necmi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu son zamanlardaki diplomatik atak olayı baya işe yaradı gibi ozellikle bu ülkelerden bazılarını gezmek istiyorum Antigua-Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya, Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Guetemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika, Libya, Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus, Nikaragua, Palau Cumhuriyeti, Paraguay, St. Vincent-Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland, Şili, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu, Uruguay, Ürdün, Venezuela.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 burda yazan ülkelere zaten vizesiz gidebiliyodun? yeni eklenen bi ülke oldu mu?
necmi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 japonyadan haberim yoktu mesela
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 japonyada 6 ay brazilyada da 6 ay vizesiz gezebiliyosun.
necmi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 japonya ve brezilya harici vasat gibi duruyor ama işi olan varsa bişi denmez
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 brazilya isterim valla böyle samba samba dens dens
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 fas güney afrika hırvatistan hong kong kolombiya tayland arjantin buralara gidilmez mi yahu?
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 param olsa hepsini gezmek isterdim... keşke param falan olsa =/
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 herkes bi TL verse ama sefgilim bakire olsa... du lan böle değildi sanki.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sefgili degil karım bakire iste. orası yannıs.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yuklardaki ülkeler gayet güzel ülkeler. her türlü de gidilir gezilir mis gibi.. ayrıca kosova yeni kuruldu. ilk tanıyan ülkeyiz. vizesiz gidişimiz ondan kaynaklanıo. diplomatik atak miss..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 adamınbiri said: fas güney afrika hırvatistan hong kong kolombiya tayland arjantin buralara gidilmez mi yahu? marakeşi en azından bir kere görmek istiyorum zaten ufak yermiş 3 gün de bitirirsin demişlerdi ehe ayrıca suriyede eski medeniyetlere ait bir çok eser ve site alanları var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ayrıca güney kore de oldukça gidlebilir bir yer taylandda da çin tarihinin en geniş hanedanlık koleksiyonu var adamlar 2. dünya savaşında japonlar milli kültür mmieraslarına zarar vermesin diye oradan oraya kaçırmışlar sonrasında da yönetim konusunda ikilemler olunca bu aeşyaların çoğunu kontrolü altında tutan general almış esrleri taylanda kaçırmış geri de vermiyorlar
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Japonya hayalimdeki ülke, vizesiz olması şaşırttı beni.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Japonya'da tutunman zor diye vizesizdir.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 japonya ya Mortisle gidin garanti olsun.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 japonca güney kore hong kong gitmek istediğim yerler. Böyle vizesizse pek güzelmiş
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 "japonca"ya gitmek zor olabilir :P
Cons Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 BabacumMostors said: adamınbiri said: fas güney afrika hırvatistan hong kong kolombiya tayland arjantin buralara gidilmez mi yahu? marakeşi en azından bir kere görmek istiyorum zaten ufak yermiş 3 gün de bitirirsin demişlerdi ehe ayrıca suriyede eski medeniyetlere ait bir çok eser ve site alanları var site alanı ne
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 eski babil siteleri işte hammurabievler-1 2
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Arnavutluk var yazildi mi bakmadim tirana direk ucak var her gun istanbuldan
Öne çıkan mesajlar