SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Televizyonda (veya sinemada :P ) görüpte tüylerinizi diken diken ettiren ne gibi sahneler var mesela Cowboy Bebop'ta Spike -jet şöyle başlayan bir hikaye biliyormusun.Eskiden kaplan çizgili bir kedi varmış. Bu kedi milyon kere ölmüş ama milyon kere dirilmiş. ama hep sahiplerininmiş bir gün kaplan çizgili kedi serbest kalmış. özgürmüş artık sonra dağlarda yaşamaya başlayınca beyaz bir dişi kediye raslamış. hayatı boyunca bu kadar mutlu olmamış. aradan zaman geçtiğinde beyaz kedi yaşlılıktan dolayı ölmüş ve kaplan çizgili kedi arkasından milyon kere ağlamış ve sonunda oda ölmüş. ve birdaha hiç doğmamış Jet -Güzel hikayeymiş Spike -Açıkcası ben bu hikayeden nefret ederim Jet - Hıı nee !!?? Spike-Çünkü ben kedilerden nefret ederim (gülüşmeler) Jet -Spike sana bir şey sorabilirmiyim bunu o kadın içinmi yapıyorsun Spike -benim ölü bir kadın için yapabileceğim hiçbir şey yok.. Jet (fısıldıyarak) Kahretsin gibi film olarak aklıma gelmiyor ne biliim sizin vardır yazacağını :P[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 "i see dead people"[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ... o zaman yarın hepimiz ölebiliriz. ama bunun diğer günlerden ne farkı olurdu ki? Morpheus (reloaded)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 the ring de kızın kuyudan çıkıp yavaş yavaş geldiği sahne[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben tüylri diken diken etmeyi korkudan çok bizi etkiliyen olarak algıladığım için öyle yazdım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". [Bu mesaj Nebuch tarafından 12 Temmuz 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 spiderman ın o müzik eşliğinde binalar arasında uçması beni tüy manyağı yapıyor..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 troy filmindeki brad pitt i çağıran eleman vardı hani 1v1 yapmaya bence gitme gibisinden laflar ediyodu orda bi laf etti kopardı işte sen bu yüzden duyulmaycaksın gibisinden orası iyiydi[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 -Where is Kayleigh ? -Who is Kayleigh... the butterfly effect..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Fight Club'da Tyler Durdenın uzakdoğulu burgercıyla olan " diyaloğu "[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 matirx reloaded ta neo ile ajan smith dövu$urken neo artik bitio,cok gucsuz du$uo o sirada bi dialog gecio ajan smith neo nun bi sozunu söyluyor "hani her sonun bir ba$langici vardi bay anderson , bakin i$te sona geldik" diyor neo da her sonun bir ba$langici var diyerek ayaga kalkio dvm edio smith i yeniodu ehe[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Exorcist de kızın ayak ve el parmaklarıyla düz duvara tırmanışı ve akıl oyunlarda şizofren elemanın yatakta komaya girmesi...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 REDRUM REDRUM[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Blair Witch Son sahne Kız odaya girer kaybolan arkadaşını duvara dönük beklerken bulur.[signature][hline]rtc
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bide cuma günü izledim star wars episode 5 de skywalker:i dont afraid yado:you will be umarım doğru yazmışımdır[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yado değil yoda olacak sanırım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 muhtemelen yanlış yazdın. I don't afraid olmaz olamaz olmamalı... hoş yoda söylese bi nebze olaabilir derdim ama :) I am not afraid... olabilir.[signature][hline]rtc
