Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vizesiz gidebileceğiniz ülkeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu son zamanlardaki diplomatik atak olayı baya işe yaradı gibi
ozellikle bu ülkelerden bazılarını gezmek istiyorum

Antigua-Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya, Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Guetemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika, Libya, Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus, Nikaragua, Palau Cumhuriyeti, Paraguay, St. Vincent-Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland, Şili, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu, Uruguay, Ürdün, Venezuela.
Mesaj tarihi:
yuklardaki ülkeler gayet güzel ülkeler. her türlü de gidilir gezilir mis gibi.. ayrıca kosova yeni kuruldu. ilk tanıyan ülkeyiz. vizesiz gidişimiz ondan kaynaklanıo. diplomatik atak miss..
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

fas
güney afrika
hırvatistan
hong kong
kolombiya
tayland
arjantin

buralara gidilmez mi yahu?

marakeşi en azından bir kere görmek istiyorum zaten ufak yermiş 3 gün de bitirirsin demişlerdi ehe

ayrıca suriyede eski medeniyetlere ait bir çok eser ve site alanları var
Mesaj tarihi:
ayrıca güney kore de oldukça gidlebilir bir yer

taylandda da çin tarihinin en geniş hanedanlık koleksiyonu var adamlar 2. dünya savaşında japonlar milli kültür mmieraslarına zarar vermesin diye oradan oraya kaçırmışlar sonrasında da yönetim konusunda ikilemler olunca bu aeşyaların çoğunu kontrolü altında tutan general almış esrleri taylanda kaçırmış geri de vermiyorlar
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

adamınbiri said:

fas
güney afrika
hırvatistan
hong kong
kolombiya
tayland
arjantin

buralara gidilmez mi yahu?

marakeşi en azından bir kere görmek istiyorum zaten ufak yermiş 3 gün de bitirirsin demişlerdi ehe

ayrıca suriyede eski medeniyetlere ait bir çok eser ve site alanları var

site alanı ne
  • Yeni Oluştur...