SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 catia diye çizim programı var dünya üstünde, hadi geçtim otoket var, var oğlu var lan, t cetveli ne olm 21. yy'da. Ölçülendirme ne ya, otomatik oluyo o işler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 i layk rhino, maya da nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ona bakarsan alem uzaya gidiyo, burda hala inkilap tarihi diye ders var? onu geçtim hala marangozluk falan var ya, makinalar yapıyo olm artık uyanın! yemekleri de makinalar yapıyo, kimse yemek pişirmeyi falan öğrenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lam catia ile çizim yapan adam t cetvelinin anasını ağlatır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi kıskandırmak gibi olmasın ama temmuzda mezun oldu makinadan. Daha çok yolun var, çalış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 valla lan içimi okumuşsun günlerdir proje çizmekten anam ağladı otoketle çizsem 35 kere yapardım baştan bu kadar şeyi. çiziyosun bi de hoca alıo kalemi olmamış diye düzeltio. lan ben incik incik yaptım onları saatlerce niçin o parmak kadar ucu olan kalemle girişiyosun projeme. neddeeeen nedeeeeeeeeennnn t cetveli kayar aydinger yırtılır rapido sıçrar ceza gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dasaaa said: lam catia ile çizim yapan adam t cetvelinin anasını ağlatır bence.. hafiften onu bile yapıyorum dayı da, catiayı laptop çantanda her yere götürebilirsin, ama t cetvelini sorunsuz bi şekilde taşıma şekli yok @pekaziz abi abim de 2 yıl önce mezun oldu makine mühendisliğinden, baltalı ilah mısınız siz ahasfdafgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 SeaGle said: catia diye çizim programı var dünya üstünde, hadi geçtim otoket var, var oğlu var lan, t cetveli ne olm 21. yy'da. Ölçülendirme ne ya, otomatik oluyo o işler artık. elle cizmeden teknik resmi ogrenemezsin,cad programları sadece zamandan kazanmana yardımcı olur,elbet bir proje cizerken otur elle ciz demezler sana ama okulda ders olarak cizim dersi degil teknik resim alıyorsun bu yuzden t cetveli,gonye,acıolcer,pergel kullanman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Elle resim çizmek kızlarla yakınlaşmak için çok müthiş fırsatlar sunuyor, öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 pekaziz said: Abi kıskandırmak gibi olmasın ama temmuzda mezun oldu makinadan. Daha çok yolun var, çalış :P eheheh 3. sınıfım ben de selam ederim,biz de isyankardık boyle sonra yaz okulu teknik resim öptü elimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 İnternet geldi mertlik gitti agalar ben bunu bilir bunu söylerim . Millet internetten e-kitapları çekiyo çekiyo adamın 4 sene okulunu okuyup uğraştığı şeyleri e-kitaptan çalışa çalışa öğreniyo herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 "nutella yerim" said: SeaGle said: catia diye çizim programı var dünya üstünde, hadi geçtim otoket var, var oğlu var lan, t cetveli ne olm 21. yy'da. Ölçülendirme ne ya, otomatik oluyo o işler artık. elle cizmeden teknik resmi ogrenemezsin,cad programları sadece zamandan kazanmana yardımcı olur,elbet bir proje cizerken otur elle ciz demezler sana ama okulda ders olarak cizim dersi degil teknik resim alıyorsun bu yuzden t cetveli,gonye,acıolcer,pergel kullanman gerek aslında evet, yani teknik resim çizmek için t cetvelini bu yıldan sonra bidaha kullanmayacağım belki ama teknik resim okumayı bu dersle öğreniyorum, farkındayım da, dayı, t cetveli taşınmıyor, illallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sırtcantasına ters T seklinde koy,bildigim en pratik tasıma sekli,onun dısında teknik resim veya herhangi baska bir konuda yardım gerekirse burdayım öm atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tüp müp yok mu sizde lastikle tüpe takıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bi iki sınav harici t cetveli kullanmadım. elindekileri verimli kullanıcaksın sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 T cetveli zaten resmen kitle imha silahı. Otobüse bi biniyosun, 10 kişi göz oyulması tehlikesi geçiriyo, 20 kişi böğründen dürtülüyo, 45 kişi boynuna doğru savrulan cetvel sapından ucu ucuna sıyrılıyo. Bi de bu T cetveli taşıyıcılarından onlarcasının dolaştığını düşünün... Bundan çok feci korku filmi senaryosu olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tüp mimarlıkta var sanırsam, bizde yok @nutellayirin tamam dayı, yazdım aklımın köşesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi teknik resim dersi mimarlıktaki çıtırları tavlamak için en güzel fırsat, siz de oturmuş zırlıyorsunuz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ShadowFury said: T cetveli zaten resmen kitle imha silahı. Otobüse bi biniyosun, 10 kişi göz oyulması tehlikesi geçiriyo, 20 kişi böğründen dürtülüyo, 45 kişi boynuna doğru savrulan cetvel sapından ucu ucuna sıyrılıyo. Bi de bu T cetveli taşıyıcılarından onlarcasının dolaştığını düşünün... Bundan çok feci korku filmi senaryosu olur aslında. geçen bi eleman sınıftaki hepi topu 3 kızdan birinin böğrüne soktu yanlışlıkla, tabi benim ilgimi çekmiyorlar da, ilgilenen erkekler üzüldü tabi 2 tane kalınca gay değilim sevgilim var ondan ilgimi çekmiyor lan adhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 itü de miydin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 gay olsan daha az etkilenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 uludağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 LANET OLSUN TEKNİK RESİM CANIN CEHENNEME ANLADIN MI HA ANLADIN MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Olaya iyi tarafından bakmayı dene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 evet çok daha zor dersler olucak hohohhoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar