dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ShadowFury said: 1:12 "Bana BAĞIMLI kalan herhangi bir CİSMİN, sana karşı olan bi YÜKÜMLÜLÜĞÜ" adam ontolojik yaklaşmış çok tuttum. hepimiz bir cisim değil miyiz?
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 İki bacak arasındaki patlamamış zar.
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 te ben yazmaya gelmiştim prawler soylemis.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ShadowFury said: 1:12 "Bana BAĞIMLI kalan herhangi bir CİSMİN, sana karşı olan bi YÜKÜMLÜLÜĞÜ" oha dedim O_o diye kaldım bunu duyunca.
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 O çay bahçesindeki vitaminsiz eleman ne kafası yaşıyorsa sesli güldüm resmen uranyum felan içmiş şaşırmış
warimathras Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 soruyu sorduklari insanlarin intellectlerinin toplami 130dan fazlaysa namussuzum:D arti 21 yy. da böyle nesli tükenmekte olan bi kavramı günyüzüne cıkardıkları için röportajı hazırlayan şahıs gerçekten çok ayıp etmiş. memleketim insanına yaprak dökümünde bu hafta kim kime kaymış kurtlar vadisinde kim kime racon kesmiş real madrid-barca macı üst olur mu? gibi sorular yöneltilmesi gerektiği kanaatindeyim. aslında konuşacak çok şey var ama yarın iş var malum ...
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Beyler bayanlar onu bunu geçinde yasaklara takılmadan siz söyleyin bakalım size göre namus nedir? Bence namus insanın utanmadan yaşamasıdır. Utanmasına neden olan durumlar ise tamamen toplum ile alakalıdır. Yani bir anlamda, namus toplumun insana verdiği değerdir.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kim abi ölçüt kim yani? seninkine göre mi benimkine göre mi? insanlar için ortak bir payda değil. çok da takılmamak lazım. hem size ne el alemin şeysinden?
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o değilde karısı için "ben yokken çocuklara bakıo,camdan çerçeveden dışarı kafasını çıkarmıo, bnm eve getirdiğim parayla geçinip şikayet etmio o yüzden karım namusludur" demesi üzdü beni. Cidden amcama göre namus kavramı buysa, namuslu sandığı pek çok namussuz insan vardır sanırım hayatında.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?73,4407599 varmış işte bu zaten
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Cons said: abi kızda çok güzelmiş alırım onu ben.tam namuslu karı. gideri yok ama alınırı var..
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 vidyoyu izlemedim ama namus partnerin hakkında saçma sapan konuşan insanları ağzından kan getirene kadar dövmeyi gerektirir.
Apis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Türkiye'de namus bacak arasındadır. İnsanlar da bunu açık seçik söyleyemediklerinden dolayı böyle abuk subuk konuşuyorlar işte, ne yapsınlar. Ha, namus dediğimiz şey de %99.9 kadınlara aittir buaralarda. Öyle erkekte namuslu-namussuz ayrımı olmaz.
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 valla erkeğe namussuzsun falan denmio evt.götsün şerefsizsin ibnesin şeyler söyleniyor genelde kadınlara hitaben 'namusum' namuslusun falan gibi şeyler söylenio.tabi türkiye geneline göre söylersek namus herkese vermeyen, akıllı duran,dayak yediğinde ses cıkarmayan kadın tipi olsa gerek :).ev hanımı olacak bide.calısırsa namussuz olur iş yerindekilere veriodur :)
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Parktaki abim fatality çekmiş adamın ne dediğini 2. de anladım. Sondaki kız güzelmiş ama köylü ya çamaşır suyuna basmadan sokmam evime. Pijama diyen adam da ne içtiyse aynısından.
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 namus önemli bişey bence. başı, kıçı açıp kapamakla olmaz ama ona bişey demiyorum. ancak seks yapması zaten bi sorun, iş atması da namusu ilgilendiren bi konudur. bu devirde namus mu höööööööööööy diye dolaşan tipler var burda görüyorum. onlara da şunu söylüyorum. wir haben mama, wir haben schwester
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 e nedenki seks güzel bişi, neden yapmasın ınsanlar.
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kimin eli kimin cebinde belli olmayan seksi sevmiyorum ben. tutarlı seksten yanayım
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 duygusal bı secim yanı. Teknik bir konu değil. baska insanların daha az seks yapmasını istemek gibi bir hakkın/lüksün olmadığına gore toplumsal baskıdan başka bişi değil "seks yapmaları sorun" demek.
Öne çıkan mesajlar