Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diablo 2 + exp pack aldım

Bone

Öne çıkan mesajlar

Zed Mara haric hepsini cikardim

Ladder only ler single da cikiyolar

Mara yi da bi arkadas vermisti, o edit olabilir bilmiyorum, ama dier Harleq i, Skullder i, Herald i falan cikardik yani takim olarak

(Cold sorceress la dakikada 1 olmak uzere saat te 50 defa Meph kesiyoduk hell de bi aralar :))

Hoto rune word, enigma rune word, o runlear single da cikiyolar, soj da cikti bi kac defa hehe

cikiyo yani oynarsan
Buriza bile var takimda :P
Sosyal ağlarda paylaş

yani şimdi buraya enigma ve hoto runewordlerin her bi runeünün düşme olasılıklarını yazsam, ve sen de sabah akşam oynuyo olsan, en az 1-2 yıl hiç durmadan oynaman gerekir heralde hehe.

ama single'da çıkıyo diyosan bişey demiyorum, bilemiyorum singleı.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya dün avaturkten orcinal diablo siparişimi verdim (36milyon), az önce geldi (oha bi günde getirdiler, ups ne de olsa)
ama benim derdim başka oyunu aldım yükledim üstüne expansion ve patch 1.10 yükledim ama açıpta bi oynuyamıyorum,
cd-rom drive error veriyo aynen şöyle;
Diablo II failed to run.
Please make sure your Diablo II Expansion Disc is in your CD-rom drive then click on 'Retry'.
acil yardım valla bi heves aldık çalışmıyo hayvan,
cd-rom da bi sorun yok çümkü cdyi takınca hemen okuyo diablo ekranı çıkıyo playe basınca bu errorü veriyo nedir bu ya?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

patch diablo değilde expansion pack için patch di mi?
bi de diablo sonra expansion pack kurdun di mi?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 12 Haziran 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
patch diablo değilde expansion pack için patch di mi?
bi de diablo sonra expansion pack kurdun di mi?

patch expansion pack için, sırası doğru fekat bu expansionı hani crack falan yapıca sağa sola kopyalıyos öyle bişeler yapmak lazımmı?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity

[Bu mesaj SilverSurfer tarafından 12 Haziran 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

orjinalde crack olayı yok..

patch'i nerden çektin?
blizzard denesene bir de. ya da gamespot, fileplanet gibi..
eğer sorun düzelmesse avaturk yetkililerle konuşabilirsin. CD'den kaynaklanan birşey ise, değiştirebilirler belki[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

single playerda SOJ cıkmıyo ...
cıktı dıyen yalandır (6 ark herbırı 4-5 dk de player 8 de kım varsa alıyolar meph yada baal) ...
2 sene y yakın oynadık ...
lvl 98 charlar ...
sırf ben lvl 70+ 24 char yaptım 1 i 98 sorc ...
(1.10 degil 1.09 ve onceki versiyonlar) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

ben europeda hc oynuodum bıraktım su sıralar.
exp kascaksan en iyi char paladindir.

mf icin sorc. benim sorc hc de öldügünde lagden, üzerinde 630gibi bi mf vardı 75 all res ile..
ama sorcun iteminleri cok pahalıdır, 4 full pala dizersin onla nerdeyse..

sorc yapacaksan da kesinlikle blizzard yapacaksın, fire yapma derim yaparsan da meteor olsun..

bana kalırsa ilk bi pala yap. pala belli bir leveli gectikten sonra ölmek marifet istio :)

charge+vigor bikac gün meph kas. epey item bulursun, daha sonra mf icin bi sorc acıp 5 ay sonra enigmana kavusursun :)

runeword yapmaya calıs paso rune bulup. bence paso hoto yapıp yüksek % tutturursan sat direk. anca öle gidersin yüksek lvl runewordlere..

bi de oynarsan hc oyna derim, zevki bi baska oluo. bi günde 75 yapabiliosun zaten rahat. sorun itemlerde..

act 2 ye lvl 14 gibi gec. lvl 20 ye kadar sewers run yap (burda pk lara dikkat et, giriste kesilme de..tabi hc oynuosan) daha sonra 25 e kadar cow, 50 ye kadar baal, 75 e kadar night baal, sonra da allah kolaylık versin :)
Sosyal ağlarda paylaş

enigma şu anda 2 soj ediyo uswest ladderda, ki o kadar zor değil alması. ama evet yapması çoook zor katılıyorum.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 13 Haziran 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
eheh hc değil tabi ki yahu. hc character açan delidir benim gözümde. hmm seni de banliyim hatta hc karakterin varmış madem.

İyide Zed Bu Oyun Bence Sadece HC oynanır.. Asıl Zevki Oyunun HC'De kesinlikle Tavsiye ederim ben bu oyunu hep hc oynadım hepte böyle kalacak[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
hep hc mi oynadın? oyunu aldın bismillah dedin "abi bu oyunun zevki herhalde hc çıkar ya hc ne demek onu da bilmiyorum, duriel nedir lord de seis nedir daha görmedim [hatta adlarını nereden biliyorum] ama hc oynayayım ben" mi dedin? :)

ha 1-2 kere bitirmişsindir oyunu da sonra hc oynamaya başlamışsındır bişi demiyorum, benim klandaşlar da normal şekilde 100 kere filan bitirdikten sonra oyunu sırf hc oynamaya başlamışlardı. gerçi 1.10'da hc olarak mı devam ettiler bilmiyorum.. :-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.

[Bu mesaj Sam tarafından 09 Temmuz 2004 09:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...