fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yük olmazsam dinana geçiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ay pardon dinanla dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Yılbaşında Victoria's Secret Allah'ın emri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu mesele belirsiz ama ailemle olmayı tercih edicem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yılbaşını Almanya'da geçirmek varken peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 evde babaanne kral sofrası kurar kestaneli hindi falan gül gibi geçiniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 daha bir planım yok. teklifleri değerlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Allah kısmet ederse bu sene son şıkkı yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Xenocide ile apacilik yapıcez taksimde turistlere jim carrey hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://i21.photobucket.com/albums/b281/sandibee/Funny/175399812roxbury.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 duygularimi anlatcak bi gif olsaydi ancak bu olurdu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Başlık açmadan buranın etinden faydalanayım. Var mıdır şöyle deniz gören, nezih, çok da pahalı olmayan bir yerler(İstanbul)? Adam başı 200 e kadar çıkabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Er gazinosunda yüzlerce erkekle beraber geçireceğim yılbaşını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu ne lan patinin hepsi askere gidiyor. neyse. evde bunalım takılmayı planlıyorum ama aile bırakmıyacak. illa yapar. bi yalan uydurabilirsem evde takılırım iyi olur yoksa sıkı sıkı sıkılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bu yılbaşı biramı alıp çerezlerimi alıp pc başında chillout dinleyerek, internette dolaşarak giricem valla. En kralı abi. Organizasyonlar yapılıcak ve beni çağırıcakları zaman "tuvalette giricem abi ben yılbaşına" dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 home party daha fazla alkol demek =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 escape said: Bu yılbaşı biramı alıp çerezlerimi alıp pc başında chillout dinleyerek, internette dolaşarak giricem valla. En kralı abi. Organizasyonlar yapılıcak ve beni çağırıcakları zaman "tuvalette giricem abi ben yılbaşına" dicem. "beni hiçbiyere çağırmıyorlar. istesemde istemesemde evde geçirmek zorundayım." şaka lan şaka. değil öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 <3 yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yılbaşında er gazinosunda kopucaz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Joker said: yılbaşında er gazinosunda kopucaz biz. haha ne tesadüf bizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 gomtanlarla içicez, dansöz çevircez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yalnız yazıhaneye netide bağlattım artık çıkmam odadan anca yatmaya giderim heralde koğuşlar bölgesine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sesu said: Yılbaşında Victoria's Secret Allah'ın emri. sesu sen kızsın. yanında erkek de yoksa yaptığın saçma. seni doğru yola davet ediyorum. lütfen kabul et. ha yanındaki erkek sevgilinse, ulan manyak mısınız viktoryas sikrıt izliyosunuz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 7 kişi poker partisi vericekmişiz. Ama daha mekan bulamamışız. Bulunca haber verceklermiş. Yoksa çıkıp içicekmişiz. miş miş de miş miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sesu said: Yılbaşında Victoria's Secret Allah'ın emri. beni davet ettiler gel izle diyede dedim yok ananemlerde çay iççem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar