Abilify Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Komik olmus oneın memesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya gece neler yapmış insanlar öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ses olmayabilir mi? bende mi sıkıntı var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Benim yayındaki, gene becerememişim yazmayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Evet en son Bleed açarak teke indirdiğim dört kişilik dinleyicimi şarkının sonuna doğru sıfıra çekmeyi başardım, o dört kişi her kimse hepsine helal team (tu) Metal çalasım geldi çok pis sori valla sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 np :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 uyku cazı size azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Gimli sana puanım 9 kanka (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 var mı bi tempo önerisi hızlanalım mı azıcık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bi ben dinliom sanırım agdfs progressive/death falan olsa biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Abicim naaptın sabah 3 de progresif death :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahuahua ders çalışıyorum şu an yarın electromagnetism sınavı var. uyanık kalmam lazım. sıçtın mavisine de az kalmış ya gsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 oha gimli(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bi ara açmıştım radyoyu, sonra internette gezerken kendi kendime "oha bu radyo ne, ne ara açtım, aol'ünkü böyle çalar mıydı" dedim. Sonra geldi aklıma. Süper gidiyo da yatmam lazım artık, bi (tu) vermeden yatmiim dedim sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bill Evans - The Peacocks Hayatımda dinlediğim en güzel şey olabilir. En sonunda Stan Getz'in cümlesini duyunca iyice çöküyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu saatte bile 6 kisi dinliyo. cok iyi yayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben de açtım,maliyeyle iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yalnız çok güzel gerçekten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Rahmetli esjborn svensson'u da andık. Eh artık son bi avishai cohen parçasıyla bitiriyim yayını. Gün doğana kadar benimle programıma eşlik eden herkese teşekkürler, iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 listeyi koyabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mal gibi bi mp3 e çift tıklayıp tüm playlisti kaydetmeden kaybetmeseydim amacım öyle bişey yapmaktı zaten :) Bi dahakine artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 son 10 02 Elli Esbjÿrn Svensson Trio - Elevation of Love Esbjorn Svensson Trio - Eighthundred Streets By Feet Esbjÿrn Svensson Trio - Why She Couldn't Come Norah Jones - In the Morning Dianne Reeves - My Funny Valentine 10 - It's Been So Long Hancock Island - Maiden Voyage Rigmor Gustafsson - Alone With You John Coltrane - Naima (Alt. Version 2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sağol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Abi keşke çık yayına giricem falan deseydin, ben de dinlerdim hem sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar