Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Aklıma geldi bi sürü şeyi özledim merak ettim kim neleri özlüyor ben biraz liste yapam.. Annem Boğaza karşı çay içmek Rakı (burada arkadaşlar getiriyor ama meze olarak sum-tam gitmiyor hani) Yaprak dolma, acı ezme Arabam Arkadaşlarla ps turnuvası Siz neleri özlüyorsunuz ? Edit : Wow oynamayı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 insanın doyduğu yer vatanıdır diyorum ve hiç bişeyi özlemiyorum. zira yurtdışında değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 İnsanlar disinda bisey ozlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pf. damarina basmayin lan adamin! a-killa'ya katilmakla beraber, midye tava + bogazi özledim demek istiyorum. magandalarini bile özledim diyebilcek konuma gelmedim allaha cogsükür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aquila said: İnsanlar disinda bisey ozlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ORÇUN BENİ ÖZLEDİN Mİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ailem ve arkadaslarimi ozluyorum. onun disinda belki bogaza karsi manzarayi izlemeyi, taksimi, ortakoyu ve simit gibi seyleri ozledim diyebilirim, gerci daha 1 hafta once istanbuldaydim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 anne yemei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ailemi ozledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 en boktanı da saat farkının çok olduğu yerlerde yaşamak. ararsınız evi siz öğlen öğlen takılırken evde akşam yemeği yenmektedir. işte o an ne kadar uzak ve ayrı olunduğu anlaşılır ve boğaza bir yumru oturur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kedimi özledim en cok, onun dışında 1.5 kuşbaşı kaşar, iskender, çiğköfte falan gibi şeyler arkadaşlarını, ailesini özlemeyen yoktur o yüzden yazmayı manasız buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 çiğköfte.. baya özlemişim onu, diğerleri o kadar değil de onu okuyunca yazasım geldim. yemeklerden bazılarını ve aileyi geçersek çok bir şey özlediğimi söyleyemem sanırım. dönünce buradan neleri özlerim kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 shipitducy said: anne yemei saat 3de yenen aspava ve benzeri aktiviteler. arkadaslar, sohbetler, gozleme... ankara simidi olsa da yesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ankara simidi ne ya, herkes diyor ama benim ankaralı eniştem simidi eskişehirden alıyor. biz eskişehirden oraya giderken bizden istiyor. 10-15 tane alıp buzluğa atıyor tazeyken. yiyeceği zaman ısıtıp yiyor, yeni alındığındaki gibi olmasa da güzel oluyormuş. canım simit çekti, napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ailem, arkadaslarim, pes turnuvasi, kordonda bira + mac seyretmek, odam, 90, 152, kibris sehitleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ha ben de geceleri babam kardesim sabaha kadar pes atardik ehah onu cok ozledim :( aglicam lan yapmayin kitlensin bu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ankara simidi pekmezli suya batirildigi icin daha koyu renkli olur ve disi daha kati olur. isirip koparmak ayri bi zevktir o yuzden. kokusu baska bi sahane. niye kendime iskence yapiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 vay duygusallar vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 oha benim babam benle pes atsa kalirdim tr de, yillarca pes oynardik pederin emekli maasi ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 DiadanLocke said: ha ben de geceleri babam kardesim sabaha kadar pes atardik ehah onu cok ozledim :( aglicam lan yapmayin kitlensin bu topik evet ya bi fena oldum ben de. tam final zamani, stres, aclik sirasinda acilmaz ama bu topic :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Manti Iskender Midye tava-midye dolma kokorec kunefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 okuyanda ıssız adaya düştünüz zanneder, alın malzemeleri yapın çakmasını yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 efesin cakmasini yapabilen banada solesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 künefe de özlemiş olabilirim. sucuk ve pastırma özledim ben asıl, şimdi geldi aklıma. karnım acıkıyor galiba çrş günü annemle babam ziyarete geliyorlar, ne istesem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 reyou said: efesin cakmasini yapabilen banada solesin. efes her yerde var olm, git ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar