Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı patileri neleri özlediniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aklıma geldi bi sürü şeyi özledim merak ettim kim neleri özlüyor ben biraz liste yapam..

Annem
Boğaza karşı çay içmek
Rakı (burada arkadaşlar getiriyor ama meze olarak sum-tam gitmiyor hani)
Yaprak dolma, acı ezme
Arabam
Arkadaşlarla ps turnuvası

Siz neleri özlüyorsunuz ?

Edit : Wow oynamayı özledim
Mesaj tarihi:
pf.
damarina basmayin lan adamin!
a-killa'ya katilmakla beraber, midye tava + bogazi özledim demek istiyorum.

magandalarini bile özledim diyebilcek konuma gelmedim allaha cogsükür
.
Mesaj tarihi:
ailem ve arkadaslarimi ozluyorum. onun disinda belki bogaza karsi manzarayi izlemeyi, taksimi, ortakoyu ve simit gibi seyleri ozledim diyebilirim, gerci daha 1 hafta once istanbuldaydim ama...
Mesaj tarihi:
en boktanı da saat farkının çok olduğu yerlerde yaşamak. ararsınız evi siz öğlen öğlen takılırken evde akşam yemeği yenmektedir. işte o an ne kadar uzak ve ayrı olunduğu anlaşılır ve boğaza bir yumru oturur...
Mesaj tarihi:
kedimi özledim en cok, onun dışında 1.5 kuşbaşı kaşar, iskender, çiğköfte falan gibi şeyler

arkadaşlarını, ailesini özlemeyen yoktur o yüzden yazmayı manasız buldum
Mesaj tarihi:
çiğköfte.. baya özlemişim onu, diğerleri o kadar değil de onu okuyunca yazasım geldim.

yemeklerden bazılarını ve aileyi geçersek çok bir şey özlediğimi söyleyemem sanırım. dönünce buradan neleri özlerim kim bilir..
Mesaj tarihi:
ankara simidi ne ya, herkes diyor ama benim ankaralı eniştem simidi eskişehirden alıyor. biz eskişehirden oraya giderken bizden istiyor. 10-15 tane alıp buzluğa atıyor tazeyken. yiyeceği zaman ısıtıp yiyor, yeni alındığındaki gibi olmasa da güzel oluyormuş.

canım simit çekti, napcaz?
Mesaj tarihi:
ankara simidi pekmezli suya batirildigi icin daha koyu renkli olur ve disi daha kati olur. isirip koparmak ayri bi zevktir o yuzden. kokusu baska bi sahane.

niye kendime iskence yapiyorum ki...
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:

ha ben de geceleri babam kardesim sabaha kadar pes atardik ehah onu cok ozledim :( aglicam lan yapmayin kitlensin bu topik

evet ya bi fena oldum ben de. tam final zamani, stres, aclik sirasinda acilmaz ama bu topic :(
Mesaj tarihi:
künefe de özlemiş olabilirim. sucuk ve pastırma özledim ben asıl, şimdi geldi aklıma. karnım acıkıyor galiba

çrş günü annemle babam ziyarete geliyorlar, ne istesem :P
  • Yeni Oluştur...