CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dostum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kuvvetli tada sahip yiyeceklerin esansları vücuda dağılır. beyindeki hariç bütün sıvılardan izole edilebilir. ?!?!?!? tadı değiştirilebilir. basitçe biraz tarçınla mesela. bunu anlayacak kadar kafası yerinde ise tadına bakmaz. fareye ilaç vermeye benzemez o iş. yılların teraneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 beyzbol sopasından iyi doğum kontrol yöntemi mi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dogum kontrol kauçuğu vardı nooldu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 banane kardeşim.ben mi doguracam.dogurcak olan alsın hapı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Red said: banane kardeşim.ben mi doguracam.dogurcak olan alsın hapı :) öle deme doğuracak olan karınsa hapı almayı unutmuşsa. :D süprizle karşılaşabilir ve ben gibi 4,5 ay sonra baba olabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 spiral diye birşey var abi. başım ağrıdığında hatta ateşim 38'i geçmedikçe falan ilaç almıyorum. küskü için mi alıcam lan hap pii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kadınların dpğum kontrol hapını almayı unuttum demesi dünyanın en büyük ylanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 'ben onu fitil sanıyodum' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 cocuk istemedigi taktirde, bi askerin catısmaya giderken yelegi unutmusum lan piii demesi gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 BonePART said: ET ETE DEYECEK!!! Idrar yolu enfeksyonu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Regalya said: BonePART said: ET ETE DEYECEK!!! Idrar yolu enfeksyonu (tu) bel soğukluğu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 HocaEfendi said: Regalya said: BonePART said: ET ETE DEYECEK!!! Idrar yolu enfeksyonu (tu) bel soğukluğu :D frengi(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 CaNNi said: HocaEfendi said: Regalya said: BonePART said: ET ETE DEYECEK!!! Idrar yolu enfeksyonu (tu) bel soğukluğu :D frengi(td) herpes X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 piramitten ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Vingthor said: spiral diye birşey var abi. başım ağrıdığında hatta ateşim 38'i geçmedikçe falan ilaç almıyorum. küskü için mi alıcam lan hap pii spirali sana taksinlar cok istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 minnoşlar ölmesin yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dasaaa said: piramitten ban işte yetkili ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Böyle saçma sapan şeyler geliştireceklerine erken boşalmaya karşı birşey bulsalar hem erkekler hem bağyanlar bayram edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Laraken said: minnoşlar ölmesin yazık. AHUEAHUAEUHAUUDSAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aquila said: Vingthor said: spiral diye birşey var abi. başım ağrıdığında hatta ateşim 38'i geçmedikçe falan ilaç almıyorum. küskü için mi alıcam lan hap pii spirali sana taksinlar cok istiyosan. şu embiryoloji bitsin. direk kendi spermlerimi dondurup ameliyat olmayı düşünüyorum ben. spiral is ezmode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dogum kontrolundeki en etkili yontem blowjob dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Wispy said: Böyle saçma sapan şeyler geliştireceklerine erken boşalmaya karşı birşey bulsalar hem erkekler hem bağyanlar bayram edecek. adamlar onu bulalı sanırım 20 sene oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar