haydari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kuvvetli tada sahip yiyeceklerin esansları vücuda dağılır. beyindeki hariç bütün sıvılardan izole edilebilir. ?!?!?!? tadı değiştirilebilir. basitçe biraz tarçınla mesela. bunu anlayacak kadar kafası yerinde ise tadına bakmaz. fareye ilaç vermeye benzemez o iş. yılların teraneleri.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 beyzbol sopasından iyi doğum kontrol yöntemi mi olurmuş
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dogum kontrol kauçuğu vardı nooldu ona
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 banane kardeşim.ben mi doguracam.dogurcak olan alsın hapı :)
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Red said: banane kardeşim.ben mi doguracam.dogurcak olan alsın hapı :) öle deme doğuracak olan karınsa hapı almayı unutmuşsa. :D süprizle karşılaşabilir ve ben gibi 4,5 ay sonra baba olabilirsin :D
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 spiral diye birşey var abi. başım ağrıdığında hatta ateşim 38'i geçmedikçe falan ilaç almıyorum. küskü için mi alıcam lan hap pii
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kadınların dpğum kontrol hapını almayı unuttum demesi dünyanın en büyük ylanı
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 cocuk istemedigi taktirde, bi askerin catısmaya giderken yelegi unutmusum lan piii demesi gibi bişey
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 BonePART said: ET ETE DEYECEK!!! Idrar yolu enfeksyonu (tu)
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Regalya said: BonePART said: ET ETE DEYECEK!!! Idrar yolu enfeksyonu (tu) bel soğukluğu :D
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 HocaEfendi said: Regalya said: BonePART said: ET ETE DEYECEK!!! Idrar yolu enfeksyonu (tu) bel soğukluğu :D frengi(td)
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 CaNNi said: HocaEfendi said: Regalya said: BonePART said: ET ETE DEYECEK!!! Idrar yolu enfeksyonu (tu) bel soğukluğu :D frengi(td) herpes X(
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Vingthor said: spiral diye birşey var abi. başım ağrıdığında hatta ateşim 38'i geçmedikçe falan ilaç almıyorum. küskü için mi alıcam lan hap pii spirali sana taksinlar cok istiyosan.
Coder Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dasaaa said: piramitten ban işte yetkili ! :)
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Böyle saçma sapan şeyler geliştireceklerine erken boşalmaya karşı birşey bulsalar hem erkekler hem bağyanlar bayram edecek.
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Laraken said: minnoşlar ölmesin yazık. AHUEAHUAEUHAUUDSAHAHAH
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aquila said: Vingthor said: spiral diye birşey var abi. başım ağrıdığında hatta ateşim 38'i geçmedikçe falan ilaç almıyorum. küskü için mi alıcam lan hap pii spirali sana taksinlar cok istiyosan. şu embiryoloji bitsin. direk kendi spermlerimi dondurup ameliyat olmayı düşünüyorum ben. spiral is ezmode
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dogum kontrolundeki en etkili yontem blowjob dir.
Coder Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Wispy said: Böyle saçma sapan şeyler geliştireceklerine erken boşalmaya karşı birşey bulsalar hem erkekler hem bağyanlar bayram edecek. adamlar onu bulalı sanırım 20 sene oluyor :)
Öne çıkan mesajlar