Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merkezi ısıtma kalorifer parası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu parayı ödemek zorunlu mudur ? akdeniz kıyı şehrinde aylık 750 tl'den 4 ay 3 milyar vermek mantıklı mıdır ? apartman yöneticisi ve kapıcı vermiyormuş sanırım para doğru mudur ?
Mesaj tarihi:
Ben Eskişehir'de yaşıyorum, öyle bi ısıtma masrafı duymadım. Nükleer reaktör kurup öyle mi ısıtcakmış apartmanı.

Verme, her odaya birer tane klima kur daha ucuza gelir.
Mesaj tarihi:
parvus said:

aylık 750 tl'den 4 ay 3 milyar

@dasaa 750 /3 değil, resmen 750x4 demiş adam. Cidden ısı tesisatını merak ettim, her odaya bi kazan falan mı döşemişler ki?
Mesaj tarihi:
4 ay boyunca sonuçta. istersen 24 e böl aylık daha az gözüksün.

kış boyunca 750 nedir ayrıca bir yanlışlık var. cehennem mi işletiyor yönetici nedir. antalya birde. biz kombi kullanıyoruz aylık 150 ı geçmiyor.
Mesaj tarihi:
Eskişehirde 2 ton kömür alıp oturuyorum abi, 720tl'ye geldi bana 2+1 evin ısıtması. Aylık 60 kağıda Eskişehir'de t-shirtle oturuyorum ben, kim ne derse desin çok abartmışlar ücreti.
Mesaj tarihi:
bizimkiler vermeyecek şimdi gittim sordum dedim bu aylık 750 den 3 milyar para vermeyi kabu lediyor mu herkes evet dediler ediyoruz. eve geldiler de siz vermeyecek misiniz verin diye.
Mesaj tarihi:
zorunludur haliyle, merkezi olduguna gore. site tadinda birseydesin herhalde, bir yonetim kurulu vardir, karar alirlar, catir catir uyman gerekir. yonetici icrayla bile alma hakkina sahip bir kere karar defterine yazildiktan sonra

yoneticinin odememesi de yine ayni sekilde belirlenir, bildigim kadariyla illa oder / illa odemez diye birsey yok

aylik 250 cok degil, ama akdeniz kiyi sehri dedigin zaman patliyor olay. isitma sistemi cok ama cok eskidir, merkezi sistemin karli olabilmesi icin hane sayisi cok dusuktur falan gibi bir sorun var herhalde, ama hicbiri senin cikisin degil, o para odenecek ehe

eger yonetici cebine atiyor paralari diyorsan kontrol etme hakkin var ama haliyle, yazili basvuruyorsun yonetici / deneticiye eger olayi resmi boyutta istiyorsan, tatmin olmazsan nereye gidersin bilmem ama

edik; apartmanmis. yine ayni sey, ama apartmanda direk senin de soz hakkin olur kat maliki isen. yonetici tek basina aidat belirleyemez, illa ki topluca belirlenmesi lazim aidatin. sonrasi ayni; karar defterine yazildi mi isterse icrayla bile alir
Mesaj tarihi:
abi dalga mı geçiyorsunuz. ne 400 u. 4 ay boyunca her ay 400 yada 750. bu parayı sırf kışın ısıtma ihtiyacına veriyorsanız bir haftaya kalmaz oturduğunuz apartmanın buharlaşması lazım. daire başına 750TL lik nereye yakıyorsun hele birde antalyada.
Mesaj tarihi:
ayda 250 çok

biz evde 2 klima + elektrikli soba ile ısınıyoz izmirde 100 lira gibi veriyoruz aylık üstüne üstlük sadece kışları yakıyoruz. Ha yazın da 70 80 geliyo ama klimanın soğulu ile paşa paşa keyif yapıyoz kalorifer gibi değil =)
  • Yeni Oluştur...