mı demek ? madem herhangi bir klüp başkanı bu birliğe başkanlık yapınca kendi klübünü ihmal etmek durumunda kalıyor size bir teklifim var, beni başkan yapın, hepinizi adam edeyim ...

geç bunları aziz yıldırım, çok gördük biz bu senaryoları, sen bunlarla ancak fener camiasını uyutursun, bizim bu laflara karnımız tok

ne güzel dünya be, hakemler senin lehine hata yapınca hiçbir yöneticiden ses çıkmıyor, hakemler fener alehine, hemde skor farkı zaten açılmış iken hata yapınca aziz yıldırım mangalda kül bırakmıyor

buradan erkek futbol federasyonuna sesleniyorum, aziz yıldırımın maç sonrası görüntülerini inceleyip en az 6 ay hak mahrumiyeti cezası vermezseniz yazıklar olsun sizlere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...