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 her battal gazi filminde battal gazi bizans köpeğlerini dövüdkçe haykıramsım gelir,elime kılıcı alıp yedikule zindanlarına gidesim gelir. stalingrad 'da filmin sonu,filmin kahramanların rus makineli tüfekleriyle biçilmesi. leon da kzın ailesinin öldürülmesini görmesi,hiç bişi olmamış gibi devam edip kapıyı çalması. resrvoir dogsda polisin kulağının kopartılması ve grubun arasındaki casususn polis olduğunu itiraf etmesi. terminetor2de terminetor abimiz sıvı metala batarken verdiği son selam. bütün clint eastwood flmlerinde clint eastwood silahını her çektiğinde... daha vardır bi sürü ama aklıma gelirse yazarım[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 12 Temmuz 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 "Lions dont deal with HUMANS...." Achilleus , Hector u dışarı çagırdıktan sonra .. Troy[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Now you know who you're fighting. (Troy) -What is he doing? -He's starting to believe. (Matrix) LotR - FotR: Nazgûl'ların Bree'ye dalışı. (Zaten ne zaman uçmaya başladılar, karizmaları kalmadı.) Fell deeds awake. Now for wrath. Now for ruin. And the Red Dawn! Forth Eorlingas! (LotR - TTT) -Theoden King stands alone. -Not alone. Rohirrim!! To the King! [LotR - TTT) LotR - RotK: Theoden'in Death! naralarıyla orkları yarması. A day may come... (LotR - RotK)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 12 Temmuz 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Logan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 son samurayda tom cruise'un dandik bi askeri birlikle samuraylarla ilk savaşını yaptığı ve ormanda geçen sahne. tüylerim nasıl tiken tiken olmuştu. sisli ormanda samurayların bağırışları arasında kalan tırsak tiplerin umutsuzca bekleyişi.. feci ürpertici bi sahneydi yazarken bile tüylerim ürperdi. samurayların bir anda gözükmesi de acaip ürpertmişti beni..
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 efenim bir redrum da benden[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 1.Final Destination'da çocuğun; -UÇAK PATLAYACAK! HEPİMİZ ÖLECEZZZ! diye bağırmasından sonra, terminale girdiklerinde uçağın arka fonda patlaması. Camların falan dağılması.. Birbirlerine aptal aptal bakmaları. 2. LoTR'de o başlangıç müziğini duyduğum her anda.. (Piskopat bir ritm) 3. Sw Episode 2'de Yoda giysisini geri atıp Lightsaber'ı çıkardığında...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 aslında pek diken diken ettiği söylenemez ama hoşuma giden bi sahnedir; donnie darko -(kızın adını unuttum gritchen di sanırım)donnie darko bu ne biçim bir isim böyle süper kahraman gibi... -(donnie cevap verir)sana olmadığımı düşündüren nedir? yine donnie darko'dan bir sahne donnie darko ablasıyla kavga ederken -belkide gidip bir penis yalamalısın haa donnie? -söyle bana elizabeth bir penis nasıl yalanır duyamiorum? :)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Birde canlı yayında ikiz kulelere çarpan ilk uçağı izlerkene diğer kuleye ikinci uçak çarpınca en içten duygularımla bi "hasxkktrr" çekmiştim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Natural_Jedi, 12 Temmuz 2004 22:50 tarihinde demiş ki: donnie darko ablasıyla kavga ederken -belkide gidip bir penis yalamalısın haa donnie? -söyle bana elizabeth bir penis nasıl yalanır duyamiorum? :) Böyle bir dialog yok ki? Yemek masasında olan kavgadan bahsediyorsan orada ablası donnie ye "You are such a fuck ass." diyor. Sonra donnie soruyor fuck ass nedir diye. Sonra kız kardeşi sessizlikten sonra "fak es nedir ya?" diyor baba kusuyor falan. Diken diken yapan sahne Schindler's List'teki tek renkli kişinin küçük kırmızı paltolu kız olması ve bir sahnede kamyonda yüzlerce yahudi cesediyle birlikte taşınırken o kırmızının insanın gözüne batmasıdır. Üzerine tanımadım.[signature][hline]Nerden bileyim aşık olmamaya çalışmanın zaten aşık olmak olduğunu.
Öne çıkan mesajlar