Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Selamlar Şimdi ben eskiden hardcore olarak oynayan manyak bir tiptim, ulduar çıkana kadar haftada 6 gün raid fln yapıyordum. Ulduar çıkmaya vakit, oyunu bıraktım iş nedeniyle. Şimdi tekrardan döneyim diyorum, sıfırdan priest kasasım var. Lakin, oyun bitmiş Arthas babayı gg etme vakti bile gelmiş. Sıfırdan kassam karakter çok mu ezik kalır, trade channelda adam arayan guildlere girmek istemiyorum açıkçası. Oyuna şimdi dönsem pve açısından zevk alabilir miyim, yoksa yeni expansionu mu bekliym ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ben de aynı durumdayım bir nevi ve şu anki zamanı aslında yeni expansiona istediğin karakteri hazırlamak için en iyi dönem olarak nitelendiriyorum. Haftada 6 gün raid yapan bir guilde girmen çok zor olur eğer tanıdık falan yoksa. Girsen bile Icecrown'da spot bulamazsın. Yeni karakteri zevk için istiyorsan kas, yoksa orta ekipmanlı bir karakter satın al, onu geliştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 valla bence kas :) kasmakta çok kolay gearlanmakta ! zaten sadee heroic leri yapsan epic achievement i alıcak kadar badge ile gear topluyorsun ,voa 10-25 yaparsın haftada 1 oradanda bişiler gelir kısacası şimdi 3.3 ile triumph lar dusecek herkes 30 ile 50 badgeye full t9 olucak mutlaka yetişirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bende geri döndüm. Sadece Hc farmlayarak bile baya gear toplayabiliyorsun gerçekten. Özellikle ToC5 HC inanılmaz droplar veriyor başlangıç için. Herkes Pug raid toplar olmuş. Puglarla falan biraz da toparlarsın olur biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Dendiği gibi şu an düzgün bir loncaya girmek için uygun bir zaman değil. Expansion'ı beklemeni öneririm. Ama gerçekten iyi bir oyuncuysan ve en azından puglarla sağlam bir gear oluşturabilirsen bir şans bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 oyunda achivment/hc boss kesip title/mount alma gibi bir derdin yoksa çoook rahat her raidi puglar, gearlanırsın. en zorlu aşama puglara "LINK ACHI AGE SEX LOCATION OR DONT BOTHER WHISPERIN" diye spamlayan raidlere ilk girişin. zaten 1-2 hafta içinde 3.3 patch'i gelecek. yeni 5 man instance hc 232 level item düşürecek, yani şu anki toc10 ayarında itemlar.. burayı ve toc5'i farmlayarak, üstüne topladıgın badgelerle t9 alarak çoook rahat girersin raidlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Masquerade said: en zorlu aşama puglara "LINK ACHI AGE SEX LOCATION OR DONT BOTHER WHISPERIN" diye spamlayan raidlere ilk girişin. ahaha kim demişti burda , casuallar hardcorelerden daha cok elitist oldu puglarda secerken doğru walla en zor kısmı bu kaç kere gruba girip girdiim gibi kicklendiimi bilirim vay efendim 25k hpli tankmı olurmuş LAN DUAL SPEC?! BLOOD PRESENCE? DPS GEAR? öküzümsüler bol yani direk kickliolar efendi gibi sormak sorgulamak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 BEndemi başlasam ya yeniden canım çekti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 6 ay kaldı sonra bende dönüyorum,bit ulan be askerlik bit be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bi de bazı serverlarda gearscore diye bişeye göre aliyiilermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 3.3 gelince hc kasip t9 seviyesinde gear yapicaksin.. eger 25 man farmlayip 10 man hm yapan bi guilde girersen orda item kastiktan sora icc25 hm yapan bi guilde gecmen rahat olur.. Ayrica 3,3 te hc yapmak coook daha hizli olucak adam beklemiyceksin resmen siraya girceksin ve run toplanip seni instance a isinliycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 biraz gearlı bir karakter satın alırsan hicbiri sorun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bi de yine 5 man normal ve 5 man hc gelicek onlari farmlasan bile icc gear i cikar kesin =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 screwy said: 3.3 gelince hc kasip t9 seviyesinde gear yapicaksin.. eger 25 man farmlayip 10 man hm yapan bi guilde girersen orda item kastiktan sora icc25 hm yapan bi guilde gecmen rahat olur.. Ayrica 3,3 te hc yapmak coook daha hizli olucak adam beklemiyceksin resmen siraya girceksin ve run toplanip seni instance a isinliycak abi oha oldu oalcak blizz bnim yerime karaterimi yönetecek bot programı da yazsın kaldı ki ben bütün şehirlerin chat oalyı birleşti diye "bu bir devrim" demiş adamım aklım çıktı şu olayı öğrenince.. instance a ışınlanmak nedir? vanilla zamanında ne işkence çekmişiz de haberimiz yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ya bg ler gibi serverlar arası yapıcaklar instanceları ondan dan dun grup bulabilcen. Bg ler gibi oluncada otomatik teleport olcan tabii olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Takıldığım nokta ulduar öncesi 6 gün hardcore raiding isteyen birşey olmaması bütün hepsi tek gecede bitiyordu zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 e 1 tane bişi vardıki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Benim gibi Ulduar aşığı 24 adam daha olsa bi gecede Ulduar 25 ve Ulduar 10'da biter de. Millet ya sıkılıyo, ya yoruluyo ya da ertesi gün okulu/işi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Biz de de ulduar dedinmi millet kacisiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Nessarien said: Takıldığım nokta ulduar öncesi 6 gün hardcore raiding isteyen birşey olmaması bütün hepsi tek gecede bitiyordu zaten :p ulduar öncesi derken, vanilla - tbc zamanları işte. yoksa naxx 25, os 25, malygos du sanırım 25 pwe pew durumdanydı. sanmıyorum arkadaşın onu kastediceğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 gece rüyamda wow acc'mi açtığımı gördüm of bu ne arkadas okumustum millet sigarayı bırakınca gece rüyasında sigara içtiğini görür filan da wow daha betermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bense acaip sıkıldım. prepaid dolunca açtırmam diyorum. Giriyorum oyuna, açıyorum karakteri, direk kapatıyorum. Niye böyle oldu bilmiyorum. Accccaip sıkılmışım. Guild yok ondan olabilir belki. Guildsiz oyun 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ben bi 6 aydır falan oldu bırakalı ama içimde kalmış bi ukte. Üni 7.sene olmasından dolayı hiç bi oyuna bakamıyorum ders çalışmaya çalışıyorum lakin bu aralar değişik videolar falan izlemeye başladım içimdeki şeytan ayaklandı inş. açtırmam okul bitene kadar. Okulu bi bitirdiğim gün açtırıcam eski hardcore halime dönücem bi süre ^^. Konuya gelince bencede yeni katakter kas. Oynamasamda paticik okur olarak sık sık takip ediyorum wow bölümünü ve oyun cidden çok kolaylaşmış, rahat rahat kasarsın, expde ne üzerine oynamak istiyosan ona yönelmeni tavsiye ederim. Veya kasmam ben bayarım yarısında dersen heryerde karakter satılıyor alabilirsin istediğin karakteri biraz paraya kıyıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokmanbey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 lvl lar yükselicek ya. işte ona yakın bi zamanda aç zaten kısa sürede herkeze yetişirsin. bide yükselince max lvl, herkez gibi olursun zaten. milletin aylarca uğraşıp aldığı itemlardan daha iyisini herhangi bir '15 tavşan kulağı getir' questinden alacağın için item derdin de olmaz. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 amma takiliosunuz su aldigim itemler cöp olcak olayina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